Recensie Milena, Hoogstraten 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Dree

Stamgast
319
12/10/21
239
2
ZH
Vanochtend naar Milena in Minderhout vlak over de grens bij Breda gereden voor een Erotische massage.
Dame ziet er mooi uit zoals op de fotos. Ik heb een top uur gehad met haar met 2 hoogtepunten. Nog nooit zo'n heerlijke massage gehad.

//Mod edit, foutje gemaakt ergens. Topic is terug afgesplitst, helaas wel het formulier kwijt. @Dree mag mij dit altijd rapporteren en dan passen we dit terug aan.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Iemand intiem gedaan?
Ja ik naar 45 minuten wrijven zogenaamde massage als je haar aanraakt trekt ze terug of zegt heeft met corona te maken vond het zwaar tegenvallen dus zoek iets anders op mijn mening hee kan bij iedereen verschillend zijn

Ja ik naar 45 minuten wrijven zogenaamde massage als je haar aanraakt trekt ze terug of zegt heeft met corona te maken vond het zwaar tegenvallen dus zoek iets anders op mijn mening hee kan bij iedereen verschillend zijn
Heb wel intiem Gedaan maar was niet geweldig pijpen deed ze niet misschien was ie te groot haha een keer maar niet meer
 
dat kan ik volledig onderschrijven. Leuke dame die echt haar best doet om je het zo leuk mogelijk te maken. Ze heeft een beetje hangtieten maar gezien haar leeftijd heeft ze een prachtig lichaam. Leuke ervaring.
Staat ook al even op mijn verlanglijst, weet je toevallig nog of ze wat grotere schaamlipjes heeft?
 
Vandaag voor de eerste keer bij Lania in Hoogstraten geweest. Hieronder mijn review (zag ze enkel binnen een ander topic staan maar zonder recensie).

https://www.redlights.be/massage/nieuw-heerlijke-massages-in-gemeente-hoogstraten.html

Eerst en vooral, ik ga het hier een beetje anders aanpakken om een (volgens mij) duidelijker beeld te scheppen van mijn ervaringen en zo de medewandelaars zo goed mogelijk te informeren. Als het gaat om Lania, dan kan je namelijk moeilijk anders dan te vergelijken met Milena, een andere dame die op hetzelfde adres (en onder hetzelfde telefoonnummer) werkzaam is (was?). Ik heb er daarom voor gekozen om een soort van dubbelrecensie te schrijven. Niet om ze te rangschikken volgens welke de beste was, maar wel zodat jullie een duidelijk overzicht krijgen van wat je kan verwachten bij wie. Iedereen heeft namelijk persoonlijke voorkeuren en die zouden een recensie niet al te veel mogen beïnvloeden (of je moest het duidelijk aangeven). Het waren in elk geval twee heel verschillende ervaringen, hopelijk is er iemand iets mee!

LaniaMilena
Intiem /
Pijpen /
Tongzoenen /
Massage met hoogtepunt ****
Aftrekken ****
Leeftijd: +/- 50
Cupmaat: B
Totale kosten: 120

Korte opmerkingen:
Nadruk ligt op kwaliteitsmassage
Intiem /
Pijpen *****
Tongzoenen ****
Massage met hoogtepunt *****
Aftrekken *****
Leeftijd: +/- 50
Cupmaat: D
Totale kosten: 120

Korte opmerkingen:
Nadruk ligt op het sensuele / erotische


Contact gaat altijd zeer vlot, halfuurtje op voorhand SMS gestuurd en het was in orde. Bij het binnenkomen krijg je de mogelijkheid om te douchen (doe ik meestal niet omdat ik op slechts een paar minuten afstand woon en ik dan liever snel thuis nog onder de douche spring... 10 minuten is 10 minuten :p ).

********************************************************************************************************************************
Omdat vergelijken met Milena onterecht zou zijn kan ik misschien beter beginnen met mijn ervaring bij Lania.


Lania masseert eerst (heel erg) uitgebreid de achterkant. Dit is niet gewoon zomaar wat wrijven, maar echt goed doormasseren (maar ook niet zoals bij een echte, niet-erotische, Thaise massage waar ze met hun knieën in je ruggengraat beginnen rossen). Benen voeten, rug, armen, schouders, alles kwam aan bod. Daarna een korte B2B massage gevolgd door wat teasing van lul en ballen. Uiteindelijk mocht ik omdraaien en dacht ik dat het erotische gedeelte dan wel zou beginnen, maar dat bleek niet waar. Tussendoor vroeg ze ook nog of ik enkel massage wilde of iets extra's. Ik antwoordde dat een massage genoeg was, maar dat ik binnen 5 minuten misschien van gedacht zou veranderen :). Jammer genoeg (?) werden aan de voorzijde eerst ook nog uitgebreid stevig de armen en benen gemasseerd. Uiteindelijk dan ook aan de voorzijde een B2B massage en op dat moment ben ik haar ook beginnen strelen. Zoenen deed ze niet, maar het leek alsof ze zelf toch ietwat opgewonden geraakte van mijn (respectvolle, uiteraard) aanrakingen. Na een tijdje begon ze met haar kutje uitdagend over mijn piemel te wrijven, wat wel geil was. Ik kreeg echter de indruk dat ze me zo wou laten komen, maar daar heb ik jammer genoeg (nou ja) een wel wat meer gerichte aanpak voor nodig. Daarna positioneerde ze zich zo dat ik haar ook kon vingeren en ik voelde wel dat ze al nat was geworden van mijn strelingen. Op den duur wilde ik haar beffen, maar dat was bijbetalen, dus ben ik haar maar blijven vingeren (wat ze ook toeliet). Ze lag ondertussen op haar rug. Lania heeft dat typische, een beetje norse, Oost-Europese gezicht waardoor ik toch wat gemengde signalen kreeg... langs de ene kant vertelde haar lichaamstaal en haar kreunen wel dat ze het lichamelijk in elk geval leuk vond, maar haar gezicht leek te zeggen dat ze zich toch niet helemaal liet gaan om ervan te geniegen. Uiteindelijk ben ik op haar lichaam klaargekomen. Douche genomen (dat dan weer wel) en naar huis.

*********************************************************************************************************************************
De massages van Milena altijd zacht en sensueel. Het begint zoals steeds op je buik, maar al snel was er aandacht voor de zones waar je uiteindelijk toch voor betaalt :). Ze geeft ook een uitgebreide B2B massage waarbij mijn handen, die naast mijn lichaam lagen haar dijen en zij konden strelen en waar af en toe (oepsie) toch één van haar grote borsten toevallig langs gleed ook. Aan de voorkant was het vrijwel allemaal B2B, waarbij ze heel sensueel over mij gleed en ik uitgebreid haar rug en achterwerk kon strelen. Na verloop van tijd ging ze rechtop in reversed cowgirl zitten en kon ik op die manier haar rug en haar billen strelen terwijl ze met haar handen en haar kutje mijn paal masseerde. Toen ze omdraaide kon ik (eindelijk) ook haar voorkant uitgebreid bewerken. Toen ze weer met haar borsten over mijn lichaam naar boven wreef kreunde ik in haar oor en begon ze me plotseling passioneel te zoenen. Ze kwam naast me liggen, greep mijn hand en liet me voelen hoe kletsnat ze was. Wat er toen gebeurde... Lang verhaal kort (want het moet hier geen pornoroman worden ook, het is en blijft een recensie) op het einde zei ze (op een bijna verontschuldigende toon) dat dat eigenlijk niet van haar gewoonte was wat er allemaal gebeurd was, maar dat ze een "passionate woman" was en ze zich niet meer kon bedwingen door de manier waarop ik haar aanraakte (Ja ik stond te shinen en nee dat was niet alleen van de massageolie). Netjes gedouched en meer dan voldaan naar huis.

Nodeloos om te zeggen dat dit een hele speciale ervaring was die ik eigenlijk nog maar 2 andere keren heb meegemaakt. 1) bij Malie in Bansuksom (daarover elders op dit forum meer) en 2) bij een dame in Breda die een jaar of 5 geleden adverteerde onder de naam Suzan. Eerst werkte ze in Oosterhout, daarna in Breda. Door wat negatieve ervaringen met boertige medewandelaars had ze op een bepaald moment beslist om enkel nog haar vaste klanten te masseren. Ze gaf me haar privénummer en haar advertenties verdwenen. Jammer genoeg ben ik kort daarna door een GSM-wissel haar nummer kwijt gespeeld en na talrijke vruchteloze pogingen om die terug te vinden heb ik het jammer genoeg opgegeven... (Moest er daarom iemand weten over wie het gaat en nog met haar in contact staan... stuur me dan zeker een PM om te zien of ze nog actief is en of ze eventueel nog een plaatsje vrij heeft voor een oude bekende :). Dank bij voorbaat).

**********************************************************************************************************************************

Zo, ik wou in elk geval de ervaring met Milena ook delen omdat het duidelijk mag zijn dat dit in een bepaalde mate mijn ervaring met Lania gekleurd heeft. Puur objectief geeft Lania een heel goede massage met hoogtepunt, meer dan waar voor zijn geld en in elk geval een pak beter dan wat je op de meeste plaatsen nog krijgt (zeker in salons). Zeker voor de liefhebber van een goede massage eerder dan een sensuele ervaring is dit een absolute aanrader.

Ajuus!
 
Laatst bewerkt:
Mooie weergave op deze manier! Heb je toevallig ook een linkje van Milena?
Milena adverteert niet meer. Kreeg via SMS te horen dat ze momenteel vast zit in Kiev. De overlevering wil dat ze naar ginder is gevlogen om Putin zijn piemel tussen zijn twee ballen te zetten! Ik hoop in elk geval dat het goed gaat met haar, dat ze terug kan komen en dat ze er niks aan over houdt. Er zijn belangrijker dingen in't leven dan massages :)
 
Zojuist ook bij milena geweest voor een massage, ze spreekt Engels en heeft een manager die in het Nederlands het meeste contact met je onderhoud, leuke dame, masseert lekker en behalve haar hals zie je niet dat ze wat ouder is, leuke dame zoals gezegd en ze masseert lekker, wilde massage met cim maar kwam te snel daarvoor, ze rekende gewoon de 30 min voor 80. Ik ga hier zeker nog eens langs 🤗adres is vooraan in Hoogstraten/Minderhout en dus goed te doen als je even gaat tanken net over de grens, 2 vliegen in 1 klap. Parkeren kan overal gratis.
Alles lekker schoon en goede douche voorziening.
 
Vandaag wilde ik wederom bij molens langsgaan echter was ze niet beschikbaar, Tina daarentegen was wel beschikbaar, dus gekozen voor haar, daar aangekomen schrok ik een beetje toen de deur openging, maar de volle aardige dame bleek de manager te zijn, vervolgens kwam Tina tevoorschijn, en ik kan zeggen na een half uurtje geweldig gepijpt en geneukt te zijn: wauw hier kom ik zeker terug, niks massage of gefriemel meteen geile overgave, tongzoenen, heerlijk diep gepijpt en daarna heerlijk bereden door deze mooie lekkere lieve geile dame, al gaf ze we aan dat ze het zo niet met iedere klant doet, maar we hadden zeg maar een goede geile klik! Daarna nog even douchen en tevreden naar huis. Zelfde adres als milena, tattoo boven de billen, navelpiercing en een zeer geile tongpiercing waar ze goed mee overweg kon tijdens het pijpen!
 
Pijpen
4,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/massage/nieuw-heerlijke-massages-in-gemeente-hoogstraten.html
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Deze dame al regelmatig bezocht. heel goede tantra massage, lief, sensueel, constant teasen en lingam zoals ik het graag heb.
voor 30 extra is intiem mogelijk voor de liefhebbers. maar als ik in mijn flow kom heb ik hier geen behoefte aan...
Afspraak maken is gaat heel vlot; Milena en Tina werken met een telefoniste die de afspraken snel en correct regelt.
herhalin: yep
 
Ook nog eens langsgeweest bij Milena. 120 euro voor een uurtje zoals gewoonlijk. Ze had het druk de laatste tijd zei ze. Weer heerlijke massage, al pijpend klaargekomen, haar ook oraal en met de vingers mogen verwennen terwijl ze meermaals spuitend klaar kwam. Volgende keer iets meer spelen en iets minder masseren denk ik.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen op lichaam
  3. Penismassage
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Squirting
  6. Vingeren
  7. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Blond
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
160
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vandaag bij Lania geweest. Fijne massage, al is ze niet geschoold. Maar ze slaat geen plekje over. Terwijl ik nog op mijn buik lag, begon ze mij van achter al aan mijn ballen te sabbelen, mijn pik en mijn anus te likken. Daarna mocht ik omdraaien en begon het feest. Tongzoenen, likken, kneden, vingeren en ze genoot ervan, tot twee maal toe een orgasme, waarbij ze squirte...
Toen was het haar beurt, en reed ze mij naar een hoogtepunt. Goed lichaam, goeie inzet. Het was een fijn bezoek.
 
Vandaag bij Lania geweest. Fijne massage, al is ze niet geschoold. Maar ze slaat geen plekje over. Terwijl ik nog op mijn buik lag, begon ze mij van achter al aan mijn ballen te sabbelen, mijn pik en mijn anus te likken. Daarna mocht ik omdraaien en begon het feest. Tongzoenen, likken, kneden, vingeren en ze genoot ervan, tot twee maal toe een orgasme, waarbij ze squirte...
Toen was het haar beurt, en reed ze mij naar een hoogtepunt. Goed lichaam, goeie inzet. Het was een fijn bezoek.
@ Jack off. welke massage had je genomen? Ik ben al een aantal keer geweest voor body to body. Maar dat Milena aan m'n ballen sabbelde, pik en anus likte is me nog niet overkomen.
 
Klopt helemaal, ben al dikwijls in dit huis geweest, heb over beiden indertijd een recensie geschreven voor regio Antwerpen. Geografisch correcter, maar niet slecht voor deze meisjes dat er over de grens ook over gesproken wordt. vorige week nog geweest bij een nieuwe, Freya dacht ik. niet zo'n mooie maar ook super lieve en zachte massage.
 
gisteren in hetzelfde appartement geweest en heb afgsproken met Erica, tina ws niet aanwezig. bij binnenkomst gelijk gezoend en getongd lekker, vervolgens rustig uitgekleed waarbij ze mij gelijk stevig en hard begon te pijpen PZC staat niet in haar add, maar ze neemt hem helemaal naar binnen. je ballen worden ook niet vergeten! daarna op het bed beland en heerlijk gezoend gepijpt gebeft en aan haar borsten gezogen heerlijk, hierna ging ze in haar favoriete standje op bed klaarzitten en heb haar doggy geneukt lekker. nog even gezoend en ik dacht dit is het, maar ik moest terug gaan liggen en werd echt van top tot teen gemasseerd een super relaxte massage waarbij zelfs mijn tenen en vingers werden gemasseerd het moet niet gekker worden maar het was wel lekker. daarna nog even gezoen en gedouched. echt een top date, had voor 45min geboekt maar ben ruim een uur bij haar geweest. ze is een aardige dame maar spreekt slechts beperkt engels en het wordt indien nodig via translate vertaald.ik ga hier zeker nog eens terug naar toe. Echt TOP!
 
Terug
Bovenaan Onderaan