App contact via SJ

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Wat zou ik doen

  • Doorgaan met gewoon praten maar minder betalen

    Stemmen: 0 0,0%
  • Pushen voor videogesprek

    Stemmen: 0 0,0%

  • Totaal aantal stemmers
    13

MrRaccoon

Wandelaar
37
02/06/22
12
Hallo heren en dames,

Heb nu al bijna 2 maanden "sexuele" contact met een dame vanuit mijn SJ ad. We spreken elkaar elke dag wel eventjes en vind dat ook best leuk. Nou betaal ik €200,- per maand (is best veel geld idd) om met haar te praten, afspraak was ook met geile foto's en videos. Heb maar in het begin 2 foto's gekregen. Heb haar 1 keer gevraagd of ze het nog wel leuk vond omdat het sexuele praat niet er echt uitkomt (Ze zei komt vanzelf wel). Verder ook niet naar gevraagd aangezien ik niet wil pushen en het wel een beetje natuurlijk eruit moet komen. Verder is zij een heel open persoon, zegt gewoon waar ze woont etc. Van mij heeft ze 1 maal een gezichts foto gekregen en weet ze niet precies in welke plaats ik woon. Heb tegen haar aangegeven dat ik zeker meer over mezelf zal vertellen na een videogesprek. Maar daar was ze niet echt happig op. Ze zei dat het komt doordat ik haar naam had gegoogled (Was toch nieuwsgierig of ze wel echt was en heb t haar ook eerlijk gezegt). Nu komt vrijdag dus de volgende betaling en vroeg me af of iknwel door wil. Vind het normaal chatren wel heel leuk maar ga daar geen 200 euries voor betalen of uberhaupt voor betalen. Mijn advertentie ging over dat ik een vaste dame zocht over chatten en heel misschien afspreken bij juiste klik. Ze lijkt wel echt in ieder geval. Weet ook niet of ik over die videogesprek weer moet beginnen of gewoon zo moet laten. Nou zou ik graag nog wat meningen van jullie willen horen.

Groetjes MrRaccoon
 
Meteen stoppen met die onzin. Internet staat vol gratis porno.
Je kan je geld beter besteden aan een echte date.

Helemaal mee eens! Ik zou ook niet betalen om een beetje te mogen appen, en dan ook nog niet eens met sextalk.
Voor 200 per maand wil ik je ook wel wat geile berichtjes sturen :ROFLMAO:

Je kan dat geld inderdaad beter besteden aan een echte date
 
Ik gok ook op een faker die z'n lul uit z'n broek lacht. Image-search gedaan op de foto's?🔎 (Ook gespiegeld) Als er na 2 maanden niet meer is dan dit komt er ook niets meer hoor. Hoeveel hoop ze/hij je ook geeft.
Geen cent meer tot "ze" onomstotelijk bewijs levert dat ze is wie ze zegt dat ze is.:sneaky:
 
Dus jij betaalt "haar" al 2 maanden en krijgt daarvoor:

- geen seks
- geen geile fotootjes
- geen geile videootjes
- geen geile berichtjes
- geen videocall

niet naar gevraagd aangezien ik niet wil pushen en het wel een beetje natuurlijk eruit moet komen

Onzin, boter bij de vis. Je betaalt en moet daarvoor krijgen wat afgesproken is. Tenzij je liever wilt blijven betalen, zonder ervoor iets te krijgen, totdat "mevrouwtje" ooit eindelijk eens zin heeft? Wat mankeert dat mens eigenlijk, jullie hebben een afspraak, jij komt die na door geld over te maken, en "zij" is te belazerd om wat spannende dingen naar je te sturen? En hoezo "dat komt vanzelf wel", als dat nu niet is, dan had ze niet op jouw ad moeten reageren! Oh wacht, er valt geld te verdienen...

vroeg me af of ik wel door wil.

Ik denk dat je het antwoord zelf wel weet.
 
Hoi MrRaccoon,

Als ik jou advies mag geven, koop voor €200,- aan zelfhulpboeken. Onder andere meditatieboeken. Probeer daarbij vooral te achterhalen waar dit gedrag vandaan komt en wat je moet doen om hier vanaf te komen. En maak daarna eventueel ook nog een afspraak met een psycholoog en leg uit wat je gedaan hebt.

Dit gedrag is namelijk alleen maar slecht voor je. En nu gaat het om €400, als ik het goed begrijp. Maar de volgende keer, in een andere situatie, misschien wel om een veel hoger bedrag.
 
Terug
Bovenaan Onderaan