Algemeen Chili, Punta Arenas - Catalina 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Badboy69

Newbie
10
27/09/23
18
6
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Bare seks
  2. Klaarkomen in mond
  3. Penismassage
  4. Pijpen deepthroat
  5. Tussen borsten (russisch)
Gesproken taal
Spaans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://cl.mileroticos.com/escorts/senorita-chil3na-adicta-a-la-camita-en-punta-arenass/24883367/
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Vorige week had ik de gelegenheid om op reis te gaan naar Punta Arenas, De stad ligt ten zuiden van Chili in de Straat van Magellan, Het is een continentale stad, maar aangezien u zich in de arctische eilandzone van Chili bevindt, is de meest aanbevolen route om daar te komen via Argentinië, dus moest ik mijn auto achterlaten op dit avontuur en ging met het vliegtuig naar de stad, Daar kon ik een zuidelijke vrouw ontmoeten, Catalina genaamd, die mij op goddelijke wijze ontving, Ik heb contact met haar opgenomen voordat ik aan mijn reis begon, dus spraken we af dat ze een uur bij mij in haar hut zou zijn, we delen niet alleen momenten van plezier, ook adviseerde ze mij op een liefdevolle manier tijdens mijn rondleiding door de stad, Ik kan beter een tabel maken van mijn bezoek aan Catalina.

Naam = Catalina

Leeftijd = Ze is 27 jaar oud en als ze er zo uitziet

kosten = 50 euro

Nationaliteit = Chileens

Locatie = Het meisje zit aan de Calle Chiloé in het centrum, ze heeft haar eigen plekje, het is een comfortabele hut met verwarming dus ik ging bij haar op bezoek.

Conciërge = Het is een hut, er is geen conciërge bij de ingang, maar er waren andere vrouwen in de buurt, dus ik weet zeker dat ze vrienden in de buurt had.

Tijd = Ik was om vier uur 's middags bij haar

Receptie = Ze ontmoette me op straat voor de hut, Ik ging in een app-auto zoals Uber en zij droeg warme kleding, maar onder haar jasje had ze lingerie die ik alleen kon zien totdat we in de cabine waren, omdat het koud en regenachtig is in de stad.

Service = Ze doet erotische massages, en ze behandelde me als een vriendje met kussen, liefkozingen en orale seks, de penetratie is alleen vaginaal, ze doet anaal, maar ze vraagt om extra geld.

Lengte = Ik denk dat ze ongeveer 165 cm lang is.

Bouw = Ze is slank met borsten en een grote kont, met goede rondingen, haar benen zijn ook charmant.

Gezicht = Ze is aantrekkelijk, heeft mooie ogen en een goed gezichtsprofiel.

Photoshop-niveau = 0% Ze photoshopt haar foto's niet, ze heeft ook een video in haar advertentie.

Behandeling = De behandeling is goed, ze is spraakzaam met een sensuele en meegaande stem, Ze geeft kusjes en veel liefkozingen en met de massages valt ze op, al had ik graag wat meer van haar orale seks genoten, Ik heb haar ook geraadpleegd over stadskwesties en aanbevelingen en ze was volledig bereid mij te begeleiden in wat zij weet.

Kusjes = Ze geeft wel kusjes, met de tong erin, haar adem was fris.

Borsten = Haar borsten zijn groot en goed gevormd, ze liet me aanraken en zuigen, ze heeft een borstprothese.

Kont = Ze heeft een grote kont met brede heupen, ze ziet er erg schoon uit en beweegt geweldig als ze op z'n hondjes zit.

Vaginaal = Haar vaginale lippen zien er gesloten en vlezig uit, ze was volledig geschoren, roze, het aanpassingsniveau voelt goed.

Orale seks = Haar orale seks is goed, Ik hield van haar tongbewegingen terwijl ze me zoog, hoewel ze in het begin een beetje kort was en maar een beetje aan het einde van het tweede orgasme, Ik was bijna klaar om te ejaculeren, ik goot de melk in haar mond, maar ik droeg een condoom.

Bekkenbewegingen = Ze houdt meer van zachte seks met veel liefkozingen, zijn bewegingen zijn langzaam, hoewel er een punt is waarop ze begint te kreunen en haar heupen begint te versnellen en tijdens de ontmoeting bleef ik langer bovenop haar liggen.

Anale = Ze doet het alleen tegen een extra vergoeding, Ik durfde dit keer niet omdat ik tevreden was met haar vaginaal en ik ben niet zo'n fan van anale seks, van wat ik zag, ze is een goed verzorgd meisje, ze zag er schoon uit en zonder nare geurtjes in haar anus.

Sfeer = Ze heeft een hut, die was schoon, allemaal gemaakt van hout, heel gebruikelijk in stadshuizen.

Zou ik teruggaan? = Als ik weer naar Punta Arenas ga, zal ik het misschien met haar herhalen, hoewel het voor mij niet zo gebruikelijk is om dat te doen.

Het contact met haar verliep telefonisch, ik liet een bericht achter met de vraag of ik haar kon bellen, omdat ik niet weet hoe de meisjesomgeving is in Punta Arenas, daarom luister ik het liefst en zie ik haar indien mogelijk per videogesprek om te bevestigen dat ik met de vrouw praat die in de advertentie staat, we praatten wat en spraken af om elkaar dinsdag in haar kamer te ontmoeten, ze vroeg me niet om een voorschot, ik was 5 dagen in Punta Arenas, dinsdag was de tweede dag dat ik in de stad was.

Het contact met haar verliep vloeiend, ze is spraakzaam en praat graag veel over haar stad, iets dat mij zeer bevredigend beviel omdat ik meer wilde weten over de plaatsen die ik moest bezoeken en welke hij mij niet aanbeveelde te gaan, Ik wilde haar uitnodigen voor een paar biertjes in een kroeg, maar ze vertelde me dat ze al een afspraak had gemaakt met een buurman, zodat ze geen uitje met mij kon regelen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan