Algemeen China

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Beste Asiaaddict,

Je zegt dat je 10 jaar in China hebt gewoond maar ook dat er in kapperzaken in China niets gebeurd (op sexgebied).
Ik kom er al meer dan 20 jaar met regelmaat en in vele steden zijn er kapperzaken te vinden waar laat op de avond dames nabij het raam zitten die tegen betaling sexuele handelingen aanbieden achterin de zaak. Soms damens die er overdag werken als kapster maar ook damens die ze uitnodigen voor het verrichten van sexuele handelingen.

Tall
Ik wou niet reageren anders bleef het een discussie maar Tall heeft 100% gelijk !!!
 
Beste Girlsreviewleden,

Hopenlijk gaat het (ook) hier niet over wie er gelijk heeft.
Deze site is voor het delen van er wordt meegemaakt bij het wandelen.
Ik hoor graag ervaringen van medewandelaaars en deel ook graag mijn ervaringen met medewandelaars en DVP's zodat zij er hun voordeel mee kunnen doen.

Tall
 
Kijk, jongens. Er gebeurt daar in China heel veel, alleen komen wij daartussen?

In hotels, in kapperszaken, in massagesalons (natuurlijk) en ook heb je die dames die langs de straat staan. Niemand die er wat van zegt, dus het wordt totaal geaccepteerd. En daar staan nog leuke jonge meiden tussen ook! Op youtube stikt het van die filmpjes daarover.

Kijk, ik ken één of twee woordjes Chinees en ik weet wat van die cultuur en daarom wilde ik zo graag naar China. Ik baalde ervan dat de deur potdicht zat. Inmiddels is China weer te bezoeken en dan jeukt het wel, hoor. In Thailand en de Filippijnen is het gewoon out in the open. In China is het voor een deel verborgen en geheim, maar godv******, dat geeft me een gevoel van avontuur, man. Ik voel dat nu al! Dus ik sta enorm in dubio. Ik had dat ook met die kleine landjes eromheen: Laos, Myanmar, Cambodja. Daar is het ook een beetje verborgen, een beetje geheim, enz. Alleen ken ik daar helemaal geen talen en zij spreken amper Engels.

Ik heb één of twee wippen in mijn leven meegemaakt, maar ik merk wel dat die heftige ervaringen jaren later nog echt in mijn geheugen gegrift staan. Daarbij heb je echt dat gevoel van spanning, van avontuur. Maar die maak je natuurlijk niet elke keer mee. Ik merk aan mezelf dat lang kan blijven hangen.

Hebben jullie dat gevoel ook? Van die spanning, van dat avontuur? Ik ben bang dat dat in landen met echt open en massale prostitutie veel minder is.
 
Het antwoord is simpel: neen.

Alleen al omdat in China en de Filippijnen onze wandelsport verboden is. En zowel China, en in mindere mate de Filippijnen, zijn politiestaten waar je maar het ongeluk zal hebben tegen een dienstklopper aan te lopen of een combine tussen een dame en een agent.

In China zit je waarschijnlijk ook met een enorm taalprobleem. In de Filippijnen spreken ze dan wel weer beter Engels dan in Thailand.

In China is het leven voor een toerist duurder dan in Thailand? De Filippijnen zijn meer primitief qua eten en verblijf, maar ook goedkoper. Maaar dan moet je wel gaan leven als de locals De periode in mijn leven dat ik dat wilde/kon doen is al lang voorbij. Ik heb het een keer gedaan in Thailand met de toenmalige Thaise vriendin: dat kostte werkelijk ongeveer niks en zelfs dan was ze nog in staat om een korting te onderhandelen. Maar zelfs een "Thaise vakantie als een Thai" was nog altijd goed te doen qua comfort.

Thailand heeft, zeker voor "ons soort" vakanties, de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Het is inmiddels een klein jaartje verder, maar jouw woorden zijn helaas bevestigd door Chinese kennissen van me: ja, er is veel prostitutie, maar het is behoorlijk link. Bovendien worden we als buitenlanders extra in de gaten gehouden. Ga ik dan aan de rol, dan kan ik zomaar tegen een blauwe pet aankijken en dan ben ik gigantisch de lul.

Zelfs in de Filippijnen moet je heel erg oppassen, zo las ik. Dan blijven alleen Thailand Indonesië en misschien Vietnam nog over.
 
Laatst bewerkt:
Hoi allen, ik ben op dit moment in China, genoeg leuke dingen te melden. VPN en mijn mobiele toetsenbord, laten het een beetje afweten, maar er komt een heel verslag van mij zsm. Tipje van de sluier ik zat een lange tijd in de wijk Baoshan (eigenlijk een kleine stad) in Shanghai en gemiddeld per dag zijn er 200.000 DVP's actief. Update volgt snel.
 
Ik heb al contact mogen hebben met @status_roza en hij doet me watertanden. Zelf ben ik al jaren niet meer in China geweest, maar wil dolgraag weer gaan. Ik zit alleen heel erg met het gezeik van Chinezen hier dat als wij als westerling naar China gaan, we heel erg in de gaten gehouden worden. Betaalde seks is daar nog steeds verboden en, inderdaad: wil oom agent kwaad, dan ben je meteen uitgepraat. Is het bangmakerij of zit er een kern van waarheid in? Daarom is het voor mij heel belangrijk om te weten of jullie je onveilig hebben gevoeld, daar. Volgens @status_roza viel het mee.
 
IK heb mij nooit "bang" gevoeld. Bij Massagesalons laat je het gewoon gebeuren. Communicatie is er vaak niet. Ze beginnen met een handjob en jij tracht zelf verder te gaan dan dat wat word toegelaten. Zorg gewoon dat je genoeg extra betaalt achteraf.

Ook had ik een Booker gevonden die af en toe een meisje voor mij regelde die naar mijn appartement kwam. Was ideaal.
 
IK heb mij nooit "bang" gevoeld. Bij Massagesalons laat je het gewoon gebeuren. Communicatie is er vaak niet. Ze beginnen met een handjob en jij tracht zelf verder te gaan dan dat wat word toegelaten. Zorg gewoon dat je genoeg extra betaald achteraf.

Ook had ik een Booker gevonden die af en toe een meisje voor mij regelde die naar mijn appartement kwam. Was ideaal.
Hoe vond je die booker, @asiaaddict ?
 
Via websites zoals:


WEbsites waar veel Foreigners op kijken. Soort Marktplaats voor Woninghuur, Bane en Tolken.

Als je Wechat installeert en je gebruikt de "Who is Nearby" functie zie je aan de Profiel foto's ook welke dame mogelijk een DVP is. Die kun je dan "Greeten" en zo ga je verder
 
Geen van beide. Lichtelijk overdreven. Het zijn er veel, maar niet zoveel. Heb ruim 10 jaar in Shenzhen gewoond. Direct naast Hong Kong. Daar wonen ca 17 Miljoen mensen. Genoeg DVP's maar vooraal veel aanbod in SPA's en Massagesalons
Nou zeker niet licht overdreven het getal ligt zelfs nog hoger. Shanghai is nogal groter dan Shenzen. Sinds Corona zijn er toch nogal wat flexibiliteit gekomen op prostitutie, zeker in Baoshan. En flexibiliteit betekent niets anders dan minder controle. Zou graag jouw hersens willen prikken over jouw ervaringen in Shenzen, 10 jaar is toch wel een lange tijd. Voor mij is Shenzen, Hong Kong "versie 0.9", bijna gelijk. Zelf kom ik al 20 jaar in Shanghai en omgeving (maar heb meer ervaring met Japan).
 
Nou zeker niet licht overdreven het getal ligt zelfs nog hoger. Shanghai is nogal groter dan Shenzen. Sinds Corona zijn er toch nogal wat flexibiliteit gekomen op prostitutie, zeker in Baoshan. En flexibiliteit betekent niets anders dan minder controle. Zou graag jouw hersens willen prikken over jouw ervaringen in Shenzen, 10 jaar is toch wel een lange tijd. Voor mij is Shenzen, Hong Kong "versie 0.9", bijna gelijk. Zelf kom ik al 20 jaar in Shanghai en omgeving (maar heb meer ervaring met Japan).
China, Japan... Nou, je bent wel een Old Asia Hand, man!

Wat ik gelezen heb, is dat op dit moment de jeugdwerkeloosheid in China zoveel is toegenomen dat de overheid gestopt is met publiceren van de cijfers. Ja, als jonge vrouwen totaal niet meer de eindjes aan elkaar kunnen knopen in een land waar alles toch behoorlijk duur is, dan zou het zomaar eens kunnen dat nogal wat in de prostitutie terechtkomen.
 
China reis Augustus 2023

1 yuan/rmb is 13ct
10 yuan/rmb 1,27
100 yuan/rmb 12,69
1000 yuan/rmb 126,94

WeChat (Weixin in het Chinees): Chat programma waar je ook digitaal mee kunt betalen
AliPay: Een alleskunner app waaronder digitaal betalen



Gelukkig kun je vooral op het gebied van seks nog cash betalen, maar veel wordt digitaal. Zelf heb ik een aantal DVP's meegemaakt die uit angst voor diefstal of vals geld liever digitaal betaald wilden worden.

Ik ging samen met een vriend, die een goed woordje Chinees kan, maar zo verwesterd is dat hij ook redelijk een buitenstaander is. Ik voelde me nooit onveilig. Werd niet achtervolgt door de regering (anders dan 10 jaar geleden in Xiamen).


Ik kom al 20 jaar in China en mijn eerste ervaring met dvp's hier is de kapsalon waar niemand kan knippen maar vol zit met studentes die wel iets anders kunnen ;) Je werd in die tijd bijna altijd door twee meiden "geknipt".

Ditmaal; voor mijn reis naar China dacht ik eens, kom ik maak een reisverslag maar wilde ook kijken wat er veranderd is in al die jaren. Mijn reis is tweeledig een stuk Shanghai en daarna kleinere steden meer naar het binnenland.
Shanghai is waarschijnlijk het meeste wat jullie zullen bezoeken maar zal ook vertellen hoe het er op andere plekken aan toe gaat. Er zijn ongeveer per dag alleen al in de wijk Baoshan 200.000 DVP's actief.

Hotel DVP
Deze vrouwen (meestal ervaren en rond de 40) vind je in de wachtkamers van wat grotere hotels (zowel Westers als Chinese hotels). De kosten zijn meestal 70 tot 100 per uur en je kunt van alles afspreken. Spreken meestal ook wel een goed woordje Engels.

Hotel kaartje
Hier vind je meestal een kaartje onder je deur die je moet bellen. Nadeel is dat je niet weet wat je krijgt maar kan leuk uitpakken. Zijn vaak escort prijzen en ga maar uit van minimaal 150,- voor een uur.

Straat DVP
Verreweg mijn favoriet. De meiden komen tevoorschijn wanneer het donker is, in de zomer rond 19:15. Te herkennen aan te sexy gekleed (veel te korte rokjes), kleine rugtas en ze lopen alleen. Je moet ze meestal zelf benaderen, maar soms lopen ze ook op je af.
Kosten 100,- is de gemiddelde prijs als je de meid meenemt naar het hotel voor een uur.
Afdingen kan altijd zeker als het een vluggertjes is.
In mijn geval vond de eerste dvp mijn hotel te ver en wilde liever naar een popup ruimte (tijdelijke ruimte) maar we gingen naar de werknemers wc van de McDonald (ik weet niet hoe maar zij had een sleutel, niet haar eerste keer daar).
Vooral jonge meiden, van 20 tot begin 30.

Popup massage
Dit zijn vaak leegstaande winkels die tijdelijk worden omgetoverd in iets anders, in dit geval een massageruimte. Kosten zijn vaak minimaal 30 euro voor een massage met happy end, voor 20 minuten.
Ga je voor 40 tot 50 euro, dan krijg je seks en duurt het al gauw 30 tot 45 minuten.
De leeftijd van de meiden schillen nogal, in het ergste geval iemand van 45.


SPA
Deze is tricky omdat dit officiële plekken zijn die foute handelingen toestaan.
Redelijk gevoelig voor politie-invallen en anders dan in Japan wordt de klant altijd aangehouden. Maar hier zijn juist de lekkere en gekke meiden.Zij krijgen commissie hoe meer ze jou laten doen. Bijvoorbeeld, blijf je 1 uur of. 2 uur, neem je 2 meisjes of drie. Wil je anaal. Wil je GF ervaring?
Wil je een aparte ruimte of vind je niet erg die te delen (het is mogelijk de ruimte te splitsen met een gordijn). Je hoeft je geen zorgen te maken over eten en drinken, die zijn trouwens normale prijzen. Dit keer heb ik niet betaald, maar het was vast uit de klauwen gelopen.
Ik heb dit vaker gedaan, de prijzen waren als volgt:
Shanghai: 1 uur, twee meisjes 150,-
Yunnan (west Chinad) 2,5 uur twee meisjes + lichaams behandeling 150,-
Jiangsu (boven Shanghai) 2,5 uur twee meisjes + lichaams behandeling 150,-

Top SPA moment dit keer was in Anhui (provincie links van Shanghai (vijf meisjes met 1 seks)

KTV eigen kamer
Wat is leuker dan mee blèren op je lievelingsliedje, blèren terwijl je gepijpt wordt. 200,- 2 uur, 2 meisjes, gratis drank (fles cola + fles rum). Meisjes mocht ik zelf kiezen. Meiden wilde er nog champagne bij, kosten 14,-

KTV open ruimte
Gevaarlijk gevoelig voor politie-invallen. Deze orgies zien er gezellig uit maar zijn het risico niet waard, je kunt beter naar een club gaan en de hoek iemand neuken.

Open ruimte voor ervaring
Deze vind je vooral in kleine steden of wijken en zijn bedoeld om startende ondernemers hun producten te tonen. In de avond zijn het gewoon KTV's met open ruimte, terwijl ik op een ochtend ontbijt haalde met een vriend zag ik een inval (was wel de dag nadat er een feestje was).

Kappers
Vooral in het noorden (ook in Beijing) vind je kappers waar niemand weet hoe ze haar moeten knippen. Voor 30 a 40 euro heb je al gauw een half uur met een studente.

Sauna en badhuizen
Helaas zijn de meeste tijdens de Corona tijd gesloten. Zullen vast binnen een aantal jaar een terugkeer maken.

Dan heb je nog voor de knapperds onder ons de pick-up en de Foreign bars voor wat langere relaties. En de dansclubs (daar voel ik mezelf te oud voor).

Trans
Had trouwens 1 keer de gelegenheid om het met een Trans te doen, had de trans niet ontmoet en weet niet hoe die er hier uitziet. Ging uiteindelijk niet door omdat mijn vriend een beetje anti is en ik wilde de sfeer niet verpesten.
Ben niet echt bekend met de gay scene in China behalve van wat ik op tv of internet heb gezien.



Als er interesse is, dan kan ik nog vertellen wat ik allemaal heb uitgespookt.
 
China reis Augustus 2023

Hotel DVP
Deze vrouwen (meestal ervaren en rond de 40) vind je in de wachtkamers van wat grotere hotels (zowel Westers als Chinese hotels). De kosten zijn meestal 70 tot 100 per uur en je kunt van alles afspreken. Spreken meestal ook wel een goed woordje Engels.

Hotel kaartje
Hier vind je meestal een kaartje onder je deur die je moet bellen. Nadeel is dat je niet weet wat je krijgt maar kan leuk uitpakken. Zijn vaak escort prijzen en ga maar uit van minimaal 150,- voor een uur.

Straat DVP

Verreweg mijn favoriet. De meiden komen tevoorschijn wanneer het donker is, in de zomer rond 19:15. Te herkennen aan te sexy gekleed (veel te korte rokjes), kleine rugtas en ze lopen alleen. Je moet ze meestal zelf benaderen, maar soms lopen ze ook op je af.
Kosten 100,- is de gemiddelde prijs als je de meid meenemt naar het hotel voor een uur.
maar we gingen naar de werknemers wc van de McDonald (ik weet niet hoe maar zij had een sleutel, niet haar eerste keer daar). --> Dit is pure porno, man! :love:
Vooral jonge meiden, van 20 tot begin 30.

Popup massage
Kosten zijn vaak minimaal 30 euro voor een massage met happy end, voor 20 minuten.
Ga je voor 40 tot 50 euro, dan krijg je seks en duurt het al gauw 30 tot 45 minuten.

Shanghai: 1 uur, twee meisjes 150,-

Yunnan (west Chinad) 2,5 uur twee meisjes + lichaams behandeling 150,-
Jiangsu (boven Shanghai) 2,5 uur twee meisjes + lichaams behandeling 150,-

KTV eigen kamer
Wat is leuker dan mee blèren op je lievelingsliedje, blèren terwijl je gepijpt wordt. 200,- 2 uur, 2 meisjes, gratis drank (fles cola + fles rum).
Meisjes mocht ik zelf kiezen. Meiden wilde er nog champagne bij, kosten 14,-

Als er interesse is, dan kan ik nog vertellen wat ik allemaal heb uitgespookt.
Beste @status_roza Enorm bedankt, kerel! En ik denk dat ik namens iedereen spreek. Echt geweldig, dit!

Even een vraagje: ik heb die bedragen gearceerd: je praat over euro's hier, toch?

Als dit gewoon eurobedragen zijn, dan is het vaak niet eens echt goedkoop vergeleken met hier, maar ja, je hebt wel absoluut avontuur, daar en de keuze is reuze.

En het klopt toch dat het in de provincie goedkoper is dan in die dure steden zoals Shanghai, Beijing en Guilin?

En dan heb ik nog een vraagje: ben jij ook naar die Urban Villages ( 城中村) geweest? Die zitten in alle grote steden. Daar heb je ook veel tippelaarsters. Ik ben heel benieuwd hoe de prijsstelling daar is.
 
Laatst bewerkt:
Beste @status_roza Enorm bedankt, kerel! En ik denk dat ik namens iedereen spreek. Echt geweldig, dit!

Even een vraagje: ik heb die bedragen gearceerd: je praat over euro's hier, toch?

Als dit gewoon eurobedragen zijn, dan is het vaak niet eens echt goedkoop vergeleken met hier, maar ja, je hebt wel absoluut avontuur, daar en de keuze is reuze.

En het klopt toch dat het in de provincie goedkoper is dan in die dure steden zoals Shanghai, Beijing en Guilin?

En dan heb ik nog een vraagje: ben jij ook naar die Urban Villages ( 城中村) geweest? Die zitten in alle grote steden. Daar heb je ook veel tippelaarsters. Ik ben heel benieuwd hoe de prijsstelling daar is.

Ja Shanghai is niet veel goedkoper, maar je kan al gauw meer waar voor het geld en de keuze van meiden is groter. Maar dat is Shanghai, in de provincies ernaast ben je al veel goedkoper uit (50 euro, 1 klaar komen en anaal hoort er gewoon bij), maar ik kwam op plekken waar een toerist gewoon niet komt, althans of je moet een rugzak toerist zijn die op ontdekking reis i maar dat zijn vaak de personen die geen DVP's bezoekt.

Ben zelf nooit in Guilin geweest, maar heel Guangzhou/Kanton gebied worden denk ik wel steeds duurder. Denk ook wel omdat wij als buitenstaanders het steeds meer bezoeken. Sugardaddy's is nogal populair daar onder de Westerse bewoners.

Nee dit keer niet naar Urban Villages geweest (wel in het verleden in Shenzen en in Yunnan).
 
Wilde nog even toevoegen, ik spreek nauwelijks Chinees, maar versta wel wat. Veel ging in het Engels en met Microsoft Translator en een gedownloade versie van Google translator (Google services werken daar niet).

Een belangrijk ding bij mij is anaal. Ik klaagde in een gesprek in de stad Hefei met wat (nieuwe) vrienden dat er weinig anaal is in China. Is helemaal niet waar. Een gozer van 21 vertelde mij, gewoon de vinger in de kont steken dan weet je of het wel of niet mogelijk is.
 
Wilde nog even toevoegen, ik spreek nauwelijks Chinees, maar versta wel wat. Veel ging in het Engels en met Microsoft Translator en een gedownloade versie van Google translator (Google services werken daar niet).

Een belangrijk ding bij mij is anaal. Ik klaagde in een gesprek in de stad Hefei met wat (nieuwe) vrienden dat er weinig anaal is in China. Is helemaal niet waar. Een gozer van 21 vertelde mij, gewoon de vinger in de kont steken dan weet je of het wel of niet mogelijk is.
Wat knap van jou, dat jij het gewoon kunt verstaan!

Ik heb me de pokken moeten studeren op dat Chinees. En de spannende woordjes leer je helaas niet uit het leerboek, hahaha.

Anaal, nou, ik heb überhaupt nog nooit anaal gedaan. Wil het dolgraag. Het lijkt hier nooit mogelijk. In die privéhuizen loop ik bovendien steeds tegen het gemekker aan van dat ik groter ben dan de Chinese kerel. Dat is dus echt zo: wij zijn van onderen groter dan die Chinese pikkies. Daarom had dat eerste Japanse meisje mij gewoon geweigerd, ook al had ze een tarief van 200 voor een uurtje en had ik dat grif neergelegd.

Dat in China anaal gewoon mogelijk is, is het einde, man! Slimme truc van die gozer!
 
Wat knap van jou, dat jij het gewoon kunt verstaan!

Ik heb me de pokken moeten studeren op dat Chinees. En de spannende woordjes leer je helaas niet uit het leerboek, hahaha.

Anaal, nou, ik heb überhaupt nog nooit anaal gedaan. Wil het dolgraag. Het lijkt hier nooit mogelijk. In die privéhuizen loop ik bovendien steeds tegen het gemekker aan van dat ik groter ben dan de Chinese kerel. Dat is dus echt zo: wij zijn van onderen groter dan die Chinese pikkies. Daarom had dat eerste Japanse meisje mij gewoon geweigerd, ook al had ze een tarief van 200 voor een uurtje en had ik dat grif neergelegd.

Dat in China anaal gewoon mogelijk is, is het einde, man! Slimme truc van die gozer!

Moet me zelf even corrigeren ik versta aardig wat, maar durf bijna niets te spreken, puur om mijn uitspraak.

De mijne is niet groot (groter dan die van de meeste Chinezen), maar 7 jaar terug was ik in een SPA met een vriend die een monster in z'n broek had. De meiden zaten gewoon te ruziën om hem te neuken, geen gelul.

Was trouwens helemaal vergeten dat in de meeste Chineze tenten in Osaka Anaal altijd standaard was.
 
Ja Shanghai is niet veel goedkoper, maar je kan al gauw meer waar voor het geld en de keuze van meiden is groter. Maar dat is Shanghai, in de provincies ernaast ben je al veel goedkoper uit (50 euro, 1 klaar komen en anaal hoort er gewoon bij), maar ik kwam op plekken waar een toerist gewoon niet komt, althans of je moet een rugzak toerist zijn die op ontdekking reis i maar dat zijn vaak de personen die geen DVP's bezoekt.

Ben zelf nooit in Guilin geweest, maar heel Guangzhou/Kanton gebied worden denk ik wel steeds duurder. Denk ook wel omdat wij als buitenstaanders het steeds meer bezoeken. Sugardaddy's is nogal populair daar onder de Westerse bewoners.

Nee dit keer niet naar Urban Villages geweest (wel in het verleden in Shenzen en in Yunnan).

Heb je nog tips voor Hong Kong? Absolute top tips dat van Shanghai et al
 
je kan heel erg veel vinden op sex141.com . ik zoek daar meestal een massage salon of 'privé ontvangst' . ook al staat erbij dat ze no sexual services aanbieden, aan de foto's kan je vaak al herleiden wat er mogelijk is en meestal is dat echt heel
veel. je kan rondhangen in de bars in wanchai en wanneer je dat op
de zondag middagen doet is de kans ook nog eens groot dat je iemand aan de haak die geen freelancer/professional is, maar gewoon op zoek is naar een verzetje. Dit zijn meestal domestic workers uit de filipijnen of indonesië. Voorheen was Bar109 altijd gegarandeerd succes maar ik heb begrepen dat er eea veranderd is sinds covid. er zijn in die straat verder genoeg andere opties. Wil je vooral scoren bij een local of toeristen, ga een avondje stappen in het upscale district Lan Kwai Fong en dan vooral op vrijdag of zaterdag avond. ander soort bars dan in wan chai maar ook een zeer grote kans op scoren. Eigenlijk voor een leuke nacht betaal ik nooit in HK, ik gebruik sex141.com vooral voor lekkere massages. veel plezier en succes!
 
zoek is naar een verzetje. Dit zijn meestal domestic workers uit de filipijnen of indonesië. Vo
je kan heel erg veel vinden op sex141.com . ik zoek daar meestal een massage salon of 'privé ontvangst' . ook al staat erbij dat ze no sexual services aanbieden, aan de foto's kan je vaak al herleiden wat er mogelijk is en meestal is dat echt heel
veel. je kan rondhangen in de bars in wanchai en wanneer je dat op
de zondag middagen doet is de kans ook nog eens groot dat je iemand aan de haak die geen freelancer/professional is, maar gewoon op zoek is naar een verzetje. Dit zijn meestal domestic workers uit de filipijnen of indonesië. Voorheen was Bar109 altijd gegarandeerd succes maar ik heb begrepen dat er eea veranderd is sinds covid. er zijn in die straat verder genoeg andere opties. Wil je vooral scoren bij een local of toeristen, ga een avondje stappen in het upscale district Lan Kwai Fong en dan vooral op vrijdag of zaterdag avond. ander soort bars dan in wan chai maar ook een zeer grote kans op scoren. Eigenlijk voor een leuke nacht betaal ik nooit in HK, ik gebruik sex141.com vooral voor lekkere massages. veel plezier en succes!
Helemaal top, bedankt makker!
 
@status_roza mooi verslag, wat wel het verschil maakt is dat jij met iemand was die Chinees spreekt, als niet Chinees sprekende westerling valt het niet mee is mijn eigen ervaring.
Als ik al een club of KTV had gevonden werd ik meestal geweigerd, of was de KTV veranderd in een gewone Karaoke. Loslopend wild kwam ik maar weinig tegen.
 
@status_roza mooi verslag, wat wel het verschil maakt is dat jij met iemand was die Chinees spreekt, als niet Chinees sprekende westerling valt het niet mee is mijn eigen ervaring.
Als ik al een club of KTV had gevonden werd ik meestal geweigerd, of was de KTV veranderd in een gewone Karaoke. Loslopend wild kwam ik maar weinig tegen.
Dat is waar. Maar bij het loslopend wild was ik alleen en gebruikte een translation app.
 
Terug
Bovenaan Onderaan