Recensie Cataleya, Club Venus, Hamminkeln 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Peter NL

Newbie
Forumpionier
10
30/06/21
21
4
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Duur van bezoek
30 minuten
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Met Cataleya heb ik in de zomer van 2019 een kamer gedeeld. Op hookers.nl schreef ik destijds onderstaande recensie. Cataleya werkt nog steeds in Venus:

Tijdens eerdere bezoeken aan Venus had ik Cataleya al zien rondlopen maar tot een treffen was het niet gekomen. Ze zag er aantrekkelijk uit met haar weliswaar kleine, maar goed geproportioneerde lichaam en haar lange zwarte haren. En ze had goede recensies. Ze stond dan ook op mijn verlanglijst, maar er waren steeds andere dames waaraan ik op dat moment de voorkeur gaf. De keuze is nu eenmaal lastig bij Venus, want het aantal meiden dat er én lekker uitziet én een hoog serviceniveau levert is erg groot.

Toen ik Catataleya op de bank uitgebreid een ijsbeer zag verwennen (diep tongzoenen en daarna klaarpijpen), waarbij ik een fraai uitzicht op haar schaamlippen had, wist ik dat ik deze keer met haar naar de kamer wilde. Ik greep mijn kans toen ze na een geil dansje de kooi verliet en sprak haar aan. Ze was verbaasd dat ik haar naam kende, maar ik vertelde haar dat er geen sprake was van telepathie of rocket science, want ze staat immers met foto's op de website ;)

Op de kamer aangekomen deed Cataleya haar hoge hakken uit en bleek ze nog kleiner te zijn dan ik dacht. Maar ze maakte haar goede reputatie meer dan waar. Haar lichaam is lekker zacht en haar borstjes voelen heerlijk aan. Tongzoenen doet ze lekker diep en dat geldt ook voor het orale gedeelte. Ze pijpt heerlijk gevarieerd, ik moest haar na enige tijd vragen om even te stoppen anders zou ik haar mondje vol spuiten. Ik benutte de pijppauze om haar kutje te likken en haar te vingeren.

Na de tweede pijpronde en het nodige zoenwerk maakten we ons op voor het neukgedeelte. Cataleya ging eerst bovenop zitten, fantastisch om dat heerlijke lichaampje op je te voelen. Na diverse standjes het uiteindelijk op zijn hondjes afgemaakt met prachtig uitzicht op haar lekkere kontje en haar strakke schaamlippen met mijn paal ertussen. Heerlijk klaargekomen bij deze leuke petit dame die goed aanvoelt wat je lekker vindt en het je naar de zin maakt. Herhalingsgevaar levensgroot aanwezig
 
Laatst bewerkt:
Een tweede recensie plaatsen in een topic is helaas (nog) niet mogelijk. Daarom een beetje beholpen:

7 november 2019:

Catalea is een bijzonder pittige dame met nymfomane trekken.
Niet normaal, het bezeten aura dat ze over zich heen krijgt als ze op stoom is. Extreem geile blik, en de smerige talk die dit heerlijke schepseltje gedurende de hele sessie bezigt! Het begint al met het opbinden van haar haar in het begin. Terwijl ze me strak aankeek zei ze dat er dan tenminste geen kwijl en zaad in zou komen. De volgende 20 minuten is haar mond alleen nog van mijn pik gekomen om het speeksel er overheen te laten lopen. De neergelegde handdoeken bleken achteraf niet genoeg… Je zou die kamers maar moeten schoonmaken. Daarna een hele lange 69 waarbij ze steeds natter werd en me bijna smoorde met haar poes. Toen het condoom erom, helaas zo'n rode industriële, waarmee je ook hogedrukleidingen kan repareren. Tegelijk maakte dat ook dat ik de hele sessie kon volneuken en vlak voor het einde mijn nakomelingen spoot, waarna een lang sneeuwballengevecht volgde (tijdens het neuken zei ze al dat ze daar zo'n trek in had). Bijzondere dame deze Catalea. Naturgeil, slim, sexy.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Ik heb Cataleya twee weken geleden voor het eerst mogen leren kennen. Ik had deze sexy dame eerder gezien maar door haar populariteit kwam het nooit van een kamergang. Nu was het raak. Bij het kennismaken viel me al op hoe zacht en vrouwelijk ze was. Ze nam mijn hand en voerde me mee met de woorden "to the hell". Ik had de hemel verwacht maar de hel bleek veel beter. Wat is die dame geil. Ze houdt van kussen, nou ik ook, en dat heb ik geweten. Geweldig. Daarna verdween mijn jongeheer in haar mondje, maar al snel moest ik haar afremmen. You can come in my mouth was haar antwoord dat zou haar specialiteit zijn met een verrassing op het eind. Ik wilde echter haar kutje voelen dus ik zei I want to fuck you first and then you can surprise me the second time. So you want to stay longer? Met deze dame is dat echt een retorische vraag …. Haar strakke poesje is geweldig. Dan een intermezzo waarin bleek dat ze ook een geanimeerd gesprek kan voeren en zeer intelligent is. De tweede ronde was echt overgetelijk, de beste pijpbeurt ooit, en een verrassend einde die jullie zelf maar moeten ervaren. In ieder geval werd er geen druppel verspilt. Uiteindelijk werd het 1,5 uur met de belofte de volgende keer een trio te doen.

Die volgende keer liet tot mijn verrassing niet lang op zich wachten. Ik had Cassandra gespot en mijn zinnen op dit kleintje gezet voordat ik naar huis zou gaan. Cassandra stelde echter een trio voor, dus dat was een schot voor open doel. Uiteraard stelde ik voor Cataleya te vragen en Cassandra beende met haar ongelooflijk mooie billen weg om haar te zoeken. Ik ging naar de kleedkamer mijn geld tellen en toen ik terug kwam botste ik tegen Cataleya op. Cataleya was verbaasd toen ik me ook bij Cassandra voegde. Ik zei it is me you did not expect that? Nee niet zo snel al maar ze was zichtbaar geamuseerd. Ook Marianna vond het leuk en riep nog have fun … In de kamer stelde Cataleya voor een lesbische show te geven, maar helaas was mijn resterende cash ontoereikend dus het werd een normale trio van een uurtje. De dames verlosten me vakkundig van mijn laatste geld en zaad (ik kwam voor de 5 de en 6 de keer die dag tot verbazing van beide gezien mijn leeftijd). Volgende keer kom ik zeker terug voor een lesbisch trio. Als besluit bleek Cataleya kleiner te zijn dan Cassandra; dat was me niet eerder opgevallen maar dat was een leuke verrassing. Ik hou van petit; wow wat een geweldige meid!

Rest mij wel te vermelden dat ik de komende tijd eerst rustig aan ga doen en quality time ga besteden aan mijn favorietje bij Sixsens. Maar Cataleya's kunsten laten me niet los.
 
Laatst bewerkt:
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Penismassage
  4. Pijpen zonder condoom
Duur van bezoek
90 minuten
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Eindelijk eens dit servicekanon mogen ontmoeten (ze is nogal eens langdurig bezet)

Petite, vrolijke jongedame met aanstekelige lach en ferme kleine b cup
Super company, ideaal voor een longstay (porno) sessie.

Teasing edging Handjob - een van haar specialiteiten
Sloppy Blowjob met CIM uit de spitzenklasse - aan het einde blijft ze doorzuigen tot al het zaad eruit is en ondertussen druipt de hele bende langs haar mondhoeken naar beneden

Nadien nog even sigaretje gerookt en babbeltje gemaakt.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Donderdag
Totale kosten (in euro)
110
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Afgelopen donderdag deze club bezocht en uiteindelijk een uurtje op de kamer geweest met deze kleine firecracker.
Ondanks dat ze in de club niet jagen, doet deze dame dat toch een beetje en ze probeerde eerder op de avond al een trio aan me te slijten, maar daar heb ik vanaf gezien.
Uiteindelijk kwam ze later op de avond nog een keer alleen bij me langs en aangezien ik wel klikte met haar humor en ze er niet verkeerd uitzag besloten om een uurtje met haar naar de kamer te gaan.
Service van deze dame is erg goed, met veel TZ en aanraking, dus niet van dat afstandelijke gedoe. Ook absoluut geen haast of afwerking gevoeld.
Na afloop van een fijne rustig opgebouwde maar intens ge-eindigde sessie nog even een beetje na-0gebabbeld terwijl zij een sigaretje op de kamer deed.
Enige nadeel vond ik dat ze een beetje teveel geluidjes probeerd te maken, maar de rest was zo goed dat het me ook weer niet storode.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan