Wanneer zou je stoppen met P6?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

JohnnieWalker

Stamgast
292
18/09/21
447
2
Bij ander thema gaven aantal forumleden een inkijkje in hun gevoelens en waarom ze zich inlaten met P6. Vond dat echt mooi en hoop dat dit hier op niveau besproken kan worden. Sommige mensen, vooral mannen hebben soms gewoon behoefte aan veel afwisseling en gaan liever als een Bonobo door het leven. Vind ik prima, zeher als er geen partner is die daar onder lijdt.

Mijn vrouw had wel door dat ik na 2 jaar geen sex brak en niet meer monogaam wilde zijn. Zat de hele dag profielen te checken en kwam niet meer aan werken toe dat voorjaar. Ook wel eens een foute website laten openstaan... Eerste 3 jaar best veel uitgeven om alles te proberen en in te halen. Bij de eerste lockdown best braaf geweest en alleen een DL in haar kunstatelier bezocht toen ik echt blauwe ballen had en een trio net 2 Vulkan dames op het woonadres. Bij de laatste lockdown helemaal niks gedaan, dame in augustus, 2de in december op de Vulkan en week later de DL waarmee ik de sterkste klik ooit had ondanks ons leeftijdsverschil.

Mooie is dat we beiden geen P6 willen en een heel ander leven wensen. Ga de scheiding regelen die ik in 1998 had moeten doorzetten. Hoop echt dat het gaat werken voor ons en het gevoel dat ik alle slechte jaren mag inhalen. Is voor mij meer dan voldoende om nu al monogaam te gaan leven. Blij dat ze nu weer bij haar zoontje is.

Had eind november al besloten om de scheiding door te zetten begin dit jaar en wel grappig dat op de dag dat ik een enorme leegte voelde en geen idee had wat ik deed in dat Laufhaus de beste GFE ervaring ooit had op een paar momenten. Kan nog steeds niet bevatten dat ze zo lief was terwijl familie en haar kind dregen te bevriezen en te verhongeren en de elektriciteit binnen 2 weken afgesloten zou worden. Er wordt vaker gesproken over de mooie illusie die we verwachten, deze was bizar goed!

Mijn cadeau voor Kerst was een ticket en schuldsanering, hoop dat ik voor de volgende Kerst met mij nieuwe liefde samenwoon. Wist al 2 jaar dat ik voor nieuwe liefde P6 zou opgeven.

Dames kunnen uiteraard ook vertellen wat voor reden zouden kunnen zijn om te stoppen. Ken zelf veel DVP die tot een jaar of 36 gewoon veel willen verdienen en dan toch graag net een vriend door het meven willen gaan en stoppen met P6.
 
Mijn moment van stoppen zou zijn als ik iemand tegenkom waar ik echt om geef (als het wederzijds is natuurlijk). P6 is een stuk makkelijker en minder tijdrovend dan met one-night stands bezig zijn. Die tijd heb ik nu op het moment niet. Ik heb altijd al het voornemen gehad dat dit een periode is waarbinnen nu en een paar jaar een einde aan komt.
 
Voor mij zou ik gewoon willen stoppen met het werken bij een privehuis:

1. zodra ik met wat omscholing moet beginnen. Dan zal ik bijna geen tijd voor mezelf hebben met mijn "normale" baan en andere werk als seksverzorgende; en/of

2. zodra mijn nieuwsgierigheid bevredigd is. Ik ben uiteindelijk in dit wereldje gestapt uit nieuwsgierigheid en mijn geilheid 😄. De laatste zal niet zomaar stoppen maar daarvoor heb ik mijn vaste partner, parenclubs, scharrels uit verschillende dating, swingers apps enzv. Ik hoef geen ervaring met thuisontvangst en escort.

Het zal wel kunnen dat ik tegelijk in 1 en 2 beland maar ja, het eindresultaat is hetzelfde.
 
Laatst bewerkt:
Zoals bij sommige, wanneer ik iemand zou tegenkomen waarvan je denk daar wil ik de rest van mijn leven met verder. En zij hetzelfde. Maar na de laatste te veel verloren en moeten opgeven. Daarom dat dit een makkelijkere oplossing is. Maar je weet wie je tegenkomt.
 
Wie voor mij onvervangbaar is wordt zelfs na haar vroegtijdige dood niet vervangen. Nooit.

Erotiek was één - belangrijk - onderdeel van onze diepgaande relatie en die erotiek kan bij tijden wijle worden gecontinueerd.

Tenminste als kan worden geleefd met de realiteit: ook die voortgezette erotiek, waarvan seks een onderdeel is, vervangt nóóit, maar wordt een nieuw aspect van een bewust alleenstaand leven.

