WHEM Lana, Amstelveen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Helaas niet: als de foto's actueel zijn, ziet ze er wel uit als iemand om eens kennis mee te maken. Geldt trouwens voor deze ook:
Wellicht is dit haar trio-vriendinnetje… als ze hun profiel eer aan doen, ben je voor €300 een uurtje in de hemel: klinkt wel aantrekkelijk in deze tijd van vaak €200-250 per uur voor slechts eentje! 🤣
 
Ik ken ze beiden niet dus het zou inderdaad zomaar kunnen dat deze dames samen zijn. Ik heb met Lola contact gehad maar het is nog niet tot een afspraak gekomen. Dat komt meer door mijn agenda. Het is wel een gok omdat ze nog geen Recensies heeft maar haar prijzen zijn nog wel normaal…
 
Helaas niet: als de foto's actueel zijn, ziet ze er wel uit als iemand om eens kennis mee te maken. Geldt trouwens voor deze ook:
Wellicht is dit haar trio-vriendinnetje… als ze hun profiel eer aan doen, ben je voor €300 een uurtje in de hemel: klinkt wel aantrekkelijk in deze tijd van vaak €200-250 per uur voor slechts eentje! 🤣
Spreekt voorzich denk ik 😂
 

Bijlagen

  • Screenshot_20230419_141033_Chrome.jpg
    Screenshot_20230419_141033_Chrome.jpg
    104,5 KB · Weergaven: 137
  • Screenshot_20230419_141123_Chrome.jpg
    Screenshot_20230419_141123_Chrome.jpg
    117,1 KB · Weergaven: 135
Deze review doet bij mij ook alarmbellen afgaan. Maar goed het zal wel aan mij liggen denk ik dan
Ik twijfel ook nog hoor, maar de zoekresultaten die jij linkt rijmen wel nog met het feit dat ze maar 1 week hier verblijft. Zou kunnen dat ze heel europa door touren en dat haar profiel daarom op zoveel sites staat?
 
Ik twijfel ook nog hoor, maar de zoekresultaten die jij linkt rijmen wel nog met het feit dat ze maar 1 week hier verblijft. Zou kunnen dat ze heel europa door touren en dat haar profiel daarom op zoveel sites staat?
House of Pleasure staat ze als 28 Letse, hierboven als 30 zuid-europees.

Volgens Escort Girls Berlin is ze daar nu te boeken. Leeftijd 27, afkomst (west) Europees. 75C, maat 36

Privat Girl Berlin, leeftijd 27, (west) europees, maat 34, 75D

Graf Discret zegt dat ze 24 is.

Heb daar ookal gevonden in Canada (lijkt me sterk dat je daar zomaar DvP kunt uithangen) en lijkt ze russisch te zijn.


Het is iig allemaal niet echt gestroomlijnd
 
Genoeg red flags voor mij om dit maar te laten voor wat het is….
Ik weet dat deze twee dames vriendinnen van Erica zijn die op hetzelfde adres ontving . Erica heb ik meerdere keren bezocht en vertrouw ik volledig. Heb deze dames zelf niet bezocht dus kan er verder niets over zeggen . Morgen vertrekken ze weer .
 
Laat ik het spits dan maar afbijten, ik ben toch maar even langsgegaan.

het is de dame van de foto's. Ze ziet er buitengewoon goed uit, slank, blond haar en een paar flinke (Siliconen) borsten. Ze is nog eens erg aardig. Je kunt voor en achteraf douchen. Ze is overigens wel ooit 30 geweest zoals de advertentie zegt, maar dat Is al een paar jaar geleden. Maar goed, het is bij Kinky al een unicum dat iemand niet 30 kilo zwaarder is dan de foto's dus ik was al blij dat het zo uitpakte.

Ik ben een half uur Geweest en ik geef haar een voldoende. Niet dat er direct herhalingsgevaar is maar misschien als ik een keer zin heb in een snelle date.

Tongzoenen slaat zoals wel vaker nergens op dus daar moet Je het niet voor doen. Pijpen is een krappe voldoende. Ook dat gaat een beetje zoals ze zoent. De sex is ok, ze heeft een mooi lijf en doet lekker mee. Ze mag alleen wat minder glijmiddel gebruiken en het bed veert zo hard mee dat een aantal standjes best lastig zijn.

Al met al een 7 denk ik. Maar dus geen red flag zoals eerder gedacht.

Voor diegenen die over een recensie beginnen: Dat heb ik geprobeerd en dat werkt op de een of andere manier niet. Ik heb ook verder geen zin om dat uit te gaan zoeken.
 
Zeker geen red flag maar eindelijk een dame die er uit ziet zoals de foto's. Wat een prachtige verschijning. En als je haar netjes en respectvol tegemoet treedt, een heerlijke GFE.

Een geweldig uur met haar beleefd. Herhalingsgevaar 100%. Wat zeg ik, ik kan niet wachten.
 
Ze is nu opgedoken in Breda…

Edit:

Heel het clubje is terug…
 
Laatst bewerkt:
Let me get it over with, I just dropped by anyway.

it's the lady from the photos. She looks extremely good, slim, blonde hair and a pair of large (silicone) breasts. She's also very nice. You can shower before and afterwards. By the way, she was once 30 as the advertisement says, but that was a few years ago. Anyway, it is unique at Kinky that someone is not 30 kilos heavier than the photos, so I was happy that it turned out that way.

I've been there for half an hour and I give her a pass. Not that there is an immediate risk of recurrence, but maybe if I feel like going on a quick date.

As is often the case, French kissing doesn't make sense, so you shouldn't do it for that reason. Blowjob is barely enough. That also goes a bit like she kisses. The sex is ok, she has a nice body and participates nicely. She can only use a little less lubricant and the bed bounces so hard that a number of positions are quite difficult.

All in all a 7 I think. But no red flag as previously thought.

For those bringing up a review: I tried that and it somehow doesn't work. I don't feel like looking into that any further.
@Richard75 , there are 2 profiles refered in this thread, just to confirm your comment was for https://www.kinky.nl/advertenties/5241697-mila, right ?
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan