Recensie Funda, Köln/Duisburg

Hobbele

Vaste klant
4 jul 2021
197
238
Nou, net weer terug van mijn date gisteren met de mooie Duits/Turks/Poolse Funda. Wat? Nu pas? Ja!
Funda haar vaste ontvangstplek is een appartement in Keulen. Maar aangezien ik geen zin had om helemaal naar Keulen te rijden en zij toch in Duisburg moest zijn hadden we met elkaar afgesproken om elkaar te treffen in het Intercityhotel in Duisburg. Prachtig mooi nieuw hotel trouwens met vriendelijk personeel.
Meteen maar een overnachting geboekt voor 2 personen. De prijzen daar vallen nogal mee en Funda had geen zin om 's avonds laat nog terug te rijden naar Keulen.
Overigens, alleen maar de uurtjes afgerekend met Funda waarin we sex hadden. Funda was in dat opzicht nogal schappelijk trouwens.
Funda? Wie is Funda? Funda heb ik een aantal jaren geleden leren kennen toen zij nog werkzaam was in het Vulkaanhaus. Destijds de kamer op de eerste verdieping van het "oude" Vulkaanhaus recht tegenover de trap. Haar aparte uiterlijk en sympathieke karakter maakten toen al direct indruk op mij. Apart uiterlijk? Ja, nogal. Funda is namelijk nogal rijkelijk voorzien van de nodige tattoo's. En niet zo'n beetje ook niet. Daar moet je wel van houden maar ik houd wel van zo'n dame "out of the ordinary". Laat je vooral ook niet afschrikken van haar lange vingernagels en haar bitchy uiterlijk. Het hoort er allemaal bij en je moet daar even doorheen kijken. Funda is namelijk een ontzettend lieve meid met een zeer zachtaardig karakter. Soms zelfs iets te lief.
Na die eerste ontmoeting in het Vulkaanhaus volgden nog vele "treffs". En natuurlijk bouw je dan als vaste gast een goede band op met zo'n dame waarbij al snel telefoonnummers en social media over en weer uitgewisseld werden. Voordat je het weet ben je dan regelmatig met zo'n dame aan het appen ook wat betreft zaken buiten de pay6 om. Je raakt vertrouwd met elkaar en dat leidt vaak tot meer dan een zakelijke band.
Funda is al een tijdje weg uit het Vulkaanhaus en doet nu alleen nog maar privat dates. Na wat geapp over en weer afgelopen weekend maakte ik haar duidelijk dat ik wel weer eens zin had in een date met haar. Gisteren dus afgesproken in het centrum van Duisburg in dit mooie hotel.
Zonder teveel uit te wijden over de details, het werd zoals altijd weer een fantastische date waarbij we ook rijkelijk gebruik hebben gemaakt van de voorzieningen die het hotel ons bood. Lekker is het toch altijd weer om gezamenlijk even lekker te douchen voordat je met elkaar bezig gaat zal ik maar zeggen. Dat kan natuurlijk ook in een kamer van het Vulkaanhaus maar in een hotel is toch anders. Vulkaanhaus is echt redlight en niet altijd even fris en schoon. Een hotel is toch een totaal andere ambiance wat ik fijner en opwindender vind. Na de seks nog even in de hotelbar geweest en daar wat gedronken en urenlang met elkaar gekletst over van alles en nog wat.
Zo werd het al snel ver na middernacht en tijd om de hotelkamer weer op te zoeken en de oogjes en snaveltjes toe te doen.
Wel apart, ik als vrijgezel ben dat niet gewend, om 's morgens wakker te worden naast zo'n mooie sexy dame. Nou, daar zou ik iedere dag wel mee kunnen leven.
Lekker gedoucht, aangekleed en Funda zich opgemaakt voor een nieuwe dag hebben we daarna genoten van een heerlijk ontbijtje waarna we de kaart van de hotelkamer hebben ingeleverd en ieders onze eigen gang zijn gegaan. Funda terug in haar Mercedes naar Keulen en ik lekker nagenietend van deze prachtige date in de binnenstad van Duisburg.
Conclusie, een prachtige, fijne en gezellige date. Een nieuwe date zal mogelijk snel volgen want op Funda raak ik maar niet uitgekeken. Wat een schitterende meid!
 
  • Leuk
Waarderingen: KEIZERSTAD*NIJMEGEN*024

Hobbele

Vaste klant
4 jul 2021
197
238
Hallo

is dit Funda ?


mvg
Nee....haha! Dat is een heel ander type.
Funda is echt wel een beetje ruige meid om te zien Veel tattoo's, zwaar opgemaakt en her en der wat silliconen. Een echte "bad girl" om te zien en zwaar fan van Schwester Ewa.
Maar qua karakter is het een schat van een meid.