Recensie Lorena T Landelijk 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Bassie

Meubelstuk
Forumpionier
1.191
06/07/21
2.068
13
Intiem
5,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
2,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Penislengte
18
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/shemales/prive-ontvangst/tilburg/6888328-lorenat#overview
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik ondertussen wel, in mijn geval erg dominant, was wel op mijn verzoek, is wel heel klein qua lengte, 160 mtr of zoiets, dat maakt dat ze in verhouding een flinke lul heeft. Denk 18 20 cm behoorlijk dik, en besneden vind ik dan weer geil om te zien. Deze weet ze erg dominant te gebruiken. Doet niet aan tongzoenen, en pijpen, dit heeft te maken met de dominante rol. Althans, ik werd gedwongen om langdurig te pijpen, waar ze met regelmaat de eikel voorbij mijn huig probeerde te duwen. In de rol van sub een leuke tijd gehad. Herhaling in deze setting niet meer, wel eventueel gelijkwaardig of dominant van mijn kant uit. Dus wie goed uitgewoond wil worden is er op een goed adres, heeft ook 3 dildo's klaar staan om te gebruiken, ook lekker maar de grootste was een maatje te groot voor mij. Er is natuurlijk ook een minpuntje, kijkt met enige regelmaat harde homo porno op telefoon om toch wel erg hard te blijven. Hier in Tilburg heeft het gebied tot 22u betaald parkeren, hou daar rekening mee.
 
Recentelijk een tweede bezoek gedaan, bij het afscheid eerste bezoek, wat dingen toegezegd voor bij een eventueel tweede bezoek , en zoals ik als groentje van goed vertrouwen ben, maar voor een tweede bezoek gegaan, met oa de toezeggingen van het eerste bezoek in gedachte.
Kan er kort in zijn, het was nog harder, en dominanter als in eerste bezoek, terwijl we eigenlijk dit niet overeen waren gekomen, was weliswaar genieten, maar niet wat ik in gedachte had. Dus gelijkwaardig of onderdanig van de shemale zit er niet in, echt eentje voor iemand die gedomineerd wel worden, voor mij niet meer te bezoeken, afspraken van te voren worden niet nagekomen
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan