Gesloten

Dr Drake

Meeloper
4 feb 2022
42
26
Geduld wordt beloond, opent deze maand onder de naam SC Golden Gate. Van buitenuit te zien wordt het een zeer grote en luxe Club. De mooi aangelegde tuin en zwembad is er zoals reeds in de tijd van Villa Vanilla/Vertigo. We gaan het beleven
 
  • Leuk
Waarderingen: Bram01

Dr Drake

Meeloper
4 feb 2022
42
26
Dit is de website :


Het is natuurlijk goed nieuws, al blijft het een beetje bizar dat er geen exacte datum bekend gemaakt is.
Volgens de geruchtenmolen wordt deze club geleid door mensen die vroeger bij GT betrokken waren...
Is dat nou zo bizar, zeker nog nooit een verbouwing meegemaakt? Er is een nieuwe aanbouw van haast dezelfde grote als het bestaande gebouw. Komen daarbij nog vergunningen (en dat niet enkel voor de uitbating maar ook drankvergunning, brandveiligheid,,..), aanwerven personeel, allerhande leveranciers,... Het lijkt me zeer verstandig om geen openingsdatum van de daken te schreeuwen vooraleer alles ready is to roll. Via sociale media hebben ze wel een pre-opening op 20/5 vermeld.
 

Dr Drake

Meeloper
4 feb 2022
42
26
Is niet anders, als men bij de inspectie iets vindt dat niet 100% volgens de regels is, kan je als club aan de slag om het te fixen. En dan terug inspectie laten langskomen. Als club kan je niet anders dan meegaand zijn, je kan het niet afdwingen. De pre-opening was halvelings vermeld. Men zal nu wel wachten tot men zekerheid heeft alvorens officieel te communiceren. Zolang kunnen we wel wachten.
 

Lekker hoor

Newbie
21 feb 2022
12
12
Ja nog even geduld , maar hoop dat ze snel weer open gaan en dat het een succes wordt. Heb vele mooie herinneringen in het oude villa vertigo en met mooi weer is was helmaal top. Dus zodra ze weer open gaan komt er eindelijk weer iets leuks bij in plaats van dat alles maar dicht gaat of afbrand etc.