Algemeen SteamWorks, Arnhem

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben wel benieuwd naar de gemengde dagen (single hetro man). Maandagen tot 16.00 is vaak en optie, de andere dagen helaas niet. Zelf heb ik een redelijk afwachtende houding.

Ik hen nog nooit zo'n soort sauna bezocht dus ben ik in dat opzicht nogal *bleu*.
Kan iemand mij vertellen wat ik kan en mag ik verwachten.

Groetjes,
Tijn
 
Gekke vraag wellicht maar wat voor faciliteiten/ruimtes staan er ter beschikking als je geen gebruik wilt/kunt maken van de sauna en andere warme/natte plekken maar in lichte kledij (topje/holdups/pumps) aan sexcruising wilt doen? Weet dat er oa een BDSM clubje af en toe een meeting heeft waarbij naar ik begrepen heb oa een klein porno bioscoopje beschikbaar is en zo'n inmiddels beruchte tsjechische neukwand. Zijn die er altijd of enkel op dat feestje en wat voor opties heeft een ligt geklede persoon nog meer op sexcruise gebied?
 
Er is nog weinig over Steamworks geschreven. Ik ben zelf nog niet geweest maar wel benieuwd naar verhalen/ervaringen. Dus mocht iemand nog iets kunnen/willen delen, ik hou me aanbevolen. Dank.
 
Wij zijn al wel een keer in Steamworks geweest.
Het is vrij groot. In de kelder zijn de lockers en op de begane grond is het open restaurant, de douche, het zwembad en de whirpool.
Op de eerste verdieping is het Turks stoombad en een grote relaxruimte met witte leren bedden.
Op de tweede verdieping zijn twee grote sauna's, een douche en een bioscoop met een xxl ligbed.
Op de bovenverdieping zijn cabines met bedden.

Wij waren er op de gemengde vrijdag. Er lopen dan veel alleengaande cruisende mannen rond maar er waren ook wat stellen.
De sfeer is relaxed, je hoeft niets maar alles kan en mag.

In het Turks stoombad kwam er een man naast mijn vrouw zitten. Toen hij voorzichtig haar dij streelde opende zij haar benen ten teken van goedkeuring. Vier andere mannen keken vervolgens masturberend toe hoe hij haar vingerde en haar borsten likte en kneedde.
Ze werd er zo geil van om zich zo schaamteloos openbaar door een vreemde te laten gebruiken dat haar sappen op de bank liepen.
Voor ons was dat toen wel genoeg maar we komen zeker terug voor meer!
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan