Club Venus, Hamminkeln (algemeen): nette club, mooie meiden, uitstekende service

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Mannen die vaker komen en waar de dames een goede klik mee hebben (lees: lang op de kamer, extra betalen en/of erg weinig inspanning vergen en respectvol zijn) krijgen het mobiele nummer van de dame en maken vooraf een afspraak via WhstsApp. Afspreken gaat niet via de club.
 
Oké. Ik wist dat dus niet. Hoe gaat dat normaal dan? Moet je van te voren een dame boeken aan de balie of telefonisch?

Persoonlijk vind ik het erg raar.
Nee dat is echt niet nodig. Er zijn vaak voldoende dames gewoon beschikbaar in de club. Gewoon gaan en zelf gaan ervaren. Ik ben er zelf nog nooit teleurgesteld weggegaan.
 
Op een druilerige herfstdag maar weer eens naar de club afgereisd.
Gekamerd met Mariana, Cataleya en Melissa

Klopt het dat er geen buffet eten meer is in de middag/avond en dat je (voor extra eu) wat moet bestellen in dat geval?
 
Op een druilerige herfstdag maar weer eens naar de club afgereisd.
Gekamerd met Mariana, Cataleya en Melissa

Klopt het dat er geen buffet eten meer is in de middag/avond en dat je (voor extra eu) wat moet bestellen in dat geval?

Hi Andredesiga,
Buffet is er inderdaad al een hele tijd niet meer. Je kunt nu a la carte van de kaart bestellen, hierop staan ook een aantal gerechten voor 9 euro. Voor deze gerechten hoef je niets extra bij te betalen en zitten dus eigenlijk gewoon in de inkomprijs. Kies je een 'duurder' gerecht dan betaal je de meerprijs boven de 9 euro als extra.
Uit ervaring kan ik je zeggen dat het eten er hiermee flink op vooruit is gegaan en dat de 9 euro maaltijden prima zijn.
 
Van de week op aanraden van een mede-beer eens deze club bezocht op de terugweg naar nederland. Kwam er rond 19:00 aan en was erg rustig. Zowel in Dames als in mede-beren. Maar werd vriendelijk ontvangen en ook de rest van de avond was de service van het personeel erg aardig. Alhoewel ik wel een kleine rondleiding miste toen ik zei dat ik voor de eerste keer er was, dus je blijft toch de hele avond dan dingen zoeken en uitvinden.

Sauna en jacuzi waren op fijne temperatuur. dat ze binnen in de hoofdruimte zijn heeft zo zijn voor en nadelen. Voordeel is dat je beetje rond kunt kijken (alhoewel het muurtje naast de jacuzi net te hoog is voor mij) nadeel is dat het bar gedeelte wel erg warm en vochig is. Dus i had op een gegeven moment echt even de frisse lucht van buiten nodig.
Eten was goed, maar beetje verwarrend aangezien ze niet de eetruimte hadden laten zien, dus ik zat aan de bar te wachten en toen bleek mijn pizza al in de eetruimte op me te wachten te staan. Met de entree en dan het bijbetalen voor eten end rinken vindt ik wel dat het een dure basisclub wordt als je hier langer vertoefd.

Na alle relaxing en eten was het ook tijd voor wat (ont)spanning. Had al een paar keer met Cataleya kort gesproken en ik vond haar humor en directe aanpak wel fijn (zij was ook de enige die wel jaagde de andere waren te passief voor mij, ondanks dat ik weet dat dit club beleid is)

Met haar voor een uurtje naar de kamer gegaan. (het zeiltje is te doen, maar is niet erg opwindend) Fijne relaxte kamer gehad, en de service van de dame was erg goed.

Rond 22:00 de club weer verlaten en mijn weg richting het westen vervolgd.
Aangezien het over het algemene best een fijn bezoek was en de club handig op de route ligt zal ik nog eens terugkomen, maar denk dat ik het leuker vind in de zomer als buiten ook open is en als het een tandje drukker zou zijn.

Dank @Mentholbear voor de tip
 
Gisteren bij het feestje van Venus geweest. Het was een dolle boel, erg veel ijsberen uiteraard en een praktisch volledige aanwezigheid van de dames. Alles was leuk versierd, lasers, DJ, gratis bier (en gratis shots voor de dames die zich ook redelijk lieten gaan). De dames waren primair in het zwart of wit…of met niks 🥳
Hoe later (of moet ik zeggen hoe vroeger) het werd, hoe uitbundiger het soms werd met meerdere dames in de kooi voor een dans, of 3/4 van de meiden die buiten de kooi stonden te dansen. Ook waren er nog 2 ijsberen die meegingen de kooi in en zich deels lieten uitkleden (het bleef allemaal netjes).

wat mij betreft mogen ze wel een heel weekend besteden aan zo’n feestje 🤣
 
Terug
Bovenaan Onderaan