Recensie Diana, Schepenenvijverstraat 21/4, Vogue (night shift) 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

iamme

Wandelaar
90
05/12/22
51
14
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Verrassend om geen onderwerp te zien over deze dame die er al een tijdje lijkt te zijn.
Ze is in de dertig, schat ik. Het is vaak gereserveerd voor vrij lange sessies.
Ik heb vanavond getest en het eerste woord dat in me opkomt is "professioneel". Ze is best aardig, beginnend met kleine liefkozingen en kusjes in de nek voordat ze verder gaat met een goede pijpbeurt. Ze neemt haar tijd, in tegenstelling tot sommigen die pijpbeurten van 15 seconden geven. Ze kijkt in de ogen, we voelen dat ze ervaring heeft in wat ze doet. Ze laat zich aan haar borsten likken en overdrijft niet tijdens de act.
Best cool, niet gek, het is klassieke goede service, echt professioneel.
Ik denk dat haar stamgasten plezier met haar hebben.
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Het is denk ik langer dan een jaar geleden dat ik nog eens in Gent langs kwam. Ik was maandag al in de buurt en besloot eens een wandeling te maken langs de vitrines. Na de gewenning te hebben van op maandag steeds een ruim aanbod te hebben in Antwerpen, was ik hier best teleurgesteld. Er zat zo goed als niemand en hetgeen dat wel aanwezig was ... armoe troef. Na 10 minuten terug de auto in en naar huis.

Vandaag woensdag was ik opnieuw in de buurt en er was iets meer bezetting. Ik kon maar moeilijk men goesting vinden in het aanbod. Een hoop lelijk/onverzorgd uitziende vrouwen, te opvallende gebaren om naar binnen te komen, voortdurend bij elkaar op bezoek babbeltjes slaag, ...
Na een uur twijfelen ben ik bij de dame op bovenstaand adres binnengestapt. Ze zag er goed uit, vriendelijk glimlachend, niet constant op haar telefoon bezig, kortom, zoals het zou moeten horen. Ze bleek dus Diana genaamd.

Een standaard bezoekje. 50 euro betaald, even verfrissen, het bed op en ze vroeg wat ik graag had. Ik had niet specifiek zin in iets dus zei een beetje van alles.
Voor ze begon te pijpen vroeg ze me met of zonder condoom. Ik had het precies niet goed verstaan of ze het specifiek op de pijpbeurt had, al dan niet in het algemeen, maar aangezien er al 50 euro was betaald, denk ik dat ze het op de pijpbeurt had. In ieder geval, ik neem het zeker voor het onzekere en zei dat ze maar gewoon met condoom mocht. Misschien eens na te vragen voor een volgende bezoeker.

Best een goede pijpbeurt met veel overgave en ze kijkt je inderdaad vaak recht in de ogen. Ze zit helaas wel net iets te ver gedraaid om ze te kunnen strelen. Zoals in de post hierboven, neemt ze er zeker haar tijd voor. Na een tijdje vroeg ze of ze verder moest doen of als we naar het intieme gedeelte overgingen.

Begonnen in standje missio aangezien het zelf half voorstelde. Helemaal niet erg, ik houd wel eens van benen op men schouders of ze wijd open te leggen.
Positief, ze heeft aandacht voor je en ze ligt niet te kreunen zoals een dramaqueen uit een slechte pornofilm. Negatief, ze gebruikte erg veel glijmiddel. Er was heel weinig gevoel op die manier.
Overgeschakeld naar haar on top, nog een 3e of 4e klodder glijmiddel bij en ze kwam ook met haar benen wat gekruist over mijn benen zitten. Het leek erop dat er die manier niet zo diep kon gegaan worden. Uiteindelijk schoof ze dan wat naar achter en zette ze zich helemaal recht. Een enorm geil zich en plots ook een heel lekker gevoel. Uiteindelijk toch best lekker klaargekomen, even afkuisen en terug naar huis.

Een professionele dame, maar wel zeer vriendelijk. Jammer van het vele glijmiddel, anders was ze echt zeer top.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan