WHEM Lady next door uit Zwanenburg? Lady L

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Quote uit advertentie, met diverse alineas weggelaten!!!

Ik ben een hele gewone dame. Maar wel een dame die wat te bieden heeft op sexgebied. Vandaar dat ik hier ook durf te adverteren.

Voordat je verder leest heb ik wel een paar "voorwaarden". Ik date alleen met lange Hollandse mannen (liefste langer dan 1,85), voor mij prettig als je rond mijn eigen leeftijd bent (ik ben 51) en ik hou ervan als een man ook moeite doet om zijn lichaam in shape te houden (ik weeg 70kg). Al vind ik een beetje gezet totaal niet erg, want ogen spreken ook echt voor mij.

Waarom deze voorwaarden? Ik vind het super leuk en heel spannend om af te spreken via dit forum, maar ik wil wel enige aantrekking hebben tot jou.

Wilt niet zeggen dat ik iedereen afwijs hoor. Maar ik ben wel selectief. Echter ik neem aan dat jij ook selectief bent toch?

*Reageren*
Graag meer dan 1 zin met wat informatie (leeftijd/gewicht/lengte) meteen over jezelf. Ik zal trouwens altijd reageren, tenzij ik het niet serieus vind overkomen.


Hierna wordt je Bodymassindex berekend, moet beneden de 30 zijn zo schat ik in en als je dan ook nog rond de vijftig bent, dan heb je een paydate

 
Ik heb haar al diverse malen ontvangen en niet voor de laatste keer. Ze doet alleen escort. Het is een mooie slanke sexy vrouw van iets over de 50. Het hele plaatje van haar is goed. Ze is lekker geil en doet alles wat in de advertentie staat zonder meerprijs.
Ze gaf aan dat ze voorzichtig is met het daten omdat ze al een slechte ervaring heeft gehad die door werkte in haar privé leven. Naar je BMI wordt niet gevraagd hoor! maar een klik moet er wel zijn.
Als je van squirten houdt dan zit je goed bij haar. Ze kan dat niet bedwingen, zegt ze. Ik vind het soms iets "too much". Maar het daten meer dan waard.
 

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
37.957
Berichten
738.433
Leden
33.991
Nieuwste lid
Grillmaster
Terug
Bovenaan Onderaan