Recensie Raluca, Den Haag, Doubletstraat 31 k12 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Jimmybones

Wandelaar
46
08/04/22
45
12
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Totale kosten (in euro)
35
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
bij deze blonde volgens mij roemeense dame geweest ze was de enigste in de witte passage die geen latina was Ze heeft blonde haren en een volle kont lijkt beetje turks best goeie ervaring gaat met haar kont tegen je lul aan scheuren om je op te winden daarna lekker gepijpt met cd ze pijpt lekker geil heb niet naar zonder gevraagd toen meteen doggy om van het uit zicht te genieten ze stoot lekker terug waar door ik binnen no time klaar kwam aardige dame maar niet bijzonder speciaal
 
Deze dame is 100% Roemeens.Staat ook weleens bij de ingang van de passage in het Roemeens tegen de dames in de straat te praten maar ze vertelde mij dat ze heel lang in Spanje in de prostitutie heeft gewerkt en daardoor goed Spaans spreekt. Heb een jaar geleden een trio gedaan met Carla van kamer 14. Deze dame is een TMM. Ligt er als een zak zand bij. Maar goed iedere kenner weet dat je deze passage moet vermijden.Wat wel weer lekker is is haar figuurtje, mooi stevig lekker curvy en zonnebank gebruind.
 
De dame die jij beschrijft Tom, is een andere dame, ik dacht Bulgaars en niet Roemeens, Ze staat inderdaad vaak bij de ingang van de Passage.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Totale kosten (in euro)
40
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Zo'n 2 jaar geleden al eens bij deze dame geweest en nu dan eindelijk weer eens de stap naar binne gezet en ze is nog altijd even geil.
Had me kleren nog niet uit of ze stond al heerlijk tege me lul aan te rijden met der heerlijke grote kont. Op bed plaats genomen begon ze met pijpen en op volle sterkte gingen we over naar missio een been in der nek en gaan hoe harder het ging hoe steviger ze me vastpakte en hoe meer geluid eruit kwam toen ik voelde dat de klus geklaard ging worden overgegaan in doggy waarbij je hard tege der mooie kont mag stote tot de laatste druppel eruit kwam. Heerlijke porno ervaring dit 👌
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan