WHEM Sophie Maastricht

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Absoluut een aanrader.
Had op hookers alleen maar goeie reviews.
Heb een aantal jaar geleden 1x een date met haar gehad.
Prachtige meid om te zien en geniet er zelf ook van.
 
Kan je met 110% zekerheid vertellen dat ze absoluut geen TS is.
Ze is inderdaad iets langer, maar aangezien ik zelf lang ben vondst ik dat wel fijn.
Is ook een Nederlandse dame.
Je hebt echt wat gemist hoor.🤦🏻‍♂️
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Kan je met 110% zekerheid vertellen dat ze absoluut geen TS is.
Ze is inderdaad iets langer, maar aangezien ik zelf lang ben vondst ik dat wel fijn.
Is ook een Nederlandse dame.
Je hebt echt wat gemist hoor.🤦🏻‍♂️
110% niet maar ze klonk echt heel mannelijk qua stem. Ze zei alleen dat ze haar borsten had laten vergroten. Niet alle NL dames zijn zo groot trouwens. Zeker weet ik het niet daarom vraag ik het hier of iemand dat gevoel ook had bij haar.
 
110% niet maar ze klonk echt heel mannelijk qua stem. Ze zei alleen dat ze haar borsten had laten vergroten. Niet alle NL dames zijn zo groot trouwens. Zeker weet ik het niet daarom vraag ik het hier of iemand dat gevoel ook had bij haar.
Ze had op hookers allemaal positieve reacties.
Als ik de foto's bekijk zijn haar borsten wel iets groter als een paar jaar terug denk ik.
Het is een leuke gezellige en knappe meid en absoluut geen ts
Niet duur en uitstekende service.
 
Heb haar zeker 5 jaar geleden al eens gehad was toen student dus als ze dat nu nog is doet ze verrekte lang over haar studie.
Maar wat boeit het was zeker een leuke en knappe dame met stukje klasse vooral ook en die vind je tegenwoordig niet meer snel.
Prestaties waren gewoon goed te noemen net als haar uiterlijk en prijzen zeker voor zo een dame heel schappelijk let op doet echter alleen escort.
 
Sophie heb ik al eens op bezoek gehad, binnenkort weer opnieuw.
Lange slanke blonde schoonheid die heus wel van wanten weet. Zoenen was ze destijds niet zo'n liefhebber van, ze zoent wel maar niet hartstochtelijk.
Maar heerlijke vrouw, pijpt prima (pzc is extra) en neuken was ook gewoon goed. Ze vond het ook oké om mij op billenkoek te trakteren, ze slaat niet superhard en stopte omdat het rood werd.
Voor herhaling vatbaar, spreekt ook heel netjes en komt fris en fruitig voor de dag.
 
Heb haar ook een aantal keer langs laten komen. Ze bied een goede service, altijd heel goed verzorgd en vriendelijk. Ze kan echt heerlijk pijpen waarbij ze je blijft aankijken. Ook heb ik haar vaker hard genomen wat ze lekker vond en ook zelf klaarkwam. Altijd prima uurtjes met haar gehad. Mijn meest intense orgasmes waren toch bij haar wanneer ze me klaar deed pijpen (met condoom) maar ze heeft zo'n sterke zuigkracht dat dit zelfs met condoom hemels is. Nog nooit bij een andere vrouw meegemaakt zo. Misschien nog eens herhalen deze winter.
 
Al een tijdje viel mij de advertentie van Sophie op, paar keer met haar geappt en een afspraak gemaakt. Hou normaal van dames die iets kleiner zijn dan ikzelf, vandaar niet eerder contact met haar. Maar ik had zin en gezien het in Limburg belabberd is, Sophie laten komen en daar heb ik geen spijt van. Het contact via de app verliep overigens fijn.

Op de afgesproken tijd stond ze voor de deur. Bij het openen keek ik wel even op, grote dame en een enorm knap gezichtje. Ze was op en top verzorgd en kon zien dat ze daar moeite voor had gedaan. Dat waardeer ik altijd enorm.

Eerst samen op de bank kennis gemaakt met een drankje (prettig in de omgang) en al gauw begonnen wij te kussen. Daarna naar de slaapkamer en het bed. Waar ze mij verwende met haar pijp en deepthroat kunsten zonder condoom, daarna het neuken in verschillende standjes (mc welteverstaan) en mogen eindigen over haar borsten en buik. Even douchen, nababbelen en ze is vertrokken.

Al met al, prima. Leuke dame, lekker geil en het bedrag (pzc iets bijbetalen) is helemaal goed.

Herhalen? Ja!
 
Onlangs met haar afgesproken.
Mooie verschijning, knap gezicht, wel heel groot.
Ook leuk in de omgang.
Borsten zijn fake maar opzich wel mooi.

Pijpen doet ze echt mega goed en kijkt je dan ook lekker aan.
Zoenen matig, beetje met de tong buiten de mond maar echt zoenen op de lippen doet ze niet.
Leuke avond gehad ja, herhalingsgevaar nee.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Tijdje geleden Sophie weer eens uitgenodigd. Wat een schoonheid! Echt wel een lekkere vrouw. Lang, kan haar eens recht in de ogen kijken, mooie tietjes, goed figuur, leuk gekleed, zoent lekker.
Bij pijpen mc kijkt ze je aan, neuken vindt ze heerlijk. Beetje bij betaald voor plasseks, doet ze van harte. Geen angstig gedruppel zoals bij vele anderen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan