Recensie Odette - Elite Girls Agency 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

peter3

Stamgast
274
13/09/21
183
20
Odette triggert me al lang. Op hookers waren er twee heel vage berichten over haar. PM gestuurd naar een van die posters maar geen antwoord gekregen. Hopelijk hier ooit meer info :)
Mocht ze effectief (gretig) tongzoenen dan aarzelde ik geen moment.

Daarnaast: iemand ervaring met het bureau Elite Girls Agency? Zijn ze correct? En evt andere dvps aan te raden bij dit bureau?

 
Ooit deze Suzanne via hun geboekt, was niet heel verkeerd maar ook daar helaas niet of nauwelijks zoenen, voor mij wel een pré. :censored:


Odette ooit voor geïnformeerd, locatie was echter te ver voor haar, spijtig dus. :cry:
 
Met Odette als eens afgesproken. Super slank en sexy lichaam!! Tongzoenen doet ze wel niet. Pzc na wat aandringen. Elite agency was correct, reageert binnen de dag en houdt zich aan de afspraken.
 
Met Odette als eens afgesproken. Super slank en sexy lichaam!! Tongzoenen doet ze wel niet. Pzc na wat aandringen. Elite agency was correct, reageert binnen de dag en houdt zich aan de afspraken.
Het buro geeft onderaan in de tekst aan, da alles inbegrepen is in de prijs. En dat geen supplementen worden berekend. Wellicht zou buro dan tongzoenen moeten verwijderen.
 
Odette eens laten komen. Mijn god wat een geil wijf !! Zo knap en zo heet in bed. Tongen iets minder pijpen zonder was goed en intiem jaaaah …
Die komt zeker nog eens terug
 
Ziet er een heel knappe dame uit.

Heb al eens met Elite gewerkt, nog niet met Odette. Ze reageren idd redelik snel. De dame van mijn keuze was een paar uur voor de afspraak plots niet beschikbaar, en in de plaats een heel knappe russische (iets oudere) dame gehad uit Moscou - die van Antwerpen moest afkomen naar Gent, chauffeur voor de deur, 20min. later dan afgesproken, maar verder wel met een prachtig bewaard lichaam. Service niet slecht, beetje veel babbelen en moeilijk te begrijpen. Denken en doen gaat niet zo goed samen bij mij, denk ik :)
 
Die is enkel gestopt bij het bureau Davy. Ze werkt nu zelfstandig.
Wil je zeggen dat deze Elisabeth eigenlijk de Anna van bij Davy is? 😲 
Hoeveel vraagt ze voor 1 uur regio gent?
Geen idee. Eens ik wist dat ze dezelfde was als Anna van Elite, was mijn interesse over.
Met Anna heb ik destijds 2x afgesproken. De eerste keer viel nog mee. De 2e keer kwam ze dronken toe en viel er niet veel meer mee aan te vangen. Vingeren mag ook niet bij haar wat ik zelf nogal belangrijk vind. Ze is wel bijzonder knap, dat wel.
 
Zeer onvriendelijke behandeling bij elite girls agency. had nog nooit een escort geboekt dus zei dat ik wat vragen had en werd onmiddellijk een leugenaar genoemd. simpele vragen beantwoorden was blijkbaar teveel voor hun.
 
Terug
Bovenaan Onderaan