Recensie Eva Spuistraat 11 4,40 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Afgelopen week deze Eva bezocht! Ik liep op de Spuistraat en zag dat deze dame net een klant naar buiten liet! Ze lachte heel ondeugend naar me en schudde met haar tieten wat heen en weer! Ik werd geil van die blik in haar ogen, dus ik naar binnen toe! Ik had al wat recensies gelezen over haar maar was nog nooit bij haar langs geweest. Wat heeft deze vrouw een lekker strak lichaam, ongelofelijk! Lekker geile sletterige siliconen tietjes, niet groot maar ook niet te klein! Ze kleede zich uit en ik vroeg of ze haar hakken kon aanhouden. Op bed aangekomen kreeg ik gelijk een natte tongzoen! Ik zei dat ik door haar zonder condoom gepijpt wilde worden. Ik liet haar in standje 69 mij pijpen zodat ik goed naar haar strakke kutje en kontgaatje kon kijken. Wat een geil uitzicht was dit! Ik voelde haar warme natte mond om mijn keiharde pik op en neer gaan! Ik voerde zelf het ritme op door haar in haar mondje te neuken! Ik werd supergeil van het idee dat ik met mijn grote gespierde lichaam zo'n kleine tengere hoerige milf aan mijn lul liet zuigen! Ik voelde dat ik klaar ging komen, en probeerde in haar mondje te spuiten. Ik kwam in haar mond klaar maar ze liet alle sperma over mijn pik druipen. Was een geil gezicht, maar was volgens mij niet haar bedoeling om het toe te laten om in haar mond te komen. Ga haar volgende keer lekker in dat strakke kutje neuken. Ik denk dat deze Eva nog géén 50 kg weegt! Lijkt me geil om haar staand op te tillen en gewoon over mijn keiharde lul heen te schuiven tot aan mijn ballen! Ik ben nog steeds onder de indruk van haar porno lichaam! Ook een geil idee dat ze iedereen zonder condoom pijpt! Ze zegt zelf dat ze ook trio's doet, met als thema moeder/dochter. Weet alleen niet wie die andere dame is!
Ik heb ook goed genot als ik bij Eva op bezoek ben ik hoop snel weer bij haar op bezoek te zijn ik weet en begrijp dat ze een hele hoge klandizie heeft natuurlijk wil iedereen daarvan genieten logisch ik hoop er op korte termijn er wel eens weer een keertje tussen te komen om bij Eva op bezoek te gaan ik verlang er echt naar
 
Misschien omdat dit draadje nogal gedomineerd wordt en daardoor zijn doel mist door jouw aan ziekelijkheid grenzende opmerkingen misschien?
 
Waarom zijn er zoveel berichten verwijderd ?
Sja, klein advies, misschien moet de moderator die dit verwijdert even een persoonlijk gesprekje via pb met @staatsliedenbuurt regelen?

In berichten die inmiddels terecht verwijderd zijn heb ik zelf al eens in dit topic proberen uit te leggen dat zijn obsessie met Eva echt niet goed is, ook voor hemzelf niet trouwens, maar het lijkt niet door te dringen.
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
A break from my workday was called Eva. Had a short time for a quick uncovered bj and she provided the desired services with a smile and fun conversation.
 
Terug
Bovenaan Onderaan