Recensie Carla, Oostende, Vooruitgangstraat 10/11(?) 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

TimeBox

Wandelaar
41
12/06/22
27
3
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Middag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Bij het passeren stond deze Roemeense dame lekker te showen met haar ongelofelijk opvallende rondborstigheid in een buurt waar het vrije magertjes is. De testosteron in me nam de overhand en stapte bij haar binnen.
Ze was vriendelijk, zei dat haar naam Carla was ( misschien bij andere heren een ander naam ? ), maar eenmaal boven, veranderde dat naar pure zakelijkheid. Op zich niets verkeerd mee, maar ze werd een heel wat koelere kikker plots. De kamer zelf was echt niet uitnodigend. Niet smerig, maar wel bouwvallig.
Eenmaal naakt, raakte ik haar aan, en kreeg ik te horen dat het "look but don't touch" was. Ok, had uiteindelijk maar €50 betaald, dus moest nu geen zware eisen stellen. Het pijpen was matig. Het gebeurde allemaal afstandelijk. En de seks? Niet aan geraakt... Ze zat al te suggereren om klaar te komen bij het pijpen. Dus ik voelde al dat er geen geneuk zou komen. Ik kon moeilijk beginnen aandringen daarop.. De zin zat er al niet meer in. Dan heb ik mezelf klaar getrokken. Haar lichaam is de moeite dus dat lukte aardig. Ze toonde haar poesje en lekker uitziende borsten wel.. Dat mocht.. Want de rest was een teleurstelling.
Misschien bij haar goede afspraken maken? Dacht toch wel dat ik het duidelijk had gemaakt. Zeer spijtig, want ze ziet er echt uit als een kleine pornoster.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan