Recensie Amira, Gent, Schepenvijverstraat 6 m 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

muis

Meubelstuk
Forumpionier
1.267
01/07/21
2.163
33
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
De lokale bewoners van Gent boffen maar, wat een fraai aanbod in dit toch niet zo grote wandelgebied, een bovengemiddelde hoeveelheid zeer aantrekkelijke jonge dames.
In het voorbijgaan trok Amira mijn aandacht door vriendelijk te lachen en me te wenken. Daar stond ze dan, begin 20, lange donkere haren, slank lichaam met een prachtig klein kontje. Ze droeg een fel oranje body en dat maakte het plaatje af.

Haar engels was beperkt merkte ik al aan de deur, toen ik vroeg hoe oud ze is kwam als antwoord Roemenie. Ik snel naar binnen want er stonden al meerdere wandelaars achter me te wachten. Op de kamer was het wel een rommeltje, en mijn kleren moest ik maar ergens dumpen, na overhandigen van 50€ nog even handen gewassen, Amira was snel uit de kleren en zat al op me te wachten.
Ze stortte zich op mijn nog slappe piemel, en nog voor ik op volle sterkte was zat het condoom er al omheen, ze zoog heel even en smeerde er gelijk een dikke klodder smeerolie op. Zonder verder iets te zeggen ging ze er bovenop zitten, en bereedt me als een proffesional. Nog even gewisseld naar missio, waarbij ze porno achtig meekreunde.
Omdat ze zo'n dikke klodder smeerolie gebruikte, en ze zeker geen strakke poes heeft, voelde het aan alsof ik met een warm mes boter probeerde te smeren, ofwel vrijwel niets.
Herhalingsgevaar medium.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan