Recensie Evelinne/Jenny, Amsterdam 2,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Harold999

Stamgast
Forumpionier
440
06/07/21
1.242
39
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Duur van bezoek
30 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/amsterdam/2356400-evelinne
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Ik had al een paar keer contact gehad met Jenny. Ik schatte in dat het zou tegenvallen, maar toch bleef ik haar in gedachten houden voor een bezoek.
Uiteindelijk kwam het ervan. Contact vooraf was op zich prima. Adres doorgeven was wat vaagjes, maar goed, sommige dames zijn voorzichtiger dan de ander.
Ter plekke aangekomen deed een inderdaad prachtig meisje open. Dat bleek later eigenlijk gelijk het hoogtepunt van het bezoek te zijn geweest. Dat ene moment dat je je gelukkig prijst daar binnen te wandelen.
Ze is zeer vriendelijk, maar tegelijk zeer afstandelijk en plichtmatig. De aftrap bleek een goede voorbode. Of ik haar borsten wilde zien? Nou, dat wilde ik wel. Ze knoopte een harnasje open en toonde trots haar nieuwe borsten. Maar pas maandje oud, dus erg gevoelig. Waarna ze gelijk weer definitief werden opgeboren. Tongzoenen, pijpen zonder en likken was afgesproken en akkoord bevonden. Maar na een voorzichtig kusje (met niet al te frisse adem bovendien) was het tongzoenen kennelijk afgevinkt. Pijpen was niet slecht, maar zeker niet opzienbarend. Toen ik wilde gaan likken, bleek dat dat nog eens 50 extra zou zijn.... Ik gaf aan dat het toch duidelijk was afgesproken en inclusief. Ik mocht, omdat ze me zo aardig vond.
Na niet al te lange tijd begin ze te giechelen. Haar clitje was erg gevoelig. Ja, wij mannen konden vele malen achter elkaar klaarkomen, maar vrouwen niet, was haar onnavolgbare logica.
Ze blies vervolgen lucht in een condoom, waarvoor ik haar al enigszins cynisch complimenteerde met: nice blowjob. Het duurde een paar minuten voor ze die grap snapte. Ach, het is best aardig om zo'n mooi poppetje te neuken. Maar dat is voor mij niet echt wat ik zoek. Dus mezelf maar een beetje aangeduwd en na een half uur slofte ze op haar pantoffeltjes naar de badkamer. Aangezien ik voor een uur had betaald, opperde ik nog er een half uur van te maken. Daar wilde ze niets van weten, ik kon immers nog blijven om bv te douchen. Tja, op zich heeft ze een punt.
Dus mijn verlies maar genomen. Mijn teleurstelling heb ik maar weggedacht met de insteek dat ik sponsor zal zijn voor de volgende cc'tjes die ongetwijfeld nog ergens worden ingespoten in de toekomst.
Ze is mooi als een popje, mede mogelijk gemaakt door menig arts. Overigens wel fiks behaard. Weliswaar keurig weggeschoren, maar op benen en zelfs buik voelde ik de stoppels.
Hoe dan ook, als iemand een keer een extreem mooi nepperig meisje onder zich wil hebben een goed adrers. Voor alle anderen: niet doen :)
 
Jenny, Amsterdam

Ik ben vorige week ook bij Jenny op bezoek geweest, helaas had ik toen nog geen recensie van haar kunnen vinden en had ik het er toch maar op gewaagd.

Contact verliep snel en gemakkelijk via WA. Het klopt inderdaad dat je strakke afspraken met haar moet maken want ze vraagt voor (bijna) elke handeling extra. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een uur met video opnemen.

Ze ontving op een makkelijk te bereiken plek in Amsterdam (als je niet met de auto bent). De locatie was fris en schoon, en er was een gelegenheid om te douchen met schone handdoeken.

Jenny is een mooie dame, en de foto's van haar zijn echt. Haar lichaam is mooi geproportioneerd het enige nadeel is dat je niet naar haar borsten kunt kijken of voelen. Zoals hierboven al vernoemd werd, draagt ze een harnas (lijkt een beetje op een body armor vest) omdat ze een maand geleden een ingreep bij borsten heeft laten doen.

Ze begon aan het intieme gedeelte met een striptease en wat dansen waarna ze overging tot pijpen (helaas met condoom, PZC was ik vergeten aftespreken en ik had alleen gepast geld bij me). Ik mocht haar wel aanraken en spanken tijdens de date maar vingeren en beffen waren extra. De sex was lekker en het uitzicht op haar mooie kontje was een waar genot in standjes als doggy en reverse cowgirl (ook omdat ik het mocht filmen)

In de rustpauze zat ze wel een beetje op haar telefoon en tijdens de date speelde ze muziek op YouTube waar ik me een beetje stoorde aan de reclames.

Het is een leuke meid om mee te praten. Verder heb ik nog een tweede ronde gedaan en daarna ben ik vertrokken.

Al met al een prima date, leuke meid met een mooi lichaam. Herhalingsgevaar? 50/50, voor een normale date, nee, ik had de emotionele klik met haar niet, maar het feit dat je haar kunt filmen is toch wel een aanrader voor de mensen die dat leuk vinden.

Link naar advertentie:
Jenny Advertentie Kinky

Beoordelingsformulier:

Intiem:
4/5
Pijpen:
2/5
Extra's:
Filmen (+ €150,-)
Duur van bezoek:
1 uur
Totale kost:
€300,-

Algemene Beoordeling:
3,5/5
 
Ze is er weer blijkbaar.

Mijn ervaring met haar (jaren geleden) was ook zoals mijn voorgangers omschrijven.
Ze ontving destijds op een mooie locatie in de buurt van Artis. Ze liet me wel erg lang wachten omdat ze zogenaamd een probleem had met de politie, maar omdat ik er ruim op tijd was, zag ik haar met een vriendin van haar vertrekken om te gaan lunchen.

Ze had toen ook al haar borsten gedaan, maar ze waren een duidelijke maat minder dan op de huidige foto's. Ik vond haar wel knap verder, maar minder 'sexy' dan de foto's doen vermoeden. Op de advertentie ziet ze er uit als een pornoachtige vrouw, terwijl het in het echt een beetje een iel Roemeens meisje was.
Voor het betalen goede afspraken gemaakt, die toch met upselling werden verpest bij het beginnen van de actie. Er was ook best veel gezeur de hele tijd over wat er allemaal niet mocht.
Wel deed ze toen nog anaal (wat nu specifiek uitgesloten is in de advertentie), maar ook dat stelde niet veel voor omdat ze nauwelijks wat kon hebben.

Op herhaling zou ik niet gaan.
 
ik heb een soortgelijke ervaring met haar jaartje of langer geleden bij de vijzelgracht in de buurt. Heel koel en afstandig. Ze had haar borsten net gedaan en mocht ze niet eens aanraken vanwege de pijn en tijdens de seks had ze haar bh aan. Heel vervelend. Ze begon met pijpen (met condoom) knipperde een keer met me ogen en ze was er al klaar mee. Bij de seks zat er ook echt geen beweging in. Na 20 minuten weggegaan was liever een stukje verder gaan lopen naar de ramen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan