• De problemen lijken voorbij, we houden de situatie in de gaten. zie hier voor meer informatie.

WHEM Amanda Utrecht

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb amanda 1 keer mogen bezoeken. Was echt een heerlijke ervaring. Prachtige dame met een geweldige uitstraling, voor mij echt kwa uiterlijk van de buitencategorie (maar smaken verschillen natuurlijk).
Heb een echte GFE met haar gehad en 30 minuten was eigenlijk te kort, een volgende keer ga ik langer
 
Jazéker! Zojuist recensie geschreven.
Ze is nog 2 weken in NL (komt wel weer terug zei ze) dus loop haar niet mis.
Want wát is ze geweldig!!

Vandaag, op basis van de foto's op de website van Utrecht Privé, gebeld naar UP om een afspraak met Amanda te maken. UP gaf aan dat ze alleen afspraken vanaf 45 minuten maakten, ik vind 30 minuten voldoende, dus op voorhand afspraak maken was niet mogelijk. Gevraagd wanneer ze nog ruimte had in de agenda vandaag, daar kreeg ik netjes antwoord op, en vervolgens op de 'bonnefooi' naar UP, in de hoop dat ze nog beschikbaar was.
Ik werd vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, en die ging voor mij kijken.... en inderdaad: ze was nog beschikbaar.
Had ik even mazzel!

Poeh, en wát een verschijning is Amanda!! Oogverblindend mooi, sensueel. Lang zwart haar (krullen), volle borsten, heerlijke billen. Een porno-lichaam maar dan zónder ordinair te zijn. Geen ordinaire tattoo's (sorry voor mijn kwalificatie, maar ik vind dat gewoon hélemaal niks, tattoo's), qua uiterlijk een absolute 10. Meteen voelde ik dat dit een geweldige date ging worden.
Vanaf binnenkomst totale overgave. Amanda is een echte latina, Spaanse, die echt passie en inzet heeft. In tegenstelling tot wat je vaak bij de Oost-Europese meiden hebt. Ik val op Marokkaanse dames, en hoewel Amanda Spaans is, ziet ze er eerder Marokkaans uit - goed om te weten voor de liefhebbers.
We zijn begonnen om elkaar, staand, overal te betasten. Daarna kwam ze tegen mijn pik aan schuren (staand), in een soort paringsdans maar dan zonder muziek, wat heb ik heerlijk haar billen en borsten gekneed - en dan moet de sex nog beginnen. Pijpen doet ze goed, wat rustig maar met veel gevoel.
Daarna heerlijk cowgirl, en weer, vol passie en overgave van haar kant.
Ook zoende en likte ze mij werkelijk overal, in mijn nek, schouders, wangen, borst etc. Ik noem dit méér dan een GFE, deze vrouw gaf me gewoon echt het gevoel dat ze míj wilde. Uiteindelijk heb ik het, op mijn verzoek, in doggystyle af gemaakt. De 30 minuten waren ook precies voorbij - tijd gewoon helemaal vol (net als het condoom ;) ).
Amanda moet je echt ervaren. Maak een klik met haar, en je zult veel plezier hebben.
Een van de zeldzame toppers waarbij je vergeet dat je een DVP bezoekt.
Ik heb amanda 1 keer mogen bezoeken. Was echt een heerlijke ervaring. Prachtige dame met een geweldige uitstraling, voor mij echt kwa uiterlijk van de buitencategorie (maar smaken verschillen natuurlijk).
Heb een echte GFE met haar gehad en 30 minuten was eigenlijk te kort, een volgende keer ga ik langer
Geen woord aan toe te voegen. Ze is écht buitencategorie.

Al meerdere malen gehad dat bloedmooie foto's op de website in het 'echt' toch een tandje minder zijn, maar bij Amanda komen ze 100% overeen - ze ziet er zelf nog béter uit in het echt.
Gewoon niveau van een filmster / celebrity, ben er nog ondersteboven van dat ik zoiets lekkers heb geneukt vandaag. En de inzet van haar is geweldig.
 
Terug
Bovenaan Onderaan