Noch voor mij, noch voor een plezierdame, ooit dat wat erotiek in een relatie kan zijn, maar in alle geaccepteerde beperktheid ervan toch soms warmhartig vullend.

Dus waarom stoppen zolang de natuur mij niet daartoe dwingt ?
 
Ikzelf doe het wandelen omdat ik single ben en geen tijd/zin heb in een vriendin. Heb nogal een drukke baan, ben volop bezig met geld verdienen en doe het wandelen puur om mijn ballen en mijn hoofd te legen. En ook nog om lekker te genieten van lekkere vrouwen in mijn jonge jaren.

Zodra ik een vriendin heb of getrouwd ben stopt het ook. Ik weet ook dat ik gedisciplineerd genoeg ben om er meteen mee te stoppen.
 
Psycholoog lijkt mij een mooie roeping als je als DVP gewerkt hebt. Ook genoeg seksverslaafden te vinden op dit soort forums. Die wil je natuurlijk pas genezen als je zelf gestopt bent...🤣

Hoop @Eagle99 dat als je minder werkt er nog genoeg leuke meiden over zijn van je eigen leeftijd die ook aantrekkelijk genoeg zijn. Zelf gemerkt hoe verslavend het is om steeds de lekkerste DVP te bezoeken. Service is vaak beter bij DVP van 28 jaar of ouder en mijn favorieten zijn 36+. Behoed een beetje om niet alleen te focussen op meiden die in de kroeg in de lach schieten als je avances zou maken...
 
Laatst bewerkt:
ik stop met dvp bezoek wanneer mijn liefje in holland is
Wat lief, denk je ook aan haar als je klaarkomt?

Vaker een relatie op afstand gehad maar bleef monogaam. Mooi zijn de herinneringen aan de eerste nachten weer samen. Koelkast gevuld, bubbels koud en dan 15 uur zoenen, beffen, trekken en neuken. Begrijp dat iedereen dat anders voelt maar heb zelf al voorpret genoeg als ik weet dat mijn liefje niet elders van de slagroom snoept...
 
Laatst bewerkt:
dat klopt Maar naar van loop van tijd en zeker als er wat spanningen zijn in de relatie, gaan een hoop mensen toch de spanning buiten de deur zoeken.
Ligt er ook wel aan hoe de relatie gaat en waarvoor hij precies naar de dames ging.

Het is natuurlijk wat anders dan wanneer je elke dag je zak moet legen of wanneer je dat 1 keer in de 2 weken deed. Of dat het gaat om de kick van een dvp bezoeken of dat je er heen gaat voor wat aandacht. En hoe de mevrouw van de toekomstige relatie zich in bed gedraagt.

Voor sommige dingen is een relatie een substituut (en dvp bezoek v.v.), voor andere dingen niet.
 
Wat lief, denk je ook aan haar als je klaarkomt?

Vaker een relatie op afstand gehad maar bleef monogaam. Mooi zijn de herrineringen aan de eerste nachten weer samen. Koelkast gevuld, bubbels koud en dan 15 uur zoenen, beffen, trekken en neuken. Begrijp dat iedereen dat anders voelt maar heb zelf al voorpret genoeg als ik weet dat mijn liefje niet elders van de slagroom snoept...
Een lange afstand relatie is een relatie met 3 (of 4) zeggen ze weleens.
 
@Balthazar mijn relaties waren altijd 1:1 tot ik op mijn 46ste mij met P6 inliet. Hoop weer echte liefde gevonden te hebben en ze is oogstrelend mooi. Ze geeft toe dat ze in een disco hard had moeten lachen, dus maar goed dat we elkaar niet in zo'n godvergeten oord ontmoet hebben... 😉

Durf te dromen en sta open voor het onmogelijke, maar als dat op je pad komt durf dan ook het onmogelijke te doen voor je nieuwe liefde!
 
Ligt er ook wel aan hoe de relatie gaat en waarvoor hij precies naar de dames ging.

Het is natuurlijk wat anders dan wanneer je elke dag je zak moet legen of wanneer je dat 1 keer in de 2 weken deed. Of dat het gaat om de kick van een dvp bezoeken of dat je er heen gaat voor wat aandacht. En hoe de mevrouw van de toekomstige relatie zich in bed gedraagt.

Voor sommige dingen is een relatie een substituut (en dvp bezoek v.v.), voor andere dingen niet.
Mijn reden was/ is dat ik naar de dames gaat voor de lust, en vaak is het voor mij ook een manier om te onstressen. Ik ga overigens wel altijd naar de raam dames, dat bevalt mij het beste, ik heb ook helemaal niks met thuis ontvangst, lees hier genoeg op het forum, dat het vaak een kat in de zak is.

Bij een relatie heb je veel meer een emotionele band, wat ik mis nu ik geen relatie hebt, niet de sex, maar wel het samen zijn, of thuis komen in een leeg huis, of die warme billen waar je tegen aan kan liggen als je slaapt. Dat zijn dingen die je niet bij een dame van plezier vindt.
 
of die warme billen waar je tegen aan kan liggen als je slaapt.
Bij juiste DL als laatste klant op de dag, wordt het soms wel aangeboden om gewoon lekker te blijven liggen als een DL op haar kamer blijft slapen. Teken dat ze zich op haar gemak voelt en geen pooier of fout vriendje heeft. Ken ook anderen die het daadwerkelijk gedaan hebben maar mijn alibiteit liet het niet toe.

Aanbod is meestal voor stamgasten die netjes betalen en de DL respectvol behandelen. Dan kan AST overgaan in samen slapen...
 
Deel forum wat vaker in Duitsland komt snapt het vast, maar toelichting;

DL = Dame Laufhaus en sommige DVP zijn DL maar niet alle DL een DVP...

P6 = Pay Sex, als die moelijk is dan...

AST = After Sex Talk en BST laat zich dan ook wel raden.

Kan ook in het buitenland de DVP best begrijpen zonder Google als de diensten opgesomd worden 😁

Eerder snapte @MrSmith ook de prijsstellingen niet meen ik mij te herinneren, lastig als je een keer naar een Laufhaus in NRW gaat want wordt gecommuniceerd als 30420, 50430, 120460 etc. en betekent bedrag voor (4) X minuten.
 
Psycholoog lijkt mij een mooie roeping als je als DVP gewerkt hebt. Ook genoeg seksverslaafden te vinden op dit soort forums. Die wil je natuurlijk pas genezen als je zelf gestopt bent...🤣

Hoop @Eagle99 dat als je minder werkt er nog genoeg leuke meiden over zijn van je eigen leeftijd die ook aantrekkelijk genoeg zijn. Zelf gemerkt hoe verslavend het is om steeds de lekkerste DVP te bezoeken. Service is vaak beter bij DVP van 28 jaar of ouder en mijn favorieten zijn 36+. Behoed een beetje om niet alleen te focussen op meiden die in de kroeg in de lach schieten als je avances zou maken...


Yes, maar als het op een serieuze relatie/trouwen aankomt is uiterlijk of kwaliteit van sex echt niet doorslaggevend. Dan gaan andere zaken een rol spelen. Dus denk dat dat wel goed komt.
Merk ook dat los daarvan, naarmate ik ouder word, mijn vrouwensmaak sowieso ook begint te veranderen, ook wat betreft uiterlijk. Niet alleen voor een serieuze relatie, maar uberhaupt al. Als ik een jonge griet zie bij de ramen die asociaal op een stuk kauwgom zit te kauwen loop ik snel door. Of een jonge dame die uitvoerig mannen naar binnen probeert te lokken met 'rare' gebaren, bah. Maar een mid-year, verzorgde, classy lady die netjes op haar stoel zit te wachten trekt mij dan meer bijvoorbeeld.
 
Dat heb ik een hoop mensen horen zeggen, waaronder ik zelf. Mijn ervaring is dat dat in de praktijk nog al tegen valt.

Ik heb een chronische ziekte, dus corona was gevaarlijk voor mij. Gedurende de eerste corona periode heb ik denk ik dik een half jaar niet gewandeld.
Mezelf prima ingehouden. Pas toen de vaccinaties kwamen en de aantallen omlaag gingen ben ik in de zomer weer gestart langzaam aan, maar ook met de nodige maatregelen.
Nu omicron er weer is doe ik het weer rustig aan, heb denk ik al een maand niet gewandeld. Zal ook de komende 2 weken niet wandelen, dat weet ik al van mezelf.
Dus ik weet al dat ik me prima kan beheersen. En dat zal bij een vriendin/vrouw ook absoluut niet anders zijn. Tegenover mijn vriendin/vrouw zou ik zoiets absoluut niet doen, je hoort je in te houden en niet te liegen. Overspel staat gewoon niet in mijn woordenboek.
Maar andersom verwacht ik ook 100% loyalty. Als de chemie is uitgewerkt (waaronder op sexueel vlak) moet je open naar elkaar toe zijn en uit elkaar gaan. Dan gaat ieder zijn eigen weg. Dat is in ieder geval hoe ik er in zit.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan