Recensie Eris, Lutjebroek 3,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
4
17/09/21
9
Vandaag bezoek gebracht aan Eris en moet zeggen het is een aantrekkelijke normale Nederlandse vrouw. Ik had gekozen voor pijpen zonder met klaar komen in haar mond. 45€ betaald. Echt goed door haar klaar gepijpt..gelukkig niet met hand erbij trekken nee ze Bleef goed door gaan met pijpen tot eind. Ik kom nooit zo snel klaar met pijpen dus. Goed adres in kop van noord Holland in nette wijk kon makkelijk parkeren en schone woning. Mij gaat ze vaker zien
 
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Stevig
Duur van bezoek
20 minuten
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Deze week bij deze dame geweest. In werkelijkheid is zij niet zo slank als op de foto. Ze is best stevig, minimaal maatje xl dames. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Met half blond haar en een bril gekleed in spijkerbroek en blouse was het niet een geile ontmoeting. Afspreken gaat via whatsapp eenvoudig. De eerste afspraak doet ze uitsluitend pzc. Daar kwam ik voor dus dat was prima. Locatie makkelijk te vinden. Na app contact krijg je huisnummer, deur staat dan open van de woning. Daar werd ik direct meegenomen naar de kamer achter. Het was allemaal keurig en schoon. Na het uitkleden wordt je door haar even gewassen. Prima allemaal. Daarna mocht ik op bed gaan liggen. Ze hield haar kleding aan en begon direct te maken. Ik had even nodig maar na 10 minuten kwam ik in haar mondje klaar. Pijpen was redelijk, doet echt haar best masr was wel te merken dat ze haast had. ( familie lid zou snel thuis konen). Tja ik vond het eigenlijk wel teleurstellend. Het was afwerksex. Ze was zeker aardig en vriendelijk maar een geile ontmoeting, nee absoluut niet. Misschien nog een keer afspreken dat ze dan wel naakt of in lingerie bij je komt. Zo niet blijft het voor mij eenmalig.
 
Fijn dat je iig aangeeft dat ze niet slank is! Ik val op slank tot mager en dan was een bezoek aan Eris(wat in de planning zat) teleurstellend geworden.
 
Hoi,

ik kom regelmatig bij Eris, en voor @Rintintin deze dame is zeker niet dik. Ook zeker niet mager. Ik zou haar meer een normaal postuur voor een dame van haar leeftijd geven. Als je gaat voor mager en je gaat alleen voor het uiterlijk dan gaat ze tegenvallen. Maar het PZC en neuken met of zonder is zeker de moeite waard. Ze heeft een fris kutje wat je zeker lekker mag beffen. Ze geniet daar zeker van. Als je voor lekkere ongedwongen sex gaat met een vrouw waarvan je hoopt dat het je buurvrouw is, dan is Eris zeker een aanrader
 
Intiem was geen probleem bij de eerste keer, omdat ik gewoon een normale profielfoto heb staan en zij mij daarmee goed kon bestuderen op het internet en ik er als zeer betrouwbaar uitkwam. Helaas kon de afspraak van haar kant door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan, dus ik weet nog steeds niet of ze lekker kan pijpen, wat haar collega uit Grootebroek zeer zeker wel kan
 
Laatst bewerkt:
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Klaarkomen op lichaam
  4. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/deze-week-pzc-met-slikken-en-meer_7661342
Totale kosten (in euro)
90
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Vandaag dan toch even bij Eris langs kunnen gaan, gekozen voor optie 3, een half uurtje waarin zit inbegrepen pijpen zonder condoom en neuken met condoom.

Via What's app contact gemaakt, je krijgt de straat van haar op en als het tijdstip van afspreken nadert, dan vraagt ze keurig of je het kunt vinden. Was voor mij geen probleem, ik woon 1 wijk verderop :), maar goed ze denkt mee en mocht je te ver geparkeerd staan, dan geeft ze direct haar huisnummer door en een foto van de voortuin. Prima geregeld.

Als je aangeeft dat je er bent, dan kun je naar haar voordeur lopen en doet ze zelf open. Bij mij in sexy lingerie gekleed, wellicht ook omdat ik voor de duurste optie gekozen had, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Je mag gelijk rechtdoor lopen, door de aangepaste badkamer heen en dan in de slaapkamer, waar je je van je kleding kunt ontdoen. Ze nodigd je uit om op bed te gaan liggen, waarna ze de erogene zones nog even lekker opfrist, ook als dat (zoals in mijn geval) niet echt meer nodig is. Maar geeft een goed gevoel dat ze het doet. Het is een leuke, vrolijke Nederlandse dame met alles er op en er aan. Niet slank zoals de skinny pornomodellen (waren haar eigen woorden), maar gewoon een leuke wat vollere dame, maar zeker niet dik te noemen, absoluut niet. Voor ik het wist zat mijn lul al in haar mond en begon ze hem heerlijk te verwennen, af en toe ook even trekken om de maximale stijfte te kunnen bereiken, Ze pijpt echt heerlijk en ondertussen vraagt ze dan of je ook van beffen houdt. Nou welke man niet zou ik zeggen, ze gaat nog even door met pijpen en vraagt dan netjes of we de rollen om zullen draaien. Ze gaat op haar rug liggen en trekt haar kale kutje lekker open voor je tong en mond. Soms wordt ik daar iets te ruig in, Eris houdt duidelijk van een zachte tong op haar klitje en kutje. Na verloop van tijd pakte ze mijn lul en wrijft die over haar klit en kutje heen, waarna het condoom wordt uitgerold over de jongeheer en ik haar in de missionaris houding penetreerde. Ze kan niet alle standjes meer aan geef ze toe, maar he, wat maakt dat uit zeg. In ieder geval lekker in haar geweest en tijdens het neuken vraagt ze of ik over haar kutje wil spuiten, Ik had wat anders in gedachten, want ik vind het heerlijk om in een damesmond klaar te komen. Dat aangegeven wacht ze niet al te lang, het condoom gaat er af en Eris maakt de zaak vakkundig klaar. Lekker hard pijpend en met het nodige handwerk er bij zorgde er voor dat ik mijn lading in haar mond achterliet. Het leek er inderdaad op, dat ze het doorslikte, daarna gaat ze wel snel richting de badkamer ernaast om haar mond even schoon te spoelen en een nat washandje te pakken om mijn jonge heer weer even op te kunnen frissen.. Het was heerlijk met haar, alleen heb ik de 30 minuten bij verre niet gehaald, maar dat lag meer aan mij dan aan haar denk ik.

Gaf aan haar door dat ik een positieve recensie zou gaan schrijven, van haar hoeft het niet echt, omdat ze al een prima vaste klantenkring heeft en het niet drukker wil gaan krijgen. Maar goed, wie weet vallen er weer mannen af, dan zou ik zeker eens een poging gaan wagen om bij Eris af te spreken Het is een gezellige Hollandse donkerblonde dame die er gewoon lol in heeft om mannen te verwennen en zelf natuurlijk ook geniet van het beffen en het neuken. Voor mij gaat het niet bij deze ene keer blijven, dat weet ik wel zeker.
 
Laatst bewerkt:
Afspraak gaat lekker vlot. Makkelijk te bereiken ontvangt discreet . Leuke vrouw normaal/stevig postuur voor vrouw van die leeftijd .Vind alleen dat haar diensten achter uit gaan .Je staat echt zo weer buiten .En het pijpen is veel ruwer. Lul deed gewoon zeer laatste meer
 
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Duur van bezoek
15 minuten
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Afspraak was snel gemaakt en ik kon snel terecht.
Ik kan er kort over zijn, het was gewoon goed. Niet te ruw zoals iemand anders aangaf, lekker balletjes meenemen met likken 😋.
Verder aardige vrouw hoor, heel vriendelijk en prima ontvangst ruimte.
Mooi prijsje voor een prima service.
Die 5 euro extra mocht ze houden btw.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan