Marokko

Rony80

Meubelstuk
Oudgediende
5 jul 2021
3.736
12
4.146
Toch is dat niet echt goedkoop, hoor, jongens. Ik heb me hier laten pijpen voor 90 inclusief massage. Dan kruipen die prijzen naar Nederlandse tarieven. Voordeel wel dat het allemaal mooie, jonge meiden zijn.
maar ik denk dat Marokko ook niet echt goedkoop is, als het op sex aan komt, in ieder geval wel een flink stuk duurder dan bijvoorbeeld Thailand, waar je voor € 90,00 makkelijk een meid voor 3 dagen hebt.
 
  • Leuk
Waarderingen: Betrouwbaar

BigBenny

Moderator
Forumleiding
Oudgediende
5 jul 2021
823
1
1.463
63
de Metropool (al de rest is parking)
Thailand, waar je voor € 90,00 makkelijk een meid voor 3 dagen hebt.
90 Eur is ongeveer 3300 Thai baht. Dat is een "Long time" (dwz de ganse nacht) inbegrepen de bar-fine, als je goed kan onderhandelen.

Drie dagen voor 90 EUR is een tarief dat waarschijnlijk nog van tijdens de Vietnam-oorlog dateert. Of het gaat over een tandeloze grootmoeder. Wel leuk om je door haar te laten pijpen.
 

Rony80

Meubelstuk
Oudgediende
5 jul 2021
3.736
12
4.146
90 Eur is ongeveer 3300 Thai baht. Dat is een "Long time" (dwz de ganse nacht) inbegrepen de bar-fine, als je goed kan onderhandelen.

Drie dagen voor 90 EUR is een tarief dat waarschijnlijk nog van tijdens de Vietnam-oorlog dateert. Of het gaat over een tandeloze grootmoeder. Wel leuk om je door haar te laten pijpen.
Absoluut niet Benny, daar zijn genoeg dames voor te vinden die voor € 90 3 dagen met je mee gaan.
 

Rony80

Meubelstuk
Oudgediende
5 jul 2021
3.736
12
4.146
Absoluut niet Benny, daar zijn genoeg dames voor te vinden die voor € 90 3 dagen met je mee gaan. Misschien is dat voor een 63 jarige man anders, maar voor jonge gasten is dat helemaal niet gek, Er zijn er genoeg die voor 1000 bath de hele dag bij je blijven, alleen je moet ze weten te vinden.
 

Pippi Langkous

Stamgast
19 jul 2021
801
6
1.133
Dat was in totaal een uur. Massage plus mondelinge finish. Dat was een geblondeerde Chinese dame. Ik denk dat heel veel wandelaars wel weten over wie ik het had. Maar ja, dus geen strakke Marokkaanse twintiger.
 

Pattayamarrak

Newbie
Oudgediende
5 jul 2021
19
27
Behoorlijke tijd voor werk in het buitenland gezeten waar ik op de 1 of andere manier niet op het forum kon komen, vandaag m’n ticket geboekt vanaf 27 september tot eind oktober naar marrakech. Mocht er iemand toevallig ook zijn; altijd leuk om samen op stap te gaan.
 
  • Haha
Waarderingen: Betrouwbaar

Hans K. K.

Newbie
7 jul 2021
20
4
Behoorlijke tijd voor werk in het buitenland gezeten waar ik op de 1 of andere manier niet op het forum kon komen, vandaag m’n ticket geboekt vanaf 27 september tot eind oktober naar marrakech. Mocht er iemand toevallig ook zijn; altijd leuk om samen op stap te gaan.
Ik ga begin december naar Marrakech! dan be je al in NL (lol)!
 

AlexMurphy

Newbie
29 sep 2022
3
2
Ik ben zelf twee keer in Marokko geweest. Beiden keren voor werk, beiden keren de kans gehad om toch even te wandelen.

De eerste keer was het raak in Casablanca. Daar zit een uitgaansgebied 'Ain diab' , daar is het zeker scoren. In een vreemde tent terecht gekomen, soort louche stripclub vol pooiers en hoeren. Paar biertjes verder toch met een dame mee naar huis geweest. Zeer sketchy.

Tweede keer was het raak in Tanger. Waren er buiten het toeristen seizoen, liepen over de boulevard en hadden zin in een wandel. Na een lange tijd doelloos ronddwalen zijn we op de muziek uit een hotel afgekomen. Veel van die hotellen hebben op de begane grond een 'discotheek'. Eenmaal binnen was het weer raak: louche tent vol DVPs, die je mocht pakken MITS JE VOOR DE HOOFDPRIJS EEN HOTELKAMER BIJBOEKT.

In beide gevallen teveel betaald. Verder mocht alles. Als je niet uitkijkt hang je m er zelfs zonder jas in.
 
  • Leuk
Waarderingen: Gewoonboef007

Waluigi

Vaste klant
26 aug 2021
134
12
147
Tja lastig. Kijk welk hotel een lounge heeft en ga niet naar luxe tenten. Daar betaal je de hoofdprijs. Ben zelf niet bekend met Fez maar dit is een algemeen advies.
 

Waluigi

Vaste klant
26 aug 2021
134
12
147
Naar mijn mening is het vrij moeilijk onvoorbereid vrouwen te ontmoeten in Marokko, is geen filipijnen
Onzin! Meiden in Marokko zijn over t algemeen best toegankelijk en dan heb ik t geen eens over dvp. Als je eventjes je best doet kan je al heel ver komen. Vaak is t beste gewoon lekker in volkswijken lopen of buiten bij een park. Zijn wel altijd meiden daar of gewoon even bij de MacDonalds …. Daar is altijd feest.
 

Thomas112

Newbie
5 jun 2022
20
0
Mmm ja en jij hebt success met het gewoon aanspreken van dames dan?

Vind ik toch wat lastig. Durf ik ook nietzo goed, ook niet in Nederland. Spreek ook geen frans / engels, ben meer van de dating apps of mensen ontmoeten in hostels. Dating apps werken een beetje maar niet zoals in de Filippijnen waar je echt kan uitkiezen. Heb trouwens wel gehoord dat je hier in Marokko clubs hebt waar het prijsschieten is als westerling, moet je alleen weten waar deze zijn. Naar mijn gevoel is het hier na 2100 a 2200 dood

Reis nu naar Rabat
 

Kantoorpik

Newbie
30 okt 2022
4
1
11
Kijk maar eens op het youppie.net forum. Daar staan heel goede tips over clubs en massagesalons in Marokko. Het is wel franstalig dus als je die taal niet spreekt, google translate bij de hand houden
 

Samboeka

Newbie
4 nov 2022
8
29
Net een weet terug uit Marokko. Voor me eigen onderneming heb ik hier redelijk wat klandizie, dus van de 14 dagen waren 10 gereserveerd voor de business en 4 voor mezelf.
Rabat was het startpunt. Positieve is dat de relaties zo tevreden waren dat ik onverwacht meer klanten er bij kreeg. Die 10 dagen waren dus volledig besteed aan zaken doen.
Vanuit Rabat naar Tanger gereden. Hier 4 dagen voor mezelf, die had ik ook wel nodig na de intensieve tijd in Rabat.

Massagehuizen afgegaan waar je gemiddeld voor 40 euro je kan laten schrobben in de hamam met een uur massage achteraf.
Eerlijk gezegd raad ik dat af. Ben drie keer in de hamam geweest, het zijn allemaal forse, niet knappe, stevige en ronduit dikke vrouwen die je onder handen nemen. Schrobben je wel echt schoon en bieden allemaal extra aan. Allemaal niet op ingegaan want ze waren gewoon niet aantrekkelijk. Ze zweten ook enorm door de hitte en het harde werk wat me nou niet echt geiler maakt. Na de hamam komt een ander dametje je ophalen voor een massage. Vele malen knapper en slanker, maar dat is ook niet heel lastig gezien het voorkomen van de schrobbers. Bieden allemaal het gehele pakket aan, aftrekken, pijpen, intiem, maar noemen bedragen waar ik in NL een uur voor kan genieten (100-150 euro) en bieden het de laatste 10-15 minuten aan. Dat is natuurlijk te gek. Dus totaal niet op ingegaan.

Dan het wandelcircuit. Winkelcentra en eetgelegenheden in overvloed, maar een leuk meisje oppikken zit er niet bij.

Nachtleven ingedoken. Aan de boulevard en de marina zitten prima tenten en clubs wat gewoon verkapte bordelen zijn. Verhouding vrouw op man is 70%. Allemaal meiden van plezier. Zitten echt absoluut mooie modellen tussen.

Ik wou gewoon een keer goed naaien en ben aan gaan pappen met een meisje, rond de 25, stralend witte lach, echte Marokkaanse kont, rond, zacht, stringetje verdween er gewoon in. Begon bedragen te roepen van 300 euro omgerekend 😂 het is winter schat, de markt ligt stil, je mag blij zijn als je 100 krijgt.
Afijn, geen zin in discussies en afdingen, gedealed op 200.

Met haar mee naar huis, ze had eigen auto en een eigen appartement met uitzicht. Daar zat ze met haar vriendin die op dezelfde bank een film zat te kijken mij te strelen te likken en op te geilen.

Verplaats naar de slaapkamer. Daar elkaar echt HELEMAAL plat geneukt. Normaal is ze bezopen gasten gewend maar ik drink nooit. Zij ook niet, dus de ideale situatie om twee uur lang kei maar dan ook kei hard los te gaan. Niks was haar te gek.

Conclusie: Marokko is veel te duur, aanbod hoog, niks bijzonders, niet wat het geweest was en je kan beter niet gaan als je een wandelvakantie wil want ticket plus verblijf plus dame betalen ben je een godsvermogen kwijt.
 

Samboeka

Newbie
4 nov 2022
8
29
Afsluiter van de vakantie was stuk gaan met wat jongens in onder andere de lounge en club op de Marina. Hutjevol met dames. Ik ben van het type binnenkomen, plek achterin de lounge pakken, drankje, sigaartje, en relax de boel aanschouwen.

Dames komen met groepjes binnen, gaan eerst naar de toilet en komen dan de boel verkennen. Geen aandacht geven, ze komen vanzelf naar je toe.
Gaan pal naast je staan, tegen je aan, beginnen langzaam die ronde reet tegen je aan te duwen en te dansen. Het lijkt verdomme wel een paringsdans.

Kwam een meisje naast me staan, denk krap 19, engelengezichtje, klein neusje en enorm grote zwarte ogen, klein van stuk, kort rokje, topje, leek wel zo een Aziatisch striptekening meisje, die ging me toch tekeer bij het dansen. Springen kontje schudden handen in de lucht ik vond het gewoon grappig en kon me lach niet inhouden.

Dan naar de “kelder” pal aan de overzijde, zelfde eigenaar, tevens verkapt bordeel. Lounge sluit om 02:00 en iedereen inclusief dames en nieuwe aanvoer gaat daar heen.

Bij de bar kwam er een tegen me aanrijden, wespentaille, dikke tieten, ronde kont, en een heerlijk ordinaire bek. Echt eentje die je ongenadig hard wil nemen.

Had van haar vriendin van het bericht hier boven vernomen dat ik hard kon naaien en het lang vol hield. Dus ik tegen haar: “wil je het ervaren?”, zegt het hertje tegen mij: “ voor 3000 dirham ben ik de jouwe”.

150 kan je krijgen was me antwoord. Liep ze weg.

De rest van de nacht met wat foute lui uit Nederland / Marokko in de VIP gedeelte gehangen, ramvol met dames die daar gratis in mogen. Keuze ten top. Heb serieus ouderwets gefeest met de jongens.

Om 04:00 gingen de lichten aan. We konden nog door gaan naar een andere club tot 08:00 uur maar ik vond het wel best.

Komt dat wijfie met dat ordinaire koppie naar me toe, helemaal aangeschoten, had geen klant kunnen krijgen. Of ze aub mee mocht hahahah. Ja mag zei ik, maar nu krijg je 100 euro omgerekend. Ze strompelde op die naaldhakken met die ronde kont, moest haar een arm geven om niet om te vallen.

In de parkeergarage dat kleine dametje die zo druk danste nog even aangesproken. Leuk wijfie wel, maar ze zag er echt onschuldig en bijna kinderlijk uit. Nummers uitgewisseld.

Thuis het dametje langzaam uitgekleed, na een flesje water in de auto was ze al wat helderder. Ze wond er geen doekjes om. Ze bleef maar roepen “porno sex ik wil dat je me kapot maakt”.

Samen gedoucht, daar lag ze dan, op bed, op haar buik, dikke reet iets omhoog, gezicht naar me toe, bovenlichaam iets gedraaid zodat haar dikke tieten bereikbaar waren. De rest is history….

Tip: wil je vroeg op de avond een dame mee, betaal je de hoofdprijs. Alle dames hebben een prijs afgesproken, minder dan 200-300 gaat ze niet mee. Absolute gekkigheid. Eind van de nacht krijg je de restjes bezopen dames, en dat wil je niet toch. Zag een Fransman en een Engelsman met twee dronken meiden de club uit lopen, die hadden de restjes, meiden begonnen ruzie te maken met hun klanten over welke kant ze op lopen. Mijn advies: Marokko overslaan. Duur, overhyped, laat je niet gek maken door die Marokkaanse meiden in NL die je in je dromen ziet. Ik spreek vloeiend Arabisch, doe je dat niet, ben je de lul.
 

Pippi Langkous

Stamgast
19 jul 2021
801
6
1.133
Bedankt, Samboeka. Duidelijke taal, geen leuke boodschap, wel duidelijk. Wat ik alleen niet begrijp is hoe dit zo is gekomen. Als ik terugdenk aan het oude Hookers waren daar de meest fantastische verhalen. Marokko was HET wandelparadijs. Toen kwam Corona eroverheen. Ik ben ook in Rokko geweest (tijdens Ramadan). Wat ik zag was armoed troef en niks te beleven. Ik had gedacht dat na het Suikerfeest de superervaringen weer zouden komen, maar er kwam niks alleen de boodschap: zelfde prijs als hier. Ik snap het niet want zo werken ze zichzelf toch totaal uit de markt? Ik neem zo echt nooit meer de afslag rechtsaf maar ga huuup, rechtdoor naar Azië. Ik zal niet de enigste zijn dus ik vraag het me echt af???
 

Samboeka

Newbie
4 nov 2022
8
29
Bedankt, Samboeka. Duidelijke taal, geen leuke boodschap, wel duidelijk. Wat ik alleen niet begrijp is hoe dit zo is gekomen. Als ik terugdenk aan het oude Hookers waren daar de meest fantastische verhalen. Marokko was HET wandelparadijs. Toen kwam Corona eroverheen. Ik ben ook in Rokko geweest (tijdens Ramadan). Wat ik zag was armoed troef en niks te beleven. Ik had gedacht dat na het Suikerfeest de superervaringen weer zouden komen, maar er kwam niks alleen de boodschap: zelfde prijs als hier. Ik snap het niet want zo werken ze zichzelf toch totaal uit de markt? Ik neem zo echt nooit meer de afslag rechtsaf maar ga huuup, rechtdoor naar Azië. Ik zal niet de enigste zijn dus ik vraag het me echt af???
Ik praat wel eens gewoon met die meiden. Straight to the point, er wordt niet geneukt vanavond, pak een drankje en laten we kletsen. Vinden ze nog leuk ook.

Waar je vroeger veel hoorde dat ze moesten zorgen voor familie, zieke ouders, een kind etc zijn het vandaag de dag allemaal luxepaardjes geworden.

Lees mijn bericht eens. Die meid had een eigen auto (klasse 20.000-30.000 euro), appartement met zeezicht, gaf aan geen verplichtingen te hebben tegenover familie.
Ze gaan met de tijd mee, rijden range rovers, hebben dure telefoons, designertasjes, ze gaf aan komende week op vakantie te gaan voor 14 dagen om lekker te genieten en niet te hoeven werken.

Wandelaars gaan dat dure leventje bekostigen. Meiden werken 6 nachten per week. Gemiddeld 200 euro per nacht. Is 4800 in de maand NETTOOOOO!! Kan luxe leven voor 2000 euro die de rest is sparen.

Sla Marokko over, sla beter alles over en neem een vrouw.
 

Rony80

Meubelstuk
Oudgediende
5 jul 2021
3.736
12
4.146
Ik praat wel eens gewoon met die meiden. Straight to the point, er wordt niet geneukt vanavond, pak een drankje en laten we kletsen. Vinden ze nog leuk ook.

Waar je vroeger veel hoorde dat ze moesten zorgen voor familie, zieke ouders, een kind etc zijn het vandaag de dag allemaal luxepaardjes geworden.

Lees mijn bericht eens. Die meid had een eigen auto (klasse 20.000-30.000 euro), appartement met zeezicht, gaf aan geen verplichtingen te hebben tegenover familie.
Ze gaan met de tijd mee, rijden range rovers, hebben dure telefoons, designertasjes, ze gaf aan komende week op vakantie te gaan voor 14 dagen om lekker te genieten en niet te hoeven werken.

Wandelaars gaan dat dure leventje bekostigen. Meiden werken 6 nachten per week. Gemiddeld 200 euro per nacht. Is 4800 in de maand NETTOOOOO!! Kan luxe leven voor 2000 euro die de rest is sparen.

Sla Marokko over, sla beter alles over en neem een vrouw.
Hoe zijn de dames in de omgang, leuk en benaderbaar of ontzettend arrogant ?
Ik heb net @Pippi Langkous ook goede verhalen gehoord over Marokko, met name Marrakech en Tanger, en wat minder Agadir, maar dit was wel van een jaar of tien geleden. Maar als ik jou recensies leest is het inderdaad geen wandelland meer.
 

Samboeka

Newbie
4 nov 2022
8
29
Hoe zijn de dames in de omgang, leuk en benaderbaar of ontzettend arrogant ?
Ik heb net @Pippi Langkous ook goede verhalen gehoord over Marokko, met name Merrakech en Tanger, en wat minder Agadir, maar dit was wel van een jaar of tien geleden. Maar als ik jou recensies leest is het inderdaad geen wandelland meer.

Zijn absoluut gouden vrouwtjes. Ik lach me serieus een scheur in me buik met ze, een en al gezelligheid. Zodra ze door hebben dat je wel wat gewend bent en ze aandacht geeft in de vorm van een gesprek breekt het ijs direct en lachen we ons de tering.
Ik spreek de taal hè, dat maakt wel verschil.

Nee joh die tijd is over. Ze harken serieus geld binnen. Ik heb ze vaak genoeg meegenomen zonder ook maar een rooie cent te betalen, en dat waren echt gruwelijk mooie vrouwen. Maar dat kwam gewoon omdat er een klik was, ik ze soms weg stuurde als ik ze zat was op zo een avond en we de grootste lol hadden om alles en niks.
 

Samboeka

Newbie
4 nov 2022
8
29
Ik bedenk me net trouwens dat ik filmpjes heb van me tijd in de clubs. Zie je een hoop mokkels op waaronder dat kleine ADHD grietje. Ze lieten zich gewoon filmen hebben ze geen problemen mee.

Iemand enig idee of je dat hier mag delen? Dan heb je een beeld hoe het daar is.
 
  • Leuk
Waarderingen: hotboy20 en ABCDEFG

Traveller

Newbie
3 dec 2022
2
11
Bedankt, Samboeka. Duidelijke taal, geen leuke boodschap, wel duidelijk. Wat ik alleen niet begrijp is hoe dit zo is gekomen. Als ik terugdenk aan het oude Hookers waren daar de meest fantastische verhalen. Marokko was HET wandelparadijs. Toen kwam Corona eroverheen. Ik ben ook in Rokko geweest (tijdens Ramadan). Wat ik zag was armoed troef en niks te beleven. Ik had gedacht dat na het Suikerfeest de superervaringen weer zouden komen, maar er kwam niks alleen de boodschap: zelfde prijs als hier. Ik snap het niet want zo werken ze zichzelf toch totaal uit de markt? Ik neem zo echt nooit meer de afslag rechtsaf maar ga huuup, rechtdoor naar Azië. Ik zal niet de enigste zijn dus ik vraag het me echt af???
Ik volg deze discussie al een tijdje als NL man en lees gezellig mee in de commentaren, maar voel me beetje verplicht om te reageren haha.. In Marokko kom ik zelf al 22 jaar, woon samen met een Marokkaanse met de juiste looks en vormen in Amsterdam, grappig is ook dat ze ruim 13 jaar jonger is dan ik zelf. Sowieso om de 6 weken ben ik in Marokko voor zakelijke activiteiten. Specerijen, fruit, etc.. koop het grootschalig in en meeste is voor horeca, catering en winkeliers in NL maar ook andere EU landen, VAE, en met 3,5 uur ben ik van Amsterdam op Menara in Marrakesh. Huur er een auto voor (ben er meestal 8 of 9 dagen) bij AVIS kost € 7 p/d incl. verzekering. Voordeel is dat ik een eigen appartement hebt gekocht jaren geleden in Geuliz Plaza. Daarom zijn Starbucks en Mc Donalds herkenbaar.. maar er zit veel meer zoals ZARA en alle bekendere merken. Winkelpromenade Carre' Eden. Menara shopping Mall, restaurants, Majorelle tuinen, ik zit overal dichtbij, ook bij Marjane, Carrefour, en slijterij, avondwinkels. In Marrakech heb je geen auto nodig eigenlijk, maar ik huur er eentje altijd omdat ik ook in Casablanca, Berkane, Azilal, Fez, Agadir kom zakelijk, en prive' met mijn vriendin op familie bezoek en dan even wintersport in Ifrane.

Hieronder zet ik wat handige tips waar je beslist op moet letten om kans van slagen te hebben bij Marokkaanse dames (meeste in dit topic) in Marrakesh.

1) Huur voor je naar Marrakesh gaat een appartement, dat heeft sowieso meer vrijheid, en geeft meer kansen om met dames te daten en af te spreken. Een hotel boeken heeft totaal geen zin, omdat de dames ook weten dat ze daar niet binnenkomen en dat verkleint je kansen drastisch zodra je dit benoemt bij dames. Prijzen van appartementen zijn variabel en je kan het zo gek maken als jezelf wilt. Heb je leuke dame in uitgaansleven, geef haar het adres van je appartement, betaal haar taxi. Neem zelf een taxi apart. Zorg dat je eerder bij het appartement ben dan haar. Dit omdat de conciërge kan komen verifiëren of je bezoek wilt ontvangen. Vertel erbij dat ze als een vriendin op bezoek komt, bedank de conciërge voor zijn zorg en geef hem kleine fooi. Wanneer ik dames ontvang doe ik het op deze manier. Ik heb eigen appartement met conciërge beneden in de ontvangsthal. Ze zijn zeer oplettend en reden dat ze het vragen is uit pure beleefdheid en ook uit veiligheid. Keus is ook om appartement te huren zonder conciërge diensten (zijn wel schaars) maar niet onmogelijk. Je moet wel wat beter zoeken. Handig is om appartement te huren waar ik heb gekocht in Gueliz bij Plaza

2) Nu je een appartement hebt geregeld met of zonder conciërge, doe je er ook goed aan om je ijskast wat te vullen met wat hapjes, drank, klein ontbijt enz.
Boodschappen kan je gewoon bij Carrefour halen. Aan het Av. Mohammed V, Goede wijn voor de dames koop je bij Nicholas (www.nicolas.ma) kleine investering wat dames waarderen. En maakt de sfeer ook te goede. Neem uit NL condooms mee. En ook andere dingen als je kinky aangelegen bent. Laat condooms niet van de dames afhangen en zeker niet wanneer ze gedronken hebben (of jullie allebei) want dan naai je haar geheid zonder -met alle gevolgen- en 9 maanden later komt het resultaat.

3) Loop overdag in een pantalon en een polo shirt. Wanneer je uitgaat draag een pantalon passend overhemd, colbertje en nette schoenen. Zorg ervoor dat het met elkaar match.
Pak even een kappertje mee en scheer je baard of trim hem goed. Marokkaanse vrouwen beoordelen op details met wat hun eerste indruk is en met wat ze te zien krijgen. De gedachte is bij hen: zie je er goed uit dan is de rest vaak ook goed, zie je er gek uit dan ben je vaak ook gek. Een goed aftershave maakt alles af. Wees beleefd, toon niet meer interesse dan nodig is. En voor de goede orde, neem niet meer geld mee dan nodig is als je uitgaat. Ik heb al zoveel mensen daar die fout zien maken. Toeristen -wandelaars- gaan daar even de grote bink uithangen met een € 2000 euro wat ze in een week uitgeven. Velen laten een portemonnee vol met briefjes zien wanneer ze champagne afrekenen of een diner. Dames gaan dan anders denken en rekenen. Grootste valkuil en domste wat je daar kunt doen.. openlijk de bink uithangen. Dat doen de Arabieren uit Abu Dhabi, Dubai wel. Daarom zie je in clubs hun ook altijd met veel vrouwen en hele mooie omdat die op een avond ook gewoon serieus uitgeven. Die lopen met creditcards rond met bestedingslimiet van €50.000 omgerekend. Of die meiden krijgen stapel geld mee om te shoppen. Ik zelf neem altijd 5000 DH mee contant. En heb daarnaast mijn pasjes en creditcards van Banque Populaire, en Attijariwafa. Voor mij is makkelijk betaal ermee in Dirham. Ik heb ook passen van NBD bank en FAB bank, maar dan roep je het over jezelf af dat dames anders reageren. Daar is ook waar veel kerels nat opgaan. Dames reageren met wat je ze laat zien. Dus houdt je pasjes gescheiden van je contante geld. Vraagt een dame geld om met je mee te gaan, onderhandel dan. Gaat ze niet akkoord, bewijs haar dan dat je maar zoveel bij je hebt. Succes verzekerd, meeste gaan akkoord. Pasjes gebruik je als het onvoorzien wat duurder wordt in restaurant ofzo als je daar ook zelf akkoord mee bent. Zo heb je dubbel zekerheid van betalen en laat je niet teveel zien.

4) Zoals ik het altijd doet is er spontaan tegenaan lopen, als NL man 1.93m, goed gekleed, overdag wat casual, avond netter gekleed. charismatisch, beetje humor op de juiste momenten. Dat breekt al heel snel het ijs, moet je beetje feeling voor hebben maar is aan te leren. Menara Mall, Starbucks, Mc Donalds, KFC, meestal word ik aangesproken. Enig voordeel is ook wel dat ik Arabisch beetje kan spreken, maar vloeiend Frans beheers. Maar geen nood de meeste jonge dames (studentes) spreken ook Engels. Meestal is leuk praatje al voldoende, nodig haar uit om gezellig een thee of koffie aan mijn tafeltje mee te drinken, of een lunch, beetje nummers uitwisselen wat niet heel erg moeilijk is, mits je niet al te verlegen bent. Dit kan je gewoon overdag doen. Zodra je in je appartement bent bel je haar op, spreekt een tijd af om in je appartement wat te drinken, en naar 2 glaasjes wijn lig je al in de slaapkamer te pompen. En dit zoals ik het dan doe is gratis, betaal de dame niet.. alleen thee, koffie, lunch, en trek in mijn appartement een flesje wijn open en wat hapjes op tafel. Dat bedoelde ik met punt 1 en 2. Regel een appartement, en 2 wijn en hapjes.

5) In clubs en dicotheeks (meeste hotels hebben een eigen discotheek) vindt je prostituees maar ook gewoon meiden die uit zijn op een leuke tijd. Zeg maar betaald en onbetaald. Onderhandel over de prijs, vindt je het te hoog, zeg dan dat je niet meer bij je hebt aan contant. Ook hierom niet te veel contant in je portemonnee zodat je jezelf hiermee niet voor joker kunt zetten, en de dame alsnog hoger inzet met haar prijs. Hapt ze niet, laat het dan voor wat het is, vaak komen ze niet iemand tegen die avond die met hun prijs akkoord gaat, en de avond teneinde loopt, en prompt staan ze voor je neus, of je loopt er zelf nog eens tegen haar aan. Dan gaat ze wel voor jouw prijs mee.

6) Uitgaan doe je hier. Ik kom geregeld op deze adressen, en je vindt er smakelijke dames.

Benieuwd waar je precies moet zijn om je avond te besteden tijdens je stedentrip? Dit zijn de adressen waar je uitstekend kunt uitgaan in Marrakech!

1. Kabana
De Kabana Rooftop is de laatste nieuwe aanwinst van Marrakech, op gebied van uitgaan in Marrakech.

Je denkt een lekker hapje te gaan eten op een sfeervol dakterras met uitzicht oude Koutoubia moskee (kan ook hoor) maar je belandt in een swingend salsa-feest waar alle benen los gaan. De Kabana zit vol verrassingen, live muziek, gekkigheid en een super gezellige sfeer. En handig dat je gewoon naar huis kunt wandelen (als je in een riad in de medina slaapt). Want dit is één van de weinige feest-adresjes IN de oude medina.
Open: dagelijks 11.30-23.00, tel +212 664 464450, www.kabana-marrakech.com

Le Comptoir Darna
Dit is één van die party-adressen die niet meer weg te denken is uit Marrakech: in 1999 opende Le Comptoir Darna zijn deuren. Het concept is nog steeds goed: eerst lekker eten, dan komen er buikdanseressen en dan ga je cocktails drinken: tafels aan de kant en swingen op de muziek van een dj! Het ligt in de sjieke wijk Hivernage, waar nog verschillende clubs rond omheen liggen.
Open: dagelijks 19.00-23.00, tel: 00212-524-437702, www.comptoirmarrakech.com
 

Traveller

Newbie
3 dec 2022
2
11
Bedankt, Samboeka. Duidelijke taal, geen leuke boodschap, wel duidelijk. Wat ik alleen niet begrijp is hoe dit zo is gekomen. Als ik terugdenk aan het oude Hookers waren daar de meest fantastische verhalen. Marokko was HET wandelparadijs. Toen kwam Corona eroverheen. Ik ben ook in Rokko geweest (tijdens Ramadan). Wat ik zag was armoed troef en niks te beleven. Ik had gedacht dat na het Suikerfeest de superervaringen weer zouden komen, maar er kwam niks alleen de boodschap: zelfde prijs als hier. Ik snap het niet want zo werken ze zichzelf toch totaal uit de markt? Ik neem zo echt nooit meer de afslag rechtsaf maar ga huuup, rechtdoor naar Azië. Ik zal niet de enigste zijn dus ik vraag2.
Le Comptoir Darna
Dit is één van die party-adressen die niet meer weg te denken is uit Marrakech: in 1999 opende Le Comptoir Darna zijn deuren. Het concept is nog steeds goed: eerst lekker eten, dan komen er buikdanseressen en dan ga je cocktails drinken: tafels aan de kant en swingen op de muziek van een dj! Het ligt in de sjieke wijk Hivernage, waar nog verschillende clubs rond omheen liggen.
Open: dagelijks 19.00-23.00, tel: 00212-524-437702, www.comptoirmarrakech.com

3. Bendoo Sky Bar
Uitgaan in Marrakech hoeft niet duur te zijn, zelfs niet in de sjieke wijk Hivernage. Hier kun je elke avond aanschuiven voor een buffet “a volonté” voor 200 dus (een kleine 20€). Je betaalt overigens net zoveel voor een waterpijp (wel te delen natuurlijk) en de helft voor een cocktail. Dus hoe duur je het maakt… hangt helemaal van jezelf af! Een van Marrakech’ nieuwste party-adressen.
Geniet van de live muziek en de dj onder de sterren.
Open: dagelijks van 12.00-23.00, tel: 00212-664720700, www.bendoomarrakech.com

4. VIP Room
Als de buurman sluit (Bendoo) dan kun je bij de VIP Room nog een paar uurtjes door gaan (als de avondklok niet meer geldt natuurlijk). Alhoewel dit een andere prijsklasse is… Je begint met 200 of 300 dhs (20 a 30€) entree, en daarnaast moet je (met jouw groepje) een tafel reserveren, beginnende vanaf 2.000 dhs (200€/ voor 2 a 4 personen, incl fles drank). Wist je dat je VIP Room ook vindt in Cannes, Monaco, Parijs en Dubai? Dat verklaart al veel…
Open: dagelijks 20.00-05.00, tel: 00212-661152020, www.vipatmarrakech.com


5. 555 Famous Club
Ben je niet bang voor een hoge dosis bassen en een drukke menigte, ga dan naar 555 Famous Club. Bijna alle dagen van de week, maar vooral in het weekend, is het hier stampvol. Alles wordt uit de kast gehaald om de menigte te doen dansen : muziek, dj, belichting, drankjes zorgen voor een verzekerde ambiance ! Let op, het begint pas vanaf 1u ‘s nachts echt druk te worden. Je kunt ook een tafel boeken vanaf 4 personen, bv aan de dansvloer. Entree 200 dh of tafel vanaf 1400 dh incl 1 fles.
Open: dagelijks 23.00-05.00, tel: 00212-678643940, www.beachclub555.com


6. Lotus Club
In Lotus Club hoef je niet tot diep in de nacht te wachten voor een sfeervolle ambiance. In de twee gezellige bars en de mooie binnentuin kun je al vroeg op de avond genieten van lekkere cocktails of tapa’s. Hoe meer de avond vordert, hoe luider de muziek ! Lokale artiesten, gastoptredens, dansers en een dj maken van deze club een geliefde spot voor dertigers en veertigers.
Open: dagelijks 17.00-23.00.00, tel: 00212-524 421736, www.lotusclubmarrakech.com

7. Azar
Lekker Libanees eten, kaarslicht, live muziek, buikdanseressen en de geur van shisha. Dat is Azar. In dit Orientaalse restaurant vind je een echte shisha-bar, waar je kunt genieten van je (eerste ?) waterpijp. Elke avond is er een happy hour. Meng je tussen het vrij jonge publiek (twintigers en dertigers) en geniet van een zwoele avond in de tuin of in de lounge. Hier komen ook veel lokale mensen eten, dus een extra pluspunt !
NB: Azar opent al vroeg, dus eigenlijk een perfecte afsluiter van je wandeling door de Nieuwe Stad!
Open: di-zon 19.00-23.00, tel: 00212-524-430920/ 00212-6604559995, www.azarmarrakech.com, shisha 150 dhs

8. Theatro
In Theatro, behorend bij 5-sterrenhotel Es Saadi in de Palmentuinen, kom je niet alleen voor de muziek, maar ook voor het spektakel ! Je komt ogen tekort voor de spectaculaire shows met indrukwekkende kostuums, licht en muziek. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Dinsdagavond ladies-night (gratis entree en drankjes !). Leuk om te weten: deze “muziekhal” al 75 jaar oud en daarmee één van de oudste party-adressen van Afrika!
Open: dagelijks 23.30-05.00, tel: 00212-664860339, www.theatromarrakech.com, entree 200 dhs week, 300 dhs weekend


9. Palais Jad Mahal
Feesten in stijl doe je in Palais Jad Mahal. Deze klassieker bevindt zich in de sjieke wijk Hivernage. Je kunt starten met een aperitiefje aan de bar, aanschuiven in het Thaise restaurant, blijven luisteren naar hun eigen live band (dagelijks) en doorzakken in de nachtclub.
Open: dagelijks 19.00-23.00, tel: 00212-524-436984, www.jad-mahal.com

10 Mama Afrika
En dan alweer bijna de laatste van de adressen voor uitgaan in Marrakech- Gueliz! Mama Afrika is een tentje dat al heel lang bestaat. Je vindt hier veel lokale jeugd, binnen en buiten op de stoep. Binnen kun je ook terecht voor een hapje. Verwacht niet een filosofisch gesprek te kunnen voeren want daar staat de muziek te hard voor. Kom je voor een dansje met de locals, dan zit je hier echter goed! De sfeer is ongedwongen en men legt graag contact. Soms iets te graag 😉 maar een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Open: 24/7 , Rue Oum Errabia

11. Café Clock Marrakech
Ik sluit het rijtje af met een culturele hotspot. Bij Café Clock kun je niet alleen terecht voor de beroemde “camel-burger” maar ook voor een cultureel avondje uit. Houd de agenda in de gaten, want de activiteiten gaan van een traditionele muziekavond tot een voordrachtavond, van een “oud”-les tot een jam-session met andere toeristen en lokale muzikanten. Hier merk je dat een avond ook heel gezellig kan zijn zonder alcohol!
Open: dagelijks 09.00-23.00, tel: 00212-524 378367, 224 Dern Chtouka, wijk Kasbah, www.cafeclock.com


Avenue Mohammed V boulevard kent ook velen clubs en er rondom. Kan nog wel heleboel noemen maar wordt dan wel erg lange lijst.Als je chique dames wilt ontmoeten ga dan naar de wijken Hivernage of Palmeraie. Wanneer je discreet bent is daar met uitgaan ook veel mogelijk.

Veel vrouwen die vrijgezel (getrouwd) zijn en goede baan hebben of eigen bedrijf (of hun partner) en het gemaakt hebben wonen daar. Er zijn er die kan je daar gerust wegzetten als een Kim Kardashian. Wanneer je gaat eten in Montecristo aan de 20 Rue Ibn Aïcha, kom je ook zelfde type dames tegen. En wanneer je wilt eten wat gerund wordt door alleen maar vrouwen, ga dan naar het bekende Al Fassia.Marrakesh heeft viel te bieden, je moet het alleen weten... en al dit alles trekt ook vrouwen aan. In de 22 jaar dat ik er kom heb ik geen moeite om dames te vinden voor plezier.

Ik doe meer onbetaald dan betaald. En betalen bedoel ik dan etentje, drankjes, af en toe beetje shoppen met een dame voor een leuk kleding item doet ook al wonderen.

Al blijft respect voorop staan wat je ook doet. En gewoon lekker jezelf zijn heeft me al ver gebracht, en zonder echt in detail te treden met namen al heel wat dames in allerlei standen gevogeld. Ze zuigen de ziel uit je leuter, nachtenlang liggen beuken, tot schreeuwend dat ze om meer gillen terwijl je al meerdere keren je zaad hebt verschoten.

Of spontane gekke dingen, was eens een middagje winkelen, in een bekende modezaak voor heren wat casual kleding gekocht. Maar wist niet even mijn kledingmaten, maar mocht passen van een leuke dame (soort manager) 23/24 jaar zo beetje mooie meid, dikke tieten, bolle appelvormige reet. Ze bleef wachten bij het pashokje, maar op mijn vraag kwam ze in het hokje en tilde haar rokje omhoog, panty naar beneden, string opzij, condoom om en deed mijn ding, Ze genoot zichtbaar. Duurde denk nog geen 10 min. Zij ook blij want ik nam er nog een riem en pullover ook bij mee. Dat is puur waar heb je nood aan en hoe discreet kan je zijn. Dame begreep het spel maar al te goed en vond het heerlijk.Ik word ook in Hivernage regelmatig uitgenodigd door een contact die zo nu en dan privé avondjes organiseert. Dat is op het gebied van de locals. Komen er gewoon een stuk of 10 koppels. Hele mooie dames, ook dat moet je weten en ervoor gevraagd worden c.q. geïntroduceerd. Dames uit nette milieu met gewaagde avondkleding en op louboutins die zoveel mogelijk genomen en gesausd willen worden. En dat in een ambiance met ruime binnentuin van een villa, champagne, lekkere hapjes en gewoon Frans praten of Engels. Ook hebben ze een natuurlijke viagra voor de mannen. Dat is een wortel van een plant die raspen ze en doen het koken. En daar maken ze thee van, en dat moet je opdrinken. Nou ik bleef naaien, kreeg hem de hele avond/nacht niet meer slap. En de dames werden door alle mannen goed geraakt.En ook dit is hoe discreet ben je.. er is genoeg mogelijk, er gebeurt heel veel, maar velen die Marrakesh bezoeken kennen alleen clubs.

Uiteraard heb ik wel paar voordelen: Mijn eigen vriendin in NL is Marokkaans (mooie meid) ken de gebruiken hierdoor al langer. Zelf NL, doe er zaken, eigen appartement. goed met mijn talen. Dus dat zijn wel pluspunten.