Recensie Yamilla, Amsterdam 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

HINDOESTAANSE4EVER

Stamgast
Forumpionier
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Pijpen deepthroat
  3. Plassex
  4. Voetfetish
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
E+
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
120+ minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/amsterdam/519738-yamilla
Totale kosten (in euro)
1250 + 100 fooi
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Gisteren is yamilla voor vijf uurtjes als escort bij me geweest. Na dat ik yamilla haar envelop met haar geld had gegeven kon het feest gaan beginnen. We zijn eerst naar mijn badkamer gegaan onze kleding ging uit en ik ging op de heerlijke verwarmde vloer liggen.

Yamilla zei dat haar blaas goed vol zat en ze kwam gehurkt boven mijn open mond. Ik trok haar schaamlippen open tot ik haar mooie roze plasgaatje kon zien en ze zakte meer naar beneden. Yamilla liet haar urine lopen de geur en de smaak was verrukkelijk ik moest flink door gaan met slikken.

Toen ze na een tijdje leeg was ben ik haar gaan schoon likken. Daarna zijn ons gaan wassen en we gingen naar mijn slaapkamer voor het hoofdgerecht wat voetfetish was. Yamilla kwam naast me liggen met haar heerlijke teentjes richting mijn mond.

Ze pakte mijn penis vast en terwijl mijn tong tussen haar teentjes door glee trok ze me af. Ik was zo verdomde geil dat yamilla maar een paar rukjes nodig had om me te laten klaarkomen. Mijn penis bleef lekker stijf en ze ging lekker door met aftrekken.

Ik legde yamilla's teentjes boven op elkaar en ik begon er aan te sabbelen. Yamilla had een heerlijke voetgeur ik vroeg of ze met haar teentjes wou gaan wiebelen en ik stopten ze alle tien diep in mijn mond.

Ik begon te spuiten en yamilla begon me sneller en sneller aftetrekken ik bleef door gaan met klaarkomen tot mijn penis slap uit haar hand glee. Yamilla ging op haar knieen tussen mijn benen in zitten en terwijl ze me behoorlijk hard in mijn ballen kneep (Op mijn verzoek) pijpten ze mijn penis langzaam weer stijf.

Ik zei blijf maar lekker door gaan met pijpen lieverd en in een no time had ik weer een stijve. De combinatie van het hard knijpen in mijn ballen en hoe ze me pijpten deed me al snel in haar mond klaarkomen. Yamilla liet mijn sperma uit haar mond lopen terwijl ze door bleef gaan na dat ik nog een paar keer was klaargekomen gilde ik pauze schatje.

We gingen naar beneden om wat te gaan drinken yamilla kwam naast me zitten en ze legde haar enkels op mijn benen neer. Terwijl ik met haar teentjes speelde hadden we een leuk gesprek ik ging met mijn wijsvinger tussen yamilla's tien teentjes door en ik rook aan mijn vinger.

De geur was zo lekker dat ik meteen weer een keiharde erectie kreeg. Zullen we weer naar je slaapkamer gaan lachte yamilla goed plan zei ik. Ik ging weer lekker liggen en yamilla kwam weer naast me en ze stopten haar tien wiebelende teentjes in mijn mond terwijl ze me weer aftrok.

Ik sabbelde en likte haar tussen haar verrukkelijke teentjes in mijn penis werd harder en harder en ik hield het niet langer meer en ik begon te spuiten. Yamilla ging sneller en sneller ik lag te gillen en te schokken van genot toen ik echt niet meer kon en mijn penis slap uit yamilla's hand glee zei ze lekker was het he.

Heerlijk zei ik en ik drukte haar beide voetzolen op mijn gezicht en ik genoot van de verrukkelijke geur. Yamilla zei dat ze weer moest plassen en we gingen weer naar mijn badkamer toe. Ik ging weer liggen en yamilla kwam in 69 over me heen ik drukte mijn open mond tegen haar kut aan en terwijl ze plasten pijpten ze me heerlijk.

Toen ik klaarkwam kneep ze vol uit in mijn ballen wat een lekker gevoel gaf en ik nogmaals twee keer in haar mond/keel klaarkwam. Ik gaf aan dat ik meer dan genoeg was klaargekomen voor vandaag en yamilla moest lachen meer dan genoeg zei ze.

We zijn ons gaan wassen en we trokken onze kleding weer aan. Bij de deur stopten ik nog een fooitje in haar hand en ik zei je heb goed je best gedaan lekker snoepje en ik bel je weer snel. Toen yamilla weer weg was ben ik een heerlijke steak gaan maken en een heerlijk ijskoud glas bier daar was ik wel even aan toe.
 
Ben je 7x (of nog meer?) klaargekomen in die 5 uur? Allemachtig waar haal je het vandaan - is lang geleden dat ik dat kon...
Ik blijf geil door hindoestaanse vrouwen ze zijn zoooooo er lekker. Ik kan maar geen genoeg van ze krijgen.
 
Is Yamilla wel aan te raden om geduldig te oefenen met allerlei sex standjes enzo? Ik dacht er aan om dan sessies van 3 uur te doen waar zij ontvangt want, het is 100 euro per uur voor prive ontvangst.
 
Waar kan ik oudere recensies van Yamilla (voorheen Imani) vinden die in Amsterdam prive ontvangst doet? Ik kan mij nog herinneren dat er op hookers.nl nog wat recensies over haar waren geschreven. Alleen is hookers.nl nu offline.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan