Clients to remember...🔥

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Vrijstelling kennen wij in Vlaanderen niet hoor.
Zie dat het in België weer per gebied anders is inderdaad 😅 In Nederland is vrijstelling voor partner bijna 8 ton en voor kinderen zo'n 25k (bij ieder overlijden). Via testament kun je veel regelen om te voorkomen dat bij eerste overlijden kinderen belasting moeten betalen.

Tuurlijk zal dit voor de 'rijken' nog makkelijker zijn. Maar zonder deze belastingvorm zouden ze nog meer geld overhouden en kunnen opbouwen. Met nog grotere economische ongelijkheden tot gevolg.

Kortom, hoewel het misschien dubbel lijkt om belasting te betalen over geld dat al eerder is belast, zijn er bredere sociale en economische redenen waarom erfbelasting als een gerechtvaardigde vorm van belasting wordt beschouwd.

Niet dat ik 'hou' van belasting betalen hoor 😅😉
 
Kortom, hoewel het misschien dubbel lijkt om belasting te betalen over geld dat al eerder is belast, zijn er bredere sociale en economische redenen waarom erfbelasting als een gerechtvaardigde vorm van belasting wordt beschouwd.

In België alvast niet. Hier is het de meest onrechtvaardige belasting van de vele belastingen die we al hebben.

1714508058273.png

Ik stel voor dat we het over iets aangenamers hebben 😅
 
Een woongroep zou ik het Spaans benauwd van krijgen eerlijk gezegd. Een woonboot trekt mij niet en een camping vind ik verschrikkelijk. Ik heb vroeger wel eens op een camping gestaan met een paar vrienden bij een sportmaatje en na het stappen en ben daar 's-nachts weggeslopen naar de doorgaande weg en bij de bushalte gaan slapen. Werden wij gewekt door de politie
20240331_007.jpg
 
Als ik je wat algemeen advies mag geven dat ik persoonlijk ook probeer te volgen. Het lukt niet in elke situatie maar je kan het maar proberen. Wanneer je je persoonlijk aangevallen voelt en wil reageren, doe het dan niet onmiddellijk. Als het via e-mail is, schrijf dan je email om je emotie uit je systeem te hebben maar verstuur de mail niet. Slaap er een nachtje over en kijk dan opnieuw naar je mail. Je zal zien dat je die niet zal willen versturen maar aanpassen.
db87d5a5d6a80058412728ce8d49f527.jpg
 
Pff ik ook🙏🏽
Vannacht werd ik opgeschrikt door berichten van mijn fantiek religieuze familie.
Personen in kwestie wonen zelf samen. Maar ik ben in dit verhaal de goddeloze volgens hen.
Als mensen eens verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen zaken, zonder te projecteren waar zij zich zelf voor schamen, zouden er veel en veel minder problemen zijn op de wereld.
✌🏽
In (vrijwel?) ieder heilig boek staat wel iets over stelen, in de Bijbel : "gij zult niet stelen" en de Koran : "Vlucht het stelen en bedriegen."
Desondanks lijkt het jaar op jaar erger te worden.
Als mensen zo graag en fanatiek hun religie aanhangen, hoe kunnen ze dat dan rijmen met elkaar...
 
Mijn eerste keer.

IK was 25 jaar en ik was benieuwd hoe het was om sex te hebben . Ik had lang geprobeerd om een fwb ofz te vinden. Een meisje waar ik mij goed en veilig bij voelde.

Maar ik was altijd te braaf en lief volgens hun of als een broer voor hun en daar door zou het raar geweest zijn. Ik had nooit geluk terwijl iedereen anders mij wel altijd de raad gaf ach jesse zoek je een goede vriendin voor fwb. Als je hun hoorde vertellen had ik maar eens met mijn vingers te knipperen en je hebt een fwb.

Maar zo simpel was dat niet. Ik was niet de zelf verzekerde man. Ik was jesse die dat 10 jaar geleden een oog had die weg draaide, die toen pillen moest nemen om niet te kwijlen. De lozer die niet niet kan kan/ mag gaan werken door zijn beperking.

Kan je je ze het hun kwalijk nemen nee toch? En ook wie wil er thuis komen met iemand als ik? Wat gaan hun ouders of vrienden zeggen. Kon je geen betere vinden? Wat als dan als ze sex met gehad heef? Gaan ze haar uit lachen?


Ik had wel al een paar keer op Redlights gekeken. Er stonden veel knappe vrouwen tussen. Bv de knappe colombiaanse isabella die mij erg aan sprak. Haar foto´s waren mooi. Geen over sexuele foto´s maar wel veel foto´s waar haar warme blik en lach voorzich spraken. 1 foto sprong er uit. Waar bij ze naakt was en je toch niets zach door de gitaar die bijna alles bedekte. Maar was dit dan de oplossing?

De volgende dag ik ben terug alleen thuis iedereen moet werken. Ik was wel van plan om naar de stad te gaan maar alleen heb je daar ook niet veel aan. Tegen de verveling scroll ik wat door Redlights. Isabella passeert terug en ik denk zou ik eens sturen? Uit eidelijk beluit ik te sturen. Onder het motto als ze kan is het teken dat het moest zijn.

Even later kreeg ik een antwoord its a date! 😁. Ik fris mij extra op voor de zekerheid nog wat kauwgom gekocht. En op de bus naar de stad. Niet veel later sta ik voor haar deur. De moet zakt in de schoenen. Bel ik aan of niet. Ik raap mijn laatste moed die daar ergens op straat lag en bel aan. Onder tussen sloeg mijn hoofd op hol. Heb ik juist aan gebeld? Wat als er een man de deur open doet?

De deur gat voorzichtig open. Het is isabella ze nodigt mij uit binnen te komen. Eens binnen zie ik pas echt hoe knap ze is zeker in haar zwart kleedje en wat rook ze lekker. 🥰 Wil je iets drinken vraagt ze vriendelijk. Wat ik neveus maar vriendelijk afwees. Ik vroeg of ik al mocht betalen. ( dan was ik er al vanaf) daar na vroeg ze nog eens wil je zeker niets drinken cola ofz? Maar ik bedankte terug. Waar na ze voorstelde naar boven te gaan.

Eens op de kamer kleden we uit, man wat een lichaam heeft ze. Mooie kleine borsten een mooie kont heeft ze waar je in kan bijten. 🤤 We zetten ons op bed en we praten even over wat wouden doen. Ik vertelde maar dat ik nog maagd was en hoe neveus ik was. Ze keek mij liefdevol aan en zijn geen zorgen het komt goed. Ze vroeg wat heb je liever eerst sex of een massage? Ik kost uit nieuws gierigheid voor sex.

Ze duwde mij sensueel achter uit op mijn rug. Ze kuste traag mijn lichaam af. Naar beneden ondertussen verkende haar handen mijn lichaam. Ze plaagde bijn beste vriend even en toverde een condoom te voorschijn. Wil je een truckje zien vroeg ze. Ze pijpte het condoom aan en hielp bij met haar handen. Wat was dat fijn ze gebruikte ook haar zachte lippen en haar tong wat erg prettig aanvoelde. Ik ging met mijn handen door haar zijdenen haren terwijl ze mij een blik vol liefde gaf. Ik besloot van het moment te genieten. Op een moment zonder te waarschuwen begon ze te deepthroaten. Ik verschoot mij een hoedje. 😂 die had je niet verwacht hé?


Daar na stelde ze voor om doggy te doen. Ze gelijde mij naar binnen. Ik legde mijn handen op haar heupen. En zocht haar tempo op. Niet veel later kwam ik klaar. Ik streelde haar lichaam en kuste liefde vol haar nek, rug, en kont voor ik hem er uit halde.

alles netjes op gekuist. En daarna masseerde ze me. Al snel rakte we aan aan de praat. we haden veel gemeen schappelijk er werd veel gelachen en gedaan. Je vraagt je af hoe kan het zo goed klikken met iemand die je niet eigenlijk niet kent? niet veel later lagen we daar zij rustend op mijn borst ik genietend van het moment.

Na nog wat even babbelen en kuffelen zei ze zin in een 2de ronde het is je eerste keer. De 2de ronde was magich ze nam een nieuw condoom en deed hem om. Ze kwam op mij zitten. Ze plaatste haar zachte hand op mijn borst plaatste. En traag begon te rijden. Ik kon enkel nog genieten van het prachtige aan blik. Haar prachtig lichaam, het huid op huid gevoel als de liefdevolle blik terwijl zij klaar kwam.

Daar na nog snel gedouched en beneden nog 20 minuutjes gepraat. Toen ik ging vertekken wou ik haar een knuffel geven maar ik dacht ze gaat dit onozel vinden. Ik wandel naar de deur en plots tikt ze op mijn schouder. Mag ik jou een knuffel geven vraagt ze? Ik gerapte terug tuurlijk, dat kost wel 5€. Deal zij ze en ik kreeg er een warme knuffel bij.

Even later ben ik op de bus gestapt en aan het droomede op een wolk naar huis gegaan.



Ps sorry voor het lange verhaal. 😅
 
Ik denk ook niet dat je het bij Miss Tiffany koud zou hebben :)



Dat komt omdat voor sommige mensen alles de wil van God is. Rampen, wil van God. Hongersnood, wil van God. Ze moeten er dus zelf niets aan doen want het is de wil van God. En als ze zelf iets willen dan is het omdat God het wil. Het perfecte excuus.
Als het al een wil is, is het rationeel haast niet te verklaren dat er kinderen zijn die gebukt gaan onder vervelende ziektes en daarom niet zorgeloos kunnen opgroeien.
 
@Roxas Wat een prachtige ervaring! Teder lief en sensueel 🥰🥰
Als het al een wil is, is het rationeel haast niet te verklaren dat er kinderen zijn die gebukt gaan onder vervelende ziektes en daarom niet zorgeloos kunnen opgroeien.
Binnen de oosterse geloof stroming is het wel beter te verteren.
Als je zoals ik geloofd in reïncarnatie en hierdoor steeds verschillende ervaringen hebt om tot jouw waarheid te komen, tot begrip en kompassie. Wetende dat je zowel arm als rijk bent geweest, ziek als gezond, dader en slachtoffer..Ja dan is het te verteren als je lijdt.

Zo sta ik erin.
Nu ben ik misschien een prostituee maar eerder was ik wellicht een non.
Zo heb ik geleerd om mededogen met meer mensen alsook met mijzelf te hebben
 
Laatst bewerkt:
Mijn eerste keer.

IK was 25 jaar en ik was benieuwd hoe het was om sex te hebben . Ik had lang geprobeerd om een fwb ofz te vinden. Een meisje waar ik mij goed en veilig bij voelde.

Maar ik was altijd te braaf en lief volgens hun of als een broer voor hun en daar door zou het raar geweest zijn. Ik had nooit geluk terwijl iedereen anders mij wel altijd de raad gaf ach jesse zoek je een goede vriendin voor fwb. Als je hun hoorde vertellen had ik maar eens met mijn vingers te knipperen en je hebt een fwb.

Maar zo simpel was dat niet. Ik was niet de zelf verzekerde man. Ik was jesse die dat 10 jaar geleden een oog had die weg draaide, die toen pillen moest nemen om niet te kwijlen. De lozer die niet niet kan kan/ mag gaan werken door zijn beperking.

Kan je je ze het hun kwalijk nemen nee toch? En ook wie wil er thuis komen met iemand als ik? Wat gaan hun ouders of vrienden zeggen. Kon je geen betere vinden? Wat als dan als ze sex met gehad heef? Gaan ze haar uit lachen?


Ik had wel al een paar keer op Redlights gekeken. Er stonden veel knappe vrouwen tussen. Bv de knappe colombiaanse isabella die mij erg aan sprak. Haar foto´s waren mooi. Geen over sexuele foto´s maar wel veel foto´s waar haar warme blik en lach voorzich spraken. 1 foto sprong er uit. Waar bij ze naakt was en je toch niets zach door de gitaar die bijna alles bedekte. Maar was dit dan de oplossing?

De volgende dag ik ben terug alleen thuis iedereen moet werken. Ik was wel van plan om naar de stad te gaan maar alleen heb je daar ook niet veel aan. Tegen de verveling scroll ik wat door Redlights. Isabella passeert terug en ik denk zou ik eens sturen? Uit eidelijk beluit ik te sturen. Onder het motto als ze kan is het teken dat het moest zijn.

Even later kreeg ik een antwoord its a date! 😁. Ik fris mij extra op voor de zekerheid nog wat kauwgom gekocht. En op de bus naar de stad. Niet veel later sta ik voor haar deur. De moet zakt in de schoenen. Bel ik aan of niet. Ik raap mijn laatste moed die daar ergens op straat lag en bel aan. Onder tussen sloeg mijn hoofd op hol. Heb ik juist aan gebeld? Wat als er een man de deur open doet?

De deur gat voorzichtig open. Het is isabella ze nodigt mij uit binnen te komen. Eens binnen zie ik pas echt hoe knap ze is zeker in haar zwart kleedje en wat rook ze lekker. 🥰 Wil je iets drinken vraagt ze vriendelijk. Wat ik neveus maar vriendelijk afwees. Ik vroeg of ik al mocht betalen. ( dan was ik er al vanaf) daar na vroeg ze nog eens wil je zeker niets drinken cola ofz? Maar ik bedankte terug. Waar na ze voorstelde naar boven te gaan.

Eens op de kamer kleden we uit, man wat een lichaam heeft ze. Mooie kleine borsten een mooie kont heeft ze waar je in kan bijten. 🤤 We zetten ons op bed en we praten even over wat wouden doen. Ik vertelde maar dat ik nog maagd was en hoe neveus ik was. Ze keek mij liefdevol aan en zijn geen zorgen het komt goed. Ze vroeg wat heb je liever eerst sex of een massage? Ik kost uit nieuws gierigheid voor sex.

Ze duwde mij sensueel achter uit op mijn rug. Ze kuste traag mijn lichaam af. Naar beneden ondertussen verkende haar handen mijn lichaam. Ze plaagde bijn beste vriend even en toverde een condoom te voorschijn. Wil je een truckje zien vroeg ze. Ze pijpte het condoom aan en hielp bij met haar handen. Wat was dat fijn ze gebruikte ook haar zachte lippen en haar tong wat erg prettig aanvoelde. Ik ging met mijn handen door haar zijdenen haren terwijl ze mij een blik vol liefde gaf. Ik besloot van het moment te genieten. Op een moment zonder te waarschuwen begon ze te deepthroaten. Ik verschoot mij een hoedje. 😂 die had je niet verwacht hé?


Daar na stelde ze voor om doggy te doen. Ze gelijde mij naar binnen. Ik legde mijn handen op haar heupen. En zocht haar tempo op. Niet veel later kwam ik klaar. Ik streelde haar lichaam en kuste liefde vol haar nek, rug, en kont voor ik hem er uit halde.

alles netjes op gekuist. En daarna masseerde ze me. Al snel rakte we aan aan de praat. we haden veel gemeen schappelijk er werd veel gelachen en gedaan. Je vraagt je af hoe kan het zo goed klikken met iemand die je niet eigenlijk niet kent? niet veel later lagen we daar zij rustend op mijn borst ik genietend van het moment.

Na nog wat even babbelen en kuffelen zei ze zin in een 2de ronde het is je eerste keer. De 2de ronde was magich ze nam een nieuw condoom en deed hem om. Ze kwam op mij zitten. Ze plaatste haar zachte hand op mijn borst plaatste. En traag begon te rijden. Ik kon enkel nog genieten van het prachtige aan blik. Haar prachtig lichaam, het huid op huid gevoel als de liefdevolle blik terwijl zij klaar kwam.

Daar na nog snel gedouched en beneden nog 20 minuutjes gepraat. Toen ik ging vertekken wou ik haar een knuffel geven maar ik dacht ze gaat dit onozel vinden. Ik wandel naar de deur en plots tikt ze op mijn schouder. Mag ik jou een knuffel geven vraagt ze? Ik gerapte terug tuurlijk, dat kost wel 5€. Deal zij ze en ik kreeg er een warme knuffel bij.

Even later ben ik op de bus gestapt en aan het droomede op een wolk naar huis gegaan.



Ps sorry voor het lange verhaal. 😅

Ik ben blij dat het voor jou zo'n mooie ervaring was. Ik heb geen problemen met lange verhaaltjes 😜
 
@Roxas daar heb ik van genoten, leuk verhaal! Ik herken er ook wil dingetjes uit 😉

De 2de maal dat ik naar een DVP ging deed een man open je hebt geen idee hoe hard ik in mijn broek deed, riep verkeerde bel sorry en liep snel terug naar mijn auto 😅
Op mijn laatse date zag ik de vorige klant of de klant van haar vriendin buiten komen. Met een grote zwarte zak waar van je denkt wat zit daar in. 🤔
Ik ben blij dat het voor jou zo'n mooie ervaring was. Ik heb geen problemen met lange verhaaltjes 😜
Perfect voor het slapen gaan. 😛
 
Binnen de oosterse geloof stroming is het wel beter te verteren.
Als je zoals ik geloofd in reïncarnatie en hierdoor steeds verschillende ervaringen hebt om tot jouw waarheid te komen, tot begrip en kompassie. Wetende dat je zowel arm als rijk bent geweest, ziek als gezond, dader en slachtoffer..Ja dan is het te verteren als je lijdt.

