Recensie Sara? Purmerend 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

pm69

Vaste klant
189
25/09/22
144
31
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/2339275-rossy
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Mijn onderwerp begin met een vraagteken want ik vraag mij af of zij wel bestaat. Ik zie al een poosje het volgende profiel langskomen https://www.kinky.nl/advertenties/2833616-sara Zoeken op deze site levert niet zo veel op. Dus enige dagen geleden gedacht om ee gok te wagen. Ik trof https://www.kinky.nl/advertenties/2339275-rossy exact de dame van dit profiel, maar niet Sara. Toch meegelopen ze lijken erg op elkaar en Rossy was niet onappetijtelijk. De sex was op zich goed. Poes smaakte goed in 69 en ze vond het niet onaangenaam. Inderdaad een slecht verbouwde te grote kont en dito borsten maar als liefhebber van wat de natuur heeft gegeven is dat mijn beperking.

Profiel van Sara bleef in mijn gedachte hangen. In het huis was er dermate veel schoeisel achter de voordeur dat ik dacht Sara moet er toch tussen zitten. Bericht gestuurd. Expliciet middels een foto van Kinky gevraagd of ik Sara zou treffen. Werd bevestigd. Uiteraard trof ik Sara niet en ben ik weggelopen.

Aangezien de service bij het eerste bezoek van Rossy die zich schijnbaar ook Sara noemt, naast de eerdere dubbele advertentie die beschreven werd in de volgende link
https://www.girlsreview.nl/threads/laatste-tijd-veel-dubbele-advertenties-op-kinky.30857/post-559169, niet slecht was geef ik toch een recensie ook al voel ik mij opgelicht.
 
Ik ben er ook geweest als het een vrijstaand huis beftreft. In Purmerend. de dame heette Jenniferen ze heeft ook een eigen adop kinky. maar het is dezelfde als Rossy,check de tattoo's boven borsten, en blijkbaar heeft ze nog een alter ego Sara? Vreemde marketing tactiek. Maar goed mijn date was wel ok. Overweeg een recensie op haar ad.
 
Klopt vrijstaand huis op een hoek. "Sara" heeft andere tatoeages als Rossy en is slanker. Voor mij geldt hoe slanker hoe beter. Vanwege de Oké service van Rossy had ik gehoopt op hetzelfde niveau bij Sara...
 
Ik moest ff zoeken, maar ik heb nog wat gevonden.

Er zit ook nog een link van een review tussen.

Veel namen en plaatsen van de dame.

 
Laatst bewerkt:
Die foto's van Sara zien er wel interessant uit. Duidelijk andere dame dan Jennifer a.k.a. Rossy.

Sara heeft andere tattoo's, ander gezicht op de foto's. Geen idee of ze 'echt bestaat'. Ik spreek geregeld met Rossy af (eerder ook recensie gedeeld) en soms was er ook een andere dame aanwezig maar dat was zeker geen Sara, dat had ik wel onthouden ;).
 
Terug
Bovenaan Onderaan