Het aardigste wat een DVP ooit tegen je heeft gezegd

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hey hey!

Het was absoluut een memorabele date!
Ja, ik voel dat ook aan als we beiden volledige connectie hebben, niet enkel lichamelijk maar ook geestelijk verbonden in het spel.
Dat zijn onvergetelijke momenten, om te koesteren!

Kusjes!!!

Dit is een letterlijke copy en paste uit een bericht van een dame die ik enkele dagen na onze date een bedankje stuurde ivm de heerlijke date.
Mooiere en aardigere woorden dan dit kan je toch niet krijgen van een dame. Om helemaal van te smelten .
Deze komen natuurlijk ook niet zo maar , we vertrouwen elkaar blindelings en kennen veel van elkaars lichaam, weten wat de ander heerlijk vind, waardoor het er soms echt als dierlijke lust aan toe gaat maar steeds menselijk afsluiten met samen douchen , afdrogen en dan nog wat samen in elkaar gestrengeld blijven napraten . Aankleden en samen naar buiten waar elk terug zijn weg opgaat maar steeds met de zekerheid , dit doen we nog eens en nog eens en nog eens .
 
Ik appte een keer met een dame om een 2e date op te zetten, waarin ik refereerde naar de eerste x (iets van 2-3 maanden ervoor) en zei "I remember you had this very sensual look in your eyes" btw vooral denkend aan hoe ze naar me lul keek alsof ze hem wou opeten, waarop ze terug stuurde "I remember you had the most beautiful smile" daar werd ik wel blij van; dat zoiets kleins als een lach uiteindelijk het meeste indruk had gemaakt ;)
 
Wat ik het mooiste compliment vind, zijn geen woorden maar daden. Als iemand zich bloot geeft/open stelt. Ik snap dat dit veel vertrouwen vraagt. Dus als ze dit doen, moet ik toch iets goed doen.
Precies dit. Complimenten over uiterlijk zijn makkelijk te maken en vaak is het ook nog smaak, de één vindt iets juist wel of niet mooi. Heb ook wel eens dat soort dingen gehoord ("jij stond niet achteraan toen de cm werden uitgedeeld") maar complimenten over je persoonlijkheid raken me meer.
Zo was ik laatst voor de 2e keer in korte tijd bij een dame. De eerste keer was al heel fijn, de tweede keer had ik wat meegenomen en uiteindelijk na de daad nog vrij lang in elkaars armen gelegen en gepraat over van alles en nog wat, waar ze best wat persoonlijke dingen vertelde. Dat iemand zich vrij en veilig voelt om dat tegen je te zeggen doet me goed.
 
Wat ik laatst hoorde "je bent perfect zoals je bent" Je lul heeft de ideale maat,proeft lekker(zelfs het voorvocht is lekker) Je eikel is lekker dik om op te zuigen en hij is mooi recht. Woorden die recht naar men hart gaan.Vooral die eerste zin :):)
 
Om even aan bovenstaande aan te sluiten, een shemale heeft ooit tegen me gezegd dat ik een erg mooie lul had, en perfect voor haar was , achteraf wel een goede tijd, maar dat was volgens mij van meer dingen afhankelijk als alleen mijn lul , maar als de shemale geil van je wordt is dat altijd mee genomen.
 
Meeste wat me bijgebleven is dat ik afgesproken heb met een jonge student die nog maar enkele weken escort deed op haar eigen.
Na de daad zei ze nog dat het wel prettig was dat der ook iemand aan haar plezier eens dacht en dat het niet is gelijk de meeste mannen die haar behandelen gelijk een voorwerp. Kreeg ook nog ne grote knuffel van haar als ze vertrok van de kamer. Volgende dates waren steeds super maar is dan ook gestopt door verkeerde klanten die denken dat ze alles mogen.
 
Eerder; jij zou als gigolo veel kunnen verdienen.
Zoiets is mij vanmiddag nog gezegd door de DvP die ik bezocht... Of ze het echt meende, weet ik niet. Het lijkt me geen erg realistische carrièrekeuze op mijn 58ste. Al zou ik de bijverdienste best kunnen gebruiken... om bezoekjes aan DvP's te kunnen betalen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan