Algemeen Club Eroxx, Balen, Bert Leysenlaan 20

GrandCru

Wandelaar
Oudgediende
1 jul 2021
72
2
99
Een van mijn favoriete uithangplekken voor gangbangs in België. Nu nog gesloten, maar reken er op dat ik er weer heenga indien weer open!
 

lovemachine

Meubelstuk
Oudgediende
12 aug 2021
1.242
3
5.395
Hele geile avonden mogen beleven bij Eroxx. Ze hadden altijd enkele dames van het huis, die de heren verwenden. Josje was mijn favoriete meisje.

En iets waar iedere man wel een keer mee zou willen spelen: de borsten van Nina..............
 

BigBenny

Moderator
Forumleiding
Oudgediende
5 jul 2021
1.070
1
1.908
63
de Metropool (al de rest is parking)
De website stelt dat ze in september open mogen.
Dat las je - helaas - met wat teveel optimisme.

Dat staat er op de website:

Kortelings zullen de nieuwe corona safe apps op basis van de corona vaccinaties snel operationeel zijn, en hopelijk zal de regering spoedig beslissen om via dit systeem (of misschien ook zonder) de discotheken en clubs de toelating geven om te heropenen.

Onze streefdatum is dan toch begin september, nadat de vaccinatiegraad weer flink gestegen is en het risico op ernstig ziek worden sterk zal verminderen.
Dus nog helemaal niet zeker. Op de website van Club Amai gokt men eerder op de tweede helft van september.

Wil er zeker eens heen met sletje, stelt het 'clubbing' gedeelte naast het gangbang gedeelte ook iets voor?
Het clubbing-gedeelte is eigenljk het belangrijkste deel van Eroxx en tijdens de paren-avonden gaan de meeste bezoekers zelfs niet naar de speelruimtes, maar blijven ze in en om de bar en dansvloer.

Tijdens de gangbang-events is er dan weer van "clubbing" niet echt sprake. De GB-dames zijn dan verdeeld over de club en omringd door de mannelijke bezoekers. Ik kan mij niet herinneren tijdens een GB-event iemand te hebben zien dansen.
 
  • Leuk
Waarderingen: JoskenArtois

SinsOfMyJohnny

Stamgast
Oudgediende
3 jul 2021
617
3
2.893
Waasland
Ja. Zo ben ik. Optimist. Laat ons hopen dat ik gelijk heb. Onbegrijpelijk, op maandag 16-08 zaten er 135! bezoekers in een clubje als EroDance in Nazareth.
Maar een ruime club als deze mag niet open.

BTW ik ga (ging) maandelijks met mijn vrouw naar Eroxx.
Koppelavonden.
Hoewel er veel gedanst, gegeten en gedronken wordt, is er ook evenredig veel actie in de speelruimtes en later in de nacht soms tot op de dansvloer toe.
 
  • Leuk
Waarderingen: Zoekmachine en BigBenny

BigBenny

Moderator
Forumleiding
Oudgediende
5 jul 2021
1.070
1
1.908
63
de Metropool (al de rest is parking)
Zojuist op de website van De Morgen gelezen dat de minister van volksgezondheid meent dat het voor een versoepeling van "het nachtleven" nog te vroeg is en hij schuift als datum 1 oktober vooruit.

Morgen is er weer een Overlegcomité. Even afwachten dus, maar het ziet er niet goed uit wat de opening van de clubs betreft.
 

lovemachine

Meubelstuk
Oudgediende
12 aug 2021
1.242
3
5.395
De ene club is open, de ander is gesloten. Er vinden gangbangs plaats volgens de advertenties en recensies en dat schijnt dan wel te kunnen?
Is het dan zo dat de ene club te voorzichtig is of de ander toch weer (te) erg creatief en tussen de regels door weet te fietsen?

Ieder zijn keuze. Ik zou ook geen risico`s nemen die niet te verantwoorden zijn en als ik het geld niet nodig had als club. Maar ik kan me voorstellen dat het tenenkrommend is om dan te zien dat andere clubs wel geopend hebben.
 

BigBenny

Moderator
Forumleiding
Oudgediende
5 jul 2021
1.070
1
1.908
63
de Metropool (al de rest is parking)
Dat is zeker zo, maar niet elke club is hetzelfde. Sommige clubs zijn ingeschreven als horeca-bedrijf en zijn dan aan de horeca-regels gebonden. Andere clubs staan ingeschreven als dancing of disco en die mogen pas vanaf 1 oktober weer open gaan.

En bovendien zijn er sommigen die, hoewel ze een (ook) horeca-bedrijf zijn, terecht vinden dat de horeca-regels niet compatibel zijn met wat je in een club zoal doet en dus liever dan de ambiance teniet te doen nog even gesloten blijven.

En neen, in België kan je niet ingeschreven zijn als een sex-club. Officieel bestaat dat niet in België.

Bedenk ook dat er verschillende tegemoetkomingen zijn van de overheid aan bedrijven die hebben moeten sluiten. Als je dan terug opent, valt die vergoeding weg en wanneer dan de opkomst tegenvalt zit je in een nog slechtere situatie.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Jorissiro

Dikke Lu

Stamgast
Oudgediende
28 jul 2021
376
11
390
Als ze met een Covid Save Ticket werken zijn er nauwelijks nog beperkingen dacht ik. Dan mag je zelf je mondmaskertje in je kastje laten hangen. Werken ze zonder, zal je dat mondmaskertje bij het rondlopen steeds moeten dragen. Er staat wel nog een limiet op het aantal bezoekers naarmate de grote van de club. Maar Eroxx is wel echt groot, dus ik denk/hoop dat daar toch veel volk binnen mag.:) En misschien kunnen ze wel uitbreiden naar buiten.
Over "sociale" contacten in een club heb ik niets terug gevonden. :unsure:
 
  • Leuk
Waarderingen: Voormalig lid 412

Kwillem1

Stamgast
7 jul 2021
315
3
371
50
Poederlee
Vrijdag veelbelovend feestje. Pornobar is ook terug open waar de echte sletjes zich kunnen uitleven met de single mannen. Normaal ga ik er weer eens kijken. Er zouden wat opknapwerken gebeurd zijn ook tijden corona.
 

driver6

Verbannen
Vaste klant
15 aug 2021
148
158
Ter info: Enkel toegang met corona safe certificaat. Prikken mensen, dan pas ben je welkom. Eroxx volgt het protocol, hen valt niks/weinig te verwijten.