WHEM Bella Valentina Antwerpen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb haar menigmaal bezocht toen ze nog in NL (Noordwijk) zat en ze was werkelijk goddelijk. Baal er nog altijd van dat corona haar in de tijd naar België heeft verdreven. Absolute aanrader.
 
Ik heb haar menigmaal bezocht toen ze nog in NL (Noordwijk) zat en ze was werkelijk goddelijk. Baal er nog altijd van dat corona haar in de tijd naar België heeft verdreven. Absolute aanrader.
Mocht je haar toen likken? Via whatsapp haar gevraagd of dat mogelijk was, maar ze zei nee!!?????
 
Ik heb haar eens bezocht , spaanse (wel girl next door type qua gezichtje) wel met DD kanonnen & wel wat curves
makkelijk afgesproken via whatsapp, ontving in een appartement aan de leien in a'pen
Ik had er geen klik mee, ze was wel heel vriendelijk, maar voor mij geen 2e bezoekje waard. (PSE of GFE moet het voor mij nl. zijn om top te zijn)
 
Yes

Is de dame van de foto's
kijkt niet op de klok
Ontspannen
wel niet kinky ofzo dus niet gaan voor je stoutste dromen
algemeen 4.5/5 voor mij (opletten smaken verschillen)

Wel nog nooit als escort genomen
 
Niet beffen en niet pijpen zonder, ja waarom ga je dan nog.
Wel zonde ziet er lekker uit.
Ja! Herinner ik me ook nog! Ik wilde haar likken... en zij meteen: 'not hygienic!' Haha! En pijpen idd mét condoom...
Maar die borsten! Man! En wat kon je haar lekker neuken! Zalig kutje... En dat dan in missio met zicht op die deinende borsten... OMG!
 
Geen idee waar deze schoonheid nu is... maar wil jullie graag alsnog verlekkeren met een recensie!
Heb haar een eerste keer bezocht in Antwerpen in september 2020. En... kort daarop verhoogde ze haar prijs naar 200,-/uur! Toen al!

Nu... haar foto's en filmpjes op haar Redlights advertentie waren zeker wel een 'eye cather'! En... de werkelijkheid was gewoon nog beter! Wat een ongelooflijk mooie borsten heeft die meid! Waw! Welke man wil daar niet een keertje mee spelen?

Nu, ze ontving in een leuke studentenflat in het oude centrum van Antwerpen, gekleed in sexy lingerie. Ze begint me al meteen uit te kleden en gebood me op de sofa... En al snel zit ze gehurkt boven op me! Dan ging die bh uit. OMG! Wat een tieten! OMG! Een geheel natuurlijke DD met grote tepelhoven en stevige tepels! OMG! En... de dame kent haar 'assets'! Begon ze meteen die tieten te 'shaken' letterlijk cm's van m'n gezicht! Wat heb ik me vermaakt met die borsten! Likken, zuigen, grijpen... OMG!

Nu worden we allebei behoorlijk geil. Dus snel naar de slaapkamer. Daar doet ze meteen haar slipje uit en gaat op het bed liggen. Dus... ik volg haar voorbeeld. En... zij meteen: 'Oh! Big balls'! Nu... van dan af kon het niet meer stuk! Ging natuurlijk meteen weer voor die geweldige borsten (die, als ze op haar rug lag, er eigenlijk nog indrukwekkender uitzagen!) Waw! Mijn handen, lippen, tong waren overal! Toen ik haar wilde likken echter was het meteen: 'Not hygienic'! Dus... dan niet!

Intussen was m'n harde pik haar ook niet onopgemerkt gebleven. Dus... zij bovenop. 'Oh! So hard'! En met haar mond doet ze het condoom om en gaf me een lekkere pijpbeurt. Nu stond ik zo geil dat ik haar wilde neuken. Dus, terwijl zij nog bovenop was, gleed ze op m'n harde pik. Heerlijk neuken volgt. Mooi ook hoe haar fraaie borsten op-en-neer deinen op het ritme! Dan ik on top. Man! Wat heeft die een lekker kutje! Zalig! En... dat zicht op die fraaie borsten! OMG! Wat sta ik hard! Stevig neuken volgt... en al snel begint ze zachtjes te kreunen terwijl ze op haar onderlip bijt! Grrrrrrr!

Dan 'doggy'! Wat een prachtig zicht op haar fraaie billen! Man! Ik geef alles wat ik heb! Met ook af en toe een tik op haar billen... 'Yes! But not too hard'! Snel condoom wisselen en dan terug mission. Diep neuken volgt. En al snel zitten we weer in een stevig ritme... steeds sneller en sneller... Ik begin ook luider en luider te grommen... 'Oh! You are very noisy'! Tot ik krachtig vanuit m'n tenen klaarkom! OMG! Wat was dat lekker!

Jammer dus dat ze kort daarop haar prijs verhoogde naar 200,-/uur... op een tijdstip dat dat nog helemaal geen gemeengoed was! Maar, ja... ze had natuurlijk wél twee stevige argumenten! (en een eenvoudige prijszetting ook: 100,-/tiet/uur!)

Toch blij dat ook ik een keertje heerlijk mocht genieten van die leuke meid met die geweldige borsten!

Screenshot_20200919-171639.jpg
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan