Recensie O'Neill Summers 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Jay_C92

Wandelaar
54
10/08/23
35
2
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Highclass companion
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
E+ (fake)
Lengte
1.80 m - 1.90 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.oneillsummers.com/introduction-high-class-independent-escort-netherlands/
Totale kosten (in euro)
880 ( 130 reiskosten)
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
30 April afgesproken met O'Neill Summers. Via mail goed en snel contact gehad en afgesproken in Amsterdam en niet bij haar thuis. Vond voor de eerste kennismaking beter op een neutrale locatie aangezien we elkaar nog nooit eerder hadden ontmoet. Om meteen een ding duidelijk te maken de foto's doen echt hun best maar in het echt in een woord WOW 😍. Dit is echt een van de mooiste vrouwen die ik heb ontmoet in deze setting. Prachtig lijf mooie lach en perfect gevormde tieten ( complimenten aan de dokter).

In het begin kont ze een beetje verlegen over en werd er veel gepraat. Ze wil je wel echt leren kennen en even met je praten voordat ze met je tussen de lakens duikt.
Zoenen doet ze wel maar is een beetje terughoudend met der tong.
Eenmaal met de kleren uit was ik ff in shock van der lichaam het is echt een plaatje.
Na veel vingerwerk komt ze wel echt los en gaat ze er helemaal voor. Pijpen doet ze goed. Zachtjes en rustig opbouwen en Derma lekker diep. De ballen worden ook meegenomen en ze spuugt er lekker veel op. Ze kijkt je lekker aan met die onschuldige mooie kijkers terwijl ze bezig is.

Vervolgens kwam ze boven op en ging ze echt lekker los. Waarschijnlijk had het vingere veel goed gedaan want ze bleef doorgaan totdat het condoom gevuld werd. Niet zo als de meeste vrouwen die na 5 min een ander standje wil. Ze weet dat ze mooi is en geeft je ook het uitzicht om van te genieten. Ze kijkt je dan ook heel ondeugend aan terwijl ze je rijdt.

Na de eerste keer nog ff op bed gepraat en gelachen. Vervolgens heb ik haar een paar keer laten komen met wat goed vingerwerk. Dit werd beloond met nog een blowjob en handjob tot hoogtepunt. Helaas waren de 2 uren voorbij anders had ik der echt nog een keer flink van achteren willen nemen. Maar dat is iets voor de volgende keer.


Een leuke date maar wel aan de dure kant.ninnhet begin verlegen en houd ze beetje vaak der ogen dicht maar als je der plekjes weet te vinden is het echt een geil beest.
 
Terug
Bovenaan Onderaan