Recensie Anna, Duisburg, Vulkanstraße Eros 26 k208 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

JohnnieWalker

Stamgast
292
18/09/21
447
2
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Deze dame heeft haar eigen thema op de BC. Daar is ook de uitgebreide versie van mij bezoek en recensie te vinden. Anna heeft maar een paar fans en ben zelf best enthousiast, maar ze is erg schuchter en heb normaal veel alternatieven maar gisteren dus bij haar gelandt. Ze is absoluut een van de mooiste meisjes van E26 en als ik haar reviews vooraf nog eens gelezen had was ik vast doorgelopen. Wist dat er wat mee was, maar toch de sprong gewaagd.


Lieve onschuldige extra afgenomen wat voor mij de GFE compleet maakte i.c.m met zo'n (b)engel 'on top' terwijl ik haar heerlijke tieten kon bekijken en kontje in mijn handen had. Naneuken, verwijzen naar anderen zijn voor mij redenen de belofte te houden dat ik de extra niet benoem. Vind het lief als een DL wat doet waar iedereen van zegt dat ze het nooit doet, of de DL zegt het zelfs prive nooit gedaan te hebben. Pijpen was prima maar niet mijn ding en met doggy was ze zeer goed belastbaar. Echt initiatief neemt ze niet, maar heb ikzelf voldoende 😉

Kans op herhaling 70% en bezoek een 8. Kan een stamdame worden als i.g.v een uur ook likken en 69 inclusief is voor pakweg 120€. Heb zelf 80 voor een half uur betaald. Absoluut een prachtige meid van 20 jaar oud, zeker niet ouder, die denk ik minder dan een jaar in het vak zit. Schuchter en niet voor pornosex, maar met bijbetalen voor GFE voor mij heel bevredigend. Standaardservice zonder GFE is niks voor mij, boek dan liever een DL die 15 jaar ouder is en FO, AV, 69 etc.voor dezelfde prijs biedt. Zo lekker en knap had ik al lang niet meer bezocht/gezien en mooie van de Vulkan is: Walk, Talk & ....
 
Deze Anna lijkt pas echt een behoorlijke service met GFE te leveren als de betaling royaal is en wat wederzijdse sympathie. Paar Duitse wandelaars voor en na mij hadden die ervaring, daarom dus een disclaimer op zijn plaats.

Als je van echt slank, kleine stevige c-cup, prachtig kontje & koppie houdt (Optick Fick) ben je bij haar aan het juiste adres maar zou niet 30420 boeken.

Geef zelf het bezoek een 8, maar was aan de dure kant voor dat cijfer.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan