Bangkok

ben13

Vaste klant
Oudgediende
6 jul 2021
177
167
hier informatie , verhalen of tips van de regio Bangkok.
basis info voor de mensen die Bangkok willen ontdekken.

de plaats waar je best kunt zitten voor de meisjes en uitgaan is Sukhumvit road tussen soi 2 en soi 23
hier zijn de 2 bekendste plaatsen van Bangkok gelegen (nana en soi cowboy)ook het nieuwere bar complex soi7 verder is er ook nog patpong is iets afgelegen van deze plaatsen en is ook minder levend dan andere de regio's ook in kaosan road zijn er enkele freelancers.
hotels in deze buurten zijn meestal girl friendly maar niet allemaal en sommige tellen door als je iemand wilt meepakken op de kamer (best op het internet opzoeken of je hotel girl friendly of guest friendly is).
uitgaan in deze buurten kan wel aardig wat geld kosten als je doorgaat bv een biertje in nana of soi cowboy is 160 bhat en lady drink 250bhat als je een simpel straat barretje of een bar in de zijstraten van Sukhumvit bezoekt kan je de prijzen halveren, hier heb ikzelf de beste momenten beleeft . :)

prijzen 2019 voor corona voor meisjes
nana en soi cowboy gogo bars barfine 800-1300 en meisjes 1500-2500 short time en 3000-5000 long time
bar complex soi 7 en andere barren barfine 400-800 en meisjes 1000 tot 1500 short time en 1500 -3000 long time
straatmeisjes 1000-3000
massage happy ending 1500(excl massage 300-800)
blowjob bar 800-1500
de prijzen zijn richtprijzen en in bhat, als je goed kunt onderhandelen kan dit minder zijn en vraag/aanbod ook een topmodel vraagt ook de topprijzen;)
er zijn ook nog soapy massages en in nachtclubs zitten ook veel freelancers na 2u

tip de skytrain is ideaal om u te verplaatsen door bangkok of van/naar de luchthaven
 
  • Leuk
Waarderingen: Rony80

ben13

Vaste klant
Oudgediende
6 jul 2021
177
167
Bangkok is voor mij altijd het ideale begin en einde geweest van mijn verlof(een avond of 2) maar de laatste jaren is dit zeer prijzig aan het worden
je moet moeite doen voor geen 200€ te spenderen aan drank en meiden per nacht,300€ ben je snel kwijt als je niet inhoudt

een hotel boek ik meestal in soi 4 (niet vooraan in soi 4 een 500m+in deze soi)deze zijn bijna altijd girl friedly ,een simpel klein hotel 800bhat en een normaal hotel met zwembad 1200 bhat (woraburi hotel is mijn favorieten, een beetje verouderd maar goed sfeer en geen drukte wel 1 km tot nana)

voor een snelle verluchting ga ik altijd naar een blowjob bar,lolitas is mijn favoriet 800bhat soi 8 verder is er 1 in soi 7/1 wood bar en soi 6 waar ik de naam niet van ken en een vluggertje is ook altijd mogelijk in deze bars

massage
hier heb ik minder ervaring mee maar ik ga meestal naar een salon in soi 4 (ter hoogte van samahan alley)hier hebben ze op het 3de verdiep een open ruimte vooraan het gebouw (een groot terras)hier word je goed gemasseerd en kan je lekker wippen terwijl je mensen hoort passeren (beetje raar meschien maar geeft me wel een goed gevoel)1500bhat laatste keer een meisje dat 1000 bhat vroeg
nadeel de vrouwen zijn elk jaar minder en minder laatste keer 1 meisje 29 jaar en de andere waren plus 40
als iemand nog goede plaatsen weet mag je dit delen?volgende keer wil ik wel eens iets anders

uitgaan doe ik bijna altijd in soi 7 straat barren altijd sfeer en geen zotte prijzen
nana en soi cowboy daar wandel ik eens rustig door en drink ik 1 pint op eerste dag van mijn vakantie, gewoon voor mij in de vakantie sfeer te brengen :) een duur ritueel geworden vrees ik;)

nu als je enkel voor feesten/tooghangen en vrouwen naar Thailand komt is Pattaya een beter en goedkoper alternatief
Pattaya heb ikzelf weinig ervaring en hopelijk dat iemand hier een pagina kan over Pattaya kan beginnen ;)
 

BigBenny

Moderator
Forumleiding
Oudgediende
5 jul 2021
769
1.335
63
de Metropool (al de rest is parking)
Ik ga komende zomer naar Bangkok, zijn er ook websites van massagesalons oid waar je een beetje kan rond snuffelen?
"Google is your friend", maar let er wel op dat de informatie die dateert van voor corona nu waarschijnlijk geheel achterhaald is.

Zelfs zonder de corona-problemen verdwenen en verschenen er massage-shops aan de lopende band en het personeel van deze shops was ook niet echt bekend voor hun "vastigheid".en verknochtheid aan één en dezelfde shop. Soms zag ik, op weg naar m'n hotel, een best aardige dame in een massage-shop, maar als ik de dag daarop weer terug kwam was ze alweer weg of bezet of had ze geen zin of ...

Dus het is een kwestie van "carpe diem". Grijp je kans wanneer je kan en stel niet uit tot morgen wat je vandaag al kan doen.

Wat je dus kan lezen in besprekingen op het internet is van heel beperkte en relatieve waarde.

In Bangkok vind je een grote concentratie aan massageshops (allemaal met "extra" diensten) in Skukhumvit Soi 22 en Soi 23. Deze laatste is tevens vlakbij het beruchte Soi Cowboy.

Voor wat het waard is: in pe-corona tijden werd ik altijd goed ontvangen in Honey Bee massage en Kiss Massage, beide in Sukhumvit Soi 22 (https://kissbangkokmassage.com). In Honey Bee Massage had ik zelfs een zeer goede "couple massage"-ervaring samen met de Thaise vriendin. .Ze spreekt er nog van!

Paar keer in Bangkok geweest vond het maar een smerige vieze stad... Phuket, Koh Samui en nog een stuk of honderd eilandjes is het een stuk beter is mijn ervaring.
Dat hangt er helemaal vanaf in welke buurten je kwam. Bangkok, zoals elke miljoenenstad, heeft mooie "High so" buurten en smerige acherbuurten. De plekken waar je gaat "wandelen" zitten daar ergens tussenin. Het leuke, vind ik, van Bangkok is dat er zoveel te doen is: kunst, cultuur, geschiedenis, shopping aan de ene kant en aan de andere kant alle vleselijke geneugten die je je maar kan inbeelden. Vanaf Soi Cowboy zie je de populaire shopping mall "Terminal 21" aan de andere kant van de grote weg; de massageshops van Sukhumvit Soi 22 zijn op een boogscheut van de up-market shoppingmalls van EmQuartier en The Emporium. Zefs in de grote hotels in Bangkok zal niemand aan de receptie ervan opkijken dat je elke avond met een nieuwe vriendin binnenwandelt.

Maar denk eraan wat er in "One night in Bangkok" wordt gezegd:
So you better go back to your bars, your temples, your massage
Parlors

One night in Bangkok and the world's your oyster
The bars are temples but the pearls ain't free
en

You'll find a god in every golden cloister
And if you're lucky then the god's a she
 
Laatst bewerkt:

ben13

Vaste klant
Oudgediende
6 jul 2021
177
167
Paar keer in Bangkok geweest vond het maar een smerige vieze stad... Phuket, Koh Samui en nog een stuk of honderd eilandjes is het een stuk beter is mijn ervaring.
honderd eilandjes?Phuket,Koh Samui,Koh Phangnang en Koh Chang meer eilanden waar je vrouwen kunt oppikken zijn er niet in thailand,al de andere eilanden waar ik geweest ben is er echt geen bar cultuur zelf geen karaoke.

maar begrijp je punt, voor mij persoonlijk is bangkok altijd goed voor de eerste dag en laatste dag en niet dat het niet plezant is maar gewoon te duur :)phuket is dan weer niet echt mijn ding
 

ben13

Vaste klant
Oudgediende
6 jul 2021
177
167
Hier ging ik zelf ook vaak heen, ik ging vaak naar de beer garden. Bestaat deze tent nog?
beergarden bestaat nog (een maand geleden toch), nu is er een nieuw bar complex in soi 7 juist voor beergarten hier is het meeste te zien ook (nana en soi cowboy is nog niet wat het geweest was)
 
  • Leuk
Waarderingen: Rony80

GBlover

Vaste klant
2 jul 2021
136
180
Nu het zeker is dat ik eind December in Thailand ben vroeg ik mij af, of iemand hier op t forum wat massage salons kan aanbevelen? Het liefst met tegen bij betaling wat extra services. Ik had het nodige via Thailand redcat al gelezen en her en der al wat opgeslagen aan salons. Iemand nog aanbevelingen?
 

DonMuang

Vaste klant
20 sep 2021
108
58
Nu het zeker is dat ik eind December in Thailand ben vroeg ik mij af, of iemand hier op t forum wat massage salons kan aanbevelen? Het liefst met tegen bij betaling wat extra services. Ik had het nodige via Thailand redcat al gelezen en her en der al wat opgeslagen aan salons. Iemand nog aanbevelingen?
Adressen ? Ga je voor het eerst dan ? Zowel in BKK , Phuket , Pattaya vind je iedere 10 meter een salon waar extra service mogelijk is. Dat is daar eerder regel dan uitzondering. Ga niet zoeken voor salons, zij vinden jou wel ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: GBlover

DonMuang

Vaste klant
20 sep 2021
108
58
@DonMuang ik ga zeker niet voor t eerst. Soms heb je dat leden wel eens bepaalde adressen kunnen aanbevelen om te bezoeken of juist niet te bezoeken.
Oh ok in dat geval .... Ik heb er een kleine 10 jaar gewerkt ( in een bar op Phuket ) Mijn ervaring is dat die meiden ( en dit bedoel ik niet disrespectvol )
net vlooien zijn. Ze hoppen van de 1 naar de ander als is maar om 500 bath. Dus waar het vandaag erg goed is kan morgen zomaar weer anders zijn.
 
  • Leuk
Waarderingen: GBlover

ben13

Vaste klant
Oudgediende
6 jul 2021
177
167
dit heb ik ook al verschillende keren meegemaakt, terug naar een plaats gaan van vorige vakantie waar een goede meid zat en deze hier niet meer werken.
en als je vraagt waar de meid naartoe is dan zeggen ze meestal naar huis, maar werken meestal op een andere plaats en willen dit niet zeggen ;)
 

Anaal.ist

Stamgast
Oudgediende
1 jul 2021
948
674
Amsterdam
fetlife.com
Ik vraag dit niet voor een vriend.😂

Het was me nooit eerder opgevallen, maar ik las/zag onlangs dat er, begin vd oneven kant Sukhumvit, een groep dove meiden rondloopt. Er is daar blijkbaar ook een doveninstituut gevestigd. Deze meiden bieden massages en ook sexuele dienstverlening aan. Communicatie verloopt uiteraard via een vertaal/notitie App.

Ervaringen? Ik ben benieuwd
 

Rony80

Meubelstuk
Oudgediende
5 jul 2021
2.891
3.310
Ik vraag dit niet voor een vriend.😂

Het was me nooit eerder opgevallen, maar ik las/zag onlangs dat er, begin vd oneven kant Sukhumvit, een groep dove meiden rondloopt. Er is daar blijkbaar ook een doveninstituut gevestigd. Deze meiden bieden massages en ook sexuele dienstverlening aan. Communicatie verloopt uiteraard via een vertaal/notitie App.

Ervaringen? Ik ben benieuwd
ik weet wel dat er doven straatverkopers daar staan, maar ook aan de even kant, vlak bij Nana. Maar sexuele dienstverlening heb ik nog niet gezien en gehoord, Wel mee gemaakt dat na sluiting van de bars een aantal doven meiden bij het Nana hotel hingen op zoek naar een " avontuurtje"
 

Dr.Wu

Wandelaar
Oudgediende
16 jul 2021
50
82
In de jaren vóór corona zag ik regelmatig 's avonds aan de ingang van de parking van het Nana-hotel een jonge dove dame staan. Ze zag er best wel aantrekkelijk uit en ze had een bordje bij met "I'm deaf". Echter nooit van haar diensten gebruik gemaakt.
Die dove dame hangt daar nog steeds of opnieuw rond. Communiceert idd met een App op haar telefoon. Ik zag haar eind maart toe ik een Margarita zat te drinken bij de voormalige Taco tent daar (geen taco's meer). Zelf geen ervaring mee.

Heel lang geleden (voordat iedereen een smartphone had) liep en in Nana ook al een dove dame rond. Die had een (vrouwelijke) midget bij zich als vertaalster/manager. Bij navraag bleek die eventueel ook wel beschikbaar te zijn. Te pervers om af te slaan natuurlijk....
 

Dr.Wu

Wandelaar
Oudgediende
16 jul 2021
50
82
At your service:. Het is ongeveer 20 jaar geleden in het pre-smartphone tijdperk. In die tijd verbleef ik meestal in een hotel in soi 6. Goede locatie, vijf minuten van zowel de BTS als Nana plaza.
Zonder een groot fan van Nana of bargirls in het algemeen te zijn ging ik daar meestal in de avond iets drinken op een terras op de begane grond. Eerder als toeschouwer dan als deelnemer.
Op een avond liep ik bij vertrek zowat een behoorlijk aantrekkelijk meisje omver. Ze maakte wat vreemde geluiden en wees op haar mond. Ik dacht dat ze een blowjob aanbood. Dat zou dan het zoveelste aanbod van de avond zijn.
Ik begreep pas dat ze doofstom was toen zich een midget dame bij ons voegde die mij in heel redelijk Engels uitlegde wat er zo allemaal met de dove jonge dame mogelijk was.
Nou heb ik geen fetish voor doofstomme meiden of midgets, maar ik probeer wel graag rare, maffe, idiote, foute en surealistische dingen en dit kon ik echt niet laten lopen.
Kortom, de dames waren samen beschikbaar en we zijn naar het short-time hotel binnen Nana gegaan.
Het was uiteindelijk niet heel bijzonder en het viel ook niet tegen. Gewoon een commercieel trio eigenlijk.
Grappig was wel dat de midget staande kon pijpen en dat je lul in die kleine handjes 2x zo groot lijkt.
 

Solemate

Newbie
14 dec 2021
11
7
Aan de ingang van de parking voor Nana hotel (aan het Nana logo dus aan't straat) staan al jaren enkele doofstomme meisjes hun diensten aan te bieden. Vroeger met papiertjes om op te schrijven, nu met smartphones. Vaak een aanbod gehad, maar nooit op in gegaan...Ben meer een gogo man...Zitten wel vaak echt mooie meiden tussen...en ook zelfs af en toe een ladyboy. (is een stuk groter dan de echte dames, dus ook duidelijk voor de newbies...)
 
  • Leuk
Waarderingen: Anaal.ist

mrdalvin

Newbie
15 jan 2022
16
14
net twee weken terug van twee weekjes bangkok en pattaya. In Bangkok enkele
massage places geprobeerd en ben heel tevreden over MOMO massage om de hoek bij Nikko Hotel in Thonglor. all inclusive prijs en heeeel erg goede service en mooie dames!
 
  • Leuk
Waarderingen: bosspitsmuis

DonMuang

Vaste klant
20 sep 2021
108
58
net twee weken terug van twee weekjes bangkok en pattaya. In Bangkok enkele
massage places geprobeerd en ben heel tevreden over MOMO massage om de hoek bij Nikko Hotel in Thonglor. all inclusive prijs en heeeel erg goede service en mooie dames!
Weet niet waarom maar ik heb wat met de omgeving Thonglor
 

Dr.Wu

Wandelaar
Oudgediende
16 jul 2021
50
82
Thonglor is het uitgaansgebied voor de Thai HiSo.
Meer dure clubs, restaurants en cafe's dan bars, meisjes of massage.
In Thonglor is wel de Crystal Club, een High Class bordeel voor de super elite.
Minimum consumptie, te betalen bij entree, 200.000 Baht.
Laat even weten hoe het was......
 
  • Leuk
Waarderingen: Liklegend

BigBenny

Moderator
Forumleiding
Oudgediende
5 jul 2021
769
1.335
63
de Metropool (al de rest is parking)
"The Crystal Club", ook wel genoemd "Second Government House" omdat daar zoveel hogere ambtenaren en zelfs ministers "komen".

Het is ook daar dat de eerste grote covid-besmettingshaard is vastgesteld. Enkele van de dames daar hebben HiSo regeringsleden besmet en toen kon Thailand niet meer volhouden dat er bij hen geen Covid-19 was.
 
  • Leuk
Waarderingen: MUNCHIE en GBlover