Zonder tegenslag leer je niets. In tegendeel, je denkt dat alles vanzelfsprekend is. Het is enkel door zelf bepaalde ervaringen te hebben dat je je kan inleven hoe anderen zich voelen. Soms is het niet eerlijk zoals bijvoorbeeld bij kinderen die erg ziek zijn. Maar slechte dingen overkomen ook goeie of onschuldige mensen. We kunnen er enkel mee proberen omgaan.

Zo was ik eerder faliekant tegen abortus🙏🏽

Het leven is nooit zwart of wit. Dit is er zo typische eentje waar je als mens niet voor of tegen kan zijn. Het hangt altijd af van de situatie. Het spijt me dat je het op die manier moest zien. Als man kunnen we ons die pijn niet voorstellen.

Op mijn laatse date zag ik de vorige klant of de klant van haar vriendin buiten komen. Met een grote zwarte zak waar van je denkt wat zit daar in. 🤔

Ik heb teveel horror films gezien. Ik ga er niet over speculeren 🙈
 
Fietsen gezond zeggen ze dan.

Eerst moest ik door een appel plantage fietsen, maar de sporen van de tractor waren tamelijk diep, even evenwicht kwijt: hop volle snelheid tegen een tak op. Mooie krets op de arm.
Ben ik bijna thuis, neemt een groep terroristen euhm toeristen de hele baan in. Denkt ge dat die aan de kant gaan? Nope, blijven mooi de weg innemen, mag meneer door de netels er langs door. Putain dat piekt.
 
Mijn eerste keer.

IK was 25 jaar en ik was benieuwd hoe het was om sex te hebben . Ik had lang geprobeerd om een fwb ofz te vinden. Een meisje waar ik mij goed en veilig bij voelde.

Maar ik was altijd te braaf en lief volgens hun of als een broer voor hun en daar door zou het raar geweest zijn. Ik had nooit geluk terwijl iedereen anders mij wel altijd de raad gaf ach jesse zoek je een goede vriendin voor fwb. Als je hun hoorde vertellen had ik maar eens met mijn vingers te knipperen en je hebt een fwb.

Maar zo simpel was dat niet. Ik was niet de zelf verzekerde man. Ik was jesse die dat 10 jaar geleden een oog had die weg draaide, die toen pillen moest nemen om niet te kwijlen. De lozer die niet niet kan kan/ mag gaan werken door zijn beperking.

Kan je je ze het hun kwalijk nemen nee toch? En ook wie wil er thuis komen met iemand als ik? Wat gaan hun ouders of vrienden zeggen. Kon je geen betere vinden? Wat als dan als ze sex met gehad heef? Gaan ze haar uit lachen?


Ik had wel al een paar keer op Redlights gekeken. Er stonden veel knappe vrouwen tussen. Bv de knappe colombiaanse isabella die mij erg aan sprak. Haar foto´s waren mooi. Geen over sexuele foto´s maar wel veel foto´s waar haar warme blik en lach voorzich spraken. 1 foto sprong er uit. Waar bij ze naakt was en je toch niets zach door de gitaar die bijna alles bedekte. Maar was dit dan de oplossing?

De volgende dag ik ben terug alleen thuis iedereen moet werken. Ik was wel van plan om naar de stad te gaan maar alleen heb je daar ook niet veel aan. Tegen de verveling scroll ik wat door Redlights. Isabella passeert terug en ik denk zou ik eens sturen? Uit eidelijk beluit ik te sturen. Onder het motto als ze kan is het teken dat het moest zijn.

Even later kreeg ik een antwoord its a date! 😁. Ik fris mij extra op voor de zekerheid nog wat kauwgom gekocht. En op de bus naar de stad. Niet veel later sta ik voor haar deur. De moet zakt in de schoenen. Bel ik aan of niet. Ik raap mijn laatste moed die daar ergens op straat lag en bel aan. Onder tussen sloeg mijn hoofd op hol. Heb ik juist aan gebeld? Wat als er een man de deur open doet?

De deur gat voorzichtig open. Het is isabella ze nodigt mij uit binnen te komen. Eens binnen zie ik pas echt hoe knap ze is zeker in haar zwart kleedje en wat rook ze lekker. 🥰 Wil je iets drinken vraagt ze vriendelijk. Wat ik neveus maar vriendelijk afwees. Ik vroeg of ik al mocht betalen. ( dan was ik er al vanaf) daar na vroeg ze nog eens wil je zeker niets drinken cola ofz? Maar ik bedankte terug. Waar na ze voorstelde naar boven te gaan.

Eens op de kamer kleden we uit, man wat een lichaam heeft ze. Mooie kleine borsten een mooie kont heeft ze waar je in kan bijten. 🤤 We zetten ons op bed en we praten even over wat wouden doen. Ik vertelde maar dat ik nog maagd was en hoe neveus ik was. Ze keek mij liefdevol aan en zijn geen zorgen het komt goed. Ze vroeg wat heb je liever eerst sex of een massage? Ik kost uit nieuws gierigheid voor sex.

Ze duwde mij sensueel achter uit op mijn rug. Ze kuste traag mijn lichaam af. Naar beneden ondertussen verkende haar handen mijn lichaam. Ze plaagde bijn beste vriend even en toverde een condoom te voorschijn. Wil je een truckje zien vroeg ze. Ze pijpte het condoom aan en hielp bij met haar handen. Wat was dat fijn ze gebruikte ook haar zachte lippen en haar tong wat erg prettig aanvoelde. Ik ging met mijn handen door haar zijdenen haren terwijl ze mij een blik vol liefde gaf. Ik besloot van het moment te genieten. Op een moment zonder te waarschuwen begon ze te deepthroaten. Ik verschoot mij een hoedje. 😂 die had je niet verwacht hé?


Daar na stelde ze voor om doggy te doen. Ze gelijde mij naar binnen. Ik legde mijn handen op haar heupen. En zocht haar tempo op. Niet veel later kwam ik klaar. Ik streelde haar lichaam en kuste liefde vol haar nek, rug, en kont voor ik hem er uit halde.

alles netjes op gekuist. En daarna masseerde ze me. Al snel rakte we aan aan de praat. we haden veel gemeen schappelijk er werd veel gelachen en gedaan. Je vraagt je af hoe kan het zo goed klikken met iemand die je niet eigenlijk niet kent? niet veel later lagen we daar zij rustend op mijn borst ik genietend van het moment.

Na nog wat even babbelen en kuffelen zei ze zin in een 2de ronde het is je eerste keer. De 2de ronde was magich ze nam een nieuw condoom en deed hem om. Ze kwam op mij zitten. Ze plaatste haar zachte hand op mijn borst plaatste. En traag begon te rijden. Ik kon enkel nog genieten van het prachtige aan blik. Haar prachtig lichaam, het huid op huid gevoel als de liefdevolle blik terwijl zij klaar kwam.

Daar na nog snel gedouched en beneden nog 20 minuutjes gepraat. Toen ik ging vertekken wou ik haar een knuffel geven maar ik dacht ze gaat dit onozel vinden. Ik wandel naar de deur en plots tikt ze op mijn schouder. Mag ik jou een knuffel geven vraagt ze? Ik gerapte terug tuurlijk, dat kost wel 5€. Deal zij ze en ik kreeg er een warme knuffel bij.

Even later ben ik op de bus gestapt en aan het droomede op een wolk naar huis gegaan.



Ps sorry voor het lange verhaal. 😅
heel mooi verhaal @Roxas en prachtig beschreven, bedankt om het te delen 😊
Fietsen gezond zeggen ze dan.

Eerst moest ik door een appel plantage fietsen, maar de sporen van de tractor waren tamelijk diep, even evenwicht kwijt: hop volle snelheid tegen een tak op. Mooie krets op de arm.
Ben ik bijna thuis, neemt een groep terroristen euhm toeristen de hele baan in. Denkt ge dat die aan de kant gaan? Nope, blijven mooi de weg innemen, mag meneer door de netels er langs door. Putain dat piekt.
tja.. what doesn't kill you... uhm... leaves a krets on your arm and stings like hell? dat is wat ze zeggen hè? :unsure:
Ik moet denken aan een true crime aflevering. Van een moeder die het hoofd van een man en zijn handen in 2 zakken vind. In de kleding kast van haar zoon.
daar vielen dus letterlijk lijken uit de kast zoekt maar weer een hoek op
 
heel mooi verhaal @Roxas en prachtig beschreven, bedankt om het te delen 😊
Bedankt om te luisteren iedereen. 😁
daar vielen dus letterlijk lijken uit de kast zoekt maar weer een hoek op
Een gedeeltelijk lijk. De rest lag onder een brug.

Wat hebben we geleerd. Moeders wees niet te nieuwsgirig en woel door je zoon zijn kast. De ene vind een dildo, de ander een man. 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan