Algemeen Oost- en West-Vlaanderen Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Laatst bewerkt:
Op H had die wel een draadje, wel onder een andere naam die me nu ontschiet. Als ik het goed herinner: lief meisje maar erg mechanisch in het werk. Maar kan me vergissen.
 
Iemand ervaring met deze Vlaamse?
 
Pfff... ik ben er over een tijdje terug eens bij geweest toen hete ze nog poes ik moest eigenlijk nog een recessie schrijven. Bij deze dus of wat er voor kan doorgaan. Zij is nu op 4 weken tijd 3 keer van naam veranderd van poes naar Lara naar nu sexy vlaamse . Vlaams is ze wel maar sexy dat is wat anders. Ze was toen wel zwaar onder invloed. Tongzoenen doet ze niet bij en pijpen was nogal pijnlijk gebruikt nogal veel de tanden. Ik denk dat ze daar ook tegen haar goesting zit ze was ook niet geïnteresseerd in mij maar steeds op haar gsm aan het tokkelen het moest ook allemaal op 5 min gedaan zijn alhoewel ik voor 1 uur betaald had was ik op 20 min al terug buiten. Hygiënisch huisje lijkt mij zo meer een boerekrotje. Ik zag per toeval ook de eigenaar die vroeg vriendelijk aan mij of het goed was geweest. Ja zij ik maar brrrr... zo een pooierstype. Herhaling 0 %
 
Heeft iemand ervaring met Sabrina uit Tielt? Adverteert op Kinky.nl, precies een ruim aanbod aan mogelijkheden...
Was volgens mij vroeger Amanda, pornoster en ontving in Antwerpen dacht ik.
Jaren terug eens willen gaan maar was toen gestopt
 
Heeft er vorige week iemand contact gehad met kayla? Ze ontving in Sint-Niklaas, de dag erna in Knokke en de dag daarna in Aarschot.
Hoe was het.
 
opgelet voor nog een fake profiel:

pics zijn gestolen van een instagram account:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan