Recensie Sharon, Harelbeke 4,75 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.

Voormalig lid 271

Stamgast
Forumpionier
413
01/07/21
1.062
8
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/sharon-sexy-milfje.html
Totale kosten (in euro)
140
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Omdat Sharon een schat van een madam is die ik al een tijdje ken voel ik me zo vrij om hier ook maar een post van bij onze vorige vrienden te halen en hier neer te zetten. Het dateert wel van voor de covit periode maar ze is nog steeds even goed hoor.

Vorige week nog eens de wandelschoenen aangetrokken en bij Sharon binnen gelopen . Het was al enige tijd geleden dat we elkaar zagen en daardoor
dubbel van genoten. Sharon opent met een grote smile de deur en meteen krijg ik een diepe tongzoen en een stevige knuffel. Binnen verder tongen , bijpraten
een wasje, ondertussen elkaar al wat plagen en daarna het bed op .Doordat we elkaar al een beetje kennen loopt het zo vlot dat het GFE gehalte super
mag genoemd worden.Sharon eerst laten genieten van een massage , overgaan in een bef beurt waarbij ze uiteindelijk zo geil kwam dat ze m'n jonge heer (die ze ondertussen
ook al mondeling te woord had gestaan)ter hand nam , rubbertje erover en gebruikte als een dildo om zo hard haar clitje te bewerken dat ze squirtend klaar kwam. Heerlijk zicht..
dit heeft ze nog een tweede keer herhaald waarna ze als een amazone over me heen gleed en hem volledig in haar poesje liet verdwijnen. Met de vingers en op haar aanwijzigen
nog een derde squirt beurt waarna ze mij lekker heeft klaar gemaakt met haar handjes . lading mooi op haar buikje gespoten. ik krijg er alweer goesting van als ik er aan terug denk.
Na het wasje nog wat bij elkaar liggen nagenieten en kletsen . Ze had de volgende dag fotoshoot voorzien . Enkele nieuwe foto's staan ondertussen op haar advertentie en ook enkele op haar eigen website .
Het blijft telkens een leuke ervaring met Sharon.
Tot de volgende.
Bodylover5
 
Sharon ken ik nog van bij het terziele gegane prive kelly in lendelede. Topdame die weet hoe ze een man kan plezieren, geniet zelf tenvolle van de daad....
Zeker een aanrader!!
 
Ik kan alleen maar beamen wat hierboven geschreven is. Sharon is idd een schat van een vrouw, steeds lekkere sex met Sharon.
 
Ontvangt ze nog? Adv is van 9 juni reeds. Al paar keer mee proberen afspreken, maar telkens zonder succes.
 
Haar advertentie op RL vernieuwen doet ze sowieso al niet echt veel. Heeft ze niet echt nodig. Als ze echt off is haalt ze haar advertentie ook weg.
Heb haar vandaag even gecontacteerd,de voorbije week had ze gewoon een weekje verlof. Even geen telefoontjes. Volgende week dus opnieuw contacteren zou ik zeggen. Veel geluk.
 
Gisteren totaal onverwacht bij Sharon kunnen binnen wippen. ??Was al hele tijd geleden maar Sharon is haar vak nog niet verleerd hoor. Het uurtje was zo snel voorbij. Echt genieten met deze heerlijke madam. Sharon meerdere keren laten komen en als afsluiter bijna gelijktijdig klaar gekomen. Super is dat.
Dikke kus meid.
 
Ik heb Sharon een aantal keren bezocht bij het vroegere Privékelly. De duosessie met Xena herbeleef ik nog vaak in mijn fantasie. Toen behoorde sm ook tot de mogelijkheden: strap-on, masker, butplug, kaarsvet, vacuümpomp, bondage, tease and denial. Ze was er heel bedreven in en deed dit met veel plezier. Benieuwd of dit nog tot haar mogelijkheden behoort.
 
Laatst bewerkt:
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/sharon-sexy-milfje.html
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik heb Sharon kunnen ontmoeten tijdens mijn verblijf in Kortrijk. Het contact was makkelijk. Zeer goede ontvangst van hem.

Zeer mooie dame, het privégedeelte was ook erg aangenaam. Respecteer deze dame, zorg ervoor, en ze zal weten hoe ze het aan je terug kan geven.

(Sorry voor de Google-vertaling als er fouten zijn)
 
Gelukt om haar te ontmoeten, en Sharon is idd een topper. Dankzij de goeie recensies.
Gedurende de afspraak schenkt Sharon je de volledige tijd de volle aandacht. Hierbij heb ik echt ten volle kunnen genieten van haar zalige pijpkunsten. Ook van haar squirten, 1e maal dat ik dit meemaakte.
Na eerste te keer zijn klaargekomen, heeft ze zich nog met volle aandacht op mn penis gericht... moest er meer tijd zijn geweest, ging het nog wel n keertje lukken. Kortom, topdame.
 
Vrijdag een bezoekje gebracht aan Sharon. Binnenkomen direct na boven en tongen gelijk zot. Ik doe nie liever en ge krijgt da nie overal (ook al zeggen ze soms in de ad vn wel), Bouwt dan geleidelijk op (khad 1u) en dan die pijpbeurt wel dat is nu eens pijpen, beste dak ooit gehad heb qua pijpen echt Geil wijf dat ze is ze weet perfect hoe dat ze het moet aanpakken. Tussen dat alles vingeren en ze werd Kleddernat en squirte als gek, wel leuke ervaring voor een 1ste maal echt top. Dan heeft ze nog Amazone op mij gezeten lekker geneukt. Kortom topdame die je volledige aandacht geeft en echte gfe!
Grtz
 
Zijn de foto's nog recent? Zou volgende week haar een willen bezoeken.
 
Ik vind de foto's van haar site zeker waarheidsgetrouw.
Gaan, je komt zeker tevreden buiten!
 
In den tijden van privé Kelly enkele malen ontmoet, laatste keer wel minder omdat ze met een sponsje zat en minder fris was.
Erna Bianca geboekt en was nog beter . Ons Marie er ook voor de eerste keer gezien als ontvangstdame.
 
Denk ook dat ze gestopt is, jammer, altijd een plezier om erbij te zijn
Dit staat op haar site:

"De komende maanden zal ik niet meer voltijds beschikbaar zijn voor afspraakjes.
Ik werk aan een nieuw project dat even mijn aandacht vereist.
Mijn advertentie op Redlights.be wordt telkens in het weekend bijgewerkt met mijn beschikbaarheid voor de komende week."
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
40-50
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Reeds lang een wandelaar maar gisteren toch wel van 'mijn sokken geblazen'.
Voor de eerste keer in mijn toch al redelijke carrière als wandelaar mogen proeven 👅 van een squirtertje!
Na meer dan een dag zit ik hier nog altijd na te genieten van die heerlijke nectar die vrijkwam terwijl ik haar lag te beffen…

Vlot kunnen afspreken via sms na tweemaal haar proberen te bellen. Na het wasje staand beginnen tongzoenen, en als ik zeg tongzoenen is het ook echt wel 👅 zoenen! Ondertussen gingen haar handen op verkenning… Na 5 minuten liet ze zich op bed vallen en nodigde ze me uit om haar te vergezellen in een passionele paardans die vele hoogtepunten kende: deepthroat, edging & teasing, beffen tot ze squirte (3 maal), cockriding, intiem cowgirl en tenslotte eindigde met mijn orgasme nadat ze me commandeerde om twee vingers diep in haar vagina te steken terwijl ik ze befte en zij me deepthroatte in een innige 69. Haar bevel bracht een kortsluiting teweeg in mijn hoofd en ik explodeerde… Deze Dame (met hoofdletter) straalt gewoon wellust uit en liet me ontaarden tot iets dierlijks… ik was echt even van de wereld weg…

Misschien denk je nu dat ik wat teveel superlatieven gebruik maar voor mij was het een uurtje dat ik nog nooit meegemaakt heb en 99% van de andere dames die ik reeds bezocht ver achter zich laat! Passie heeft een naam: Sharon! Bij deze wens ik haar te bedanken en laat ik weten dat ik zo spoedig mogelijk wens terug in je armen te liggen!
 
1x bij geweest. Goeie sex maar niet echt mijn ding .
Ik hou van vollere damens en dan moet je zeker niet bij haar gaan heeft nauwelijks borsten maar ze is niet slecht in haar job.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen op lichaam
  3. Pijpen zonder condoom
  4. Squirting
  5. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Deze week met Sharon afgesproken via sms. Ik had ze geboekt nadat ik verschillende positieve recensies had gelezen en deze zijn niet gelogen.
Toegekomen op de kamer een eerste kennismaking, vlotte babbel, Sharon had een sexy kleedje aan en al vlug stonden we elkaar te zoenen en te strelen. Ik voelde snel dat deze date wel eens geweldig kon zijn…
Geleidelijk aan gingen de kleren uit en stonden we snel aan de wastafel nog wat te praten over koetjes en kalfjes terwijl ze mijn jongeheer zorgvuldig waste en zichzelf ook opfriste.
Daarna op bed nog wat teasen , tongzoenen en ze zei dat ze er zin in had omdat ik haar gek maakte op de manier dat ik haar betaste, kuste en keek naar haar.
Daarna zakte mijn hoofd naar de onderste regionen via haar borstjes en buik lifte ik haar benen omhoog zodat the place to be gemakkelijker bereikbaar was.
Ik likte haar klitje eerst zeer soft van in haar liesstreek naar haar kutje , links, rechts en daarna van boven naar onder.
Ik voelde aan haar bewegingen met haar heupen en haar ademhaling dat het niet lang zou duren en net toen ik dacht we gaan iets intenser likken was er een eerste orgasme bij haar.
Een tweede en derde squirt volgde al snel waarna ze me begon te pijpen. Heerlijk afwisselend traag , vlugger …. Terwijl vingerde ik haar nat kutje waarbij ze nog een aantal keer het sap liet vloeien.
Ik legde me op mijn rug en zij kwam op me zitten en begon me te berijden waarbij ze een aantal keer lekker geil squirtte en ik voelde mijn ballen helemaal nat worden. Ik kon me niet langer inhouden en ik ontplofte , ineens mijn hele lading geloosd…. Amai zei ze het is de moeite … tja als ze je zo opgeilt haha.
Ik wil je met je neuken zei ze toen alles opgeruimd was en ze begon terug aan een blowjob , ze nam een condoom terwijl ik me afrukte en toen begon zij ook aan een vingersessie waarbij ze terug meermaals squirtte over mijn benen , lul en buik , het was kleddernat , de spatten vlogen in het rond man man wat is dat toch geil.
Vlug het condoom erover en ze bereed me als een duivelin. Ik voelde alweer haar sappen langs mijn ballen lopen in mijn bilnaad zo een geile lekkere vrouw.
Toen ik een tweede orgasme kreeg waren we allebei buiten adem.
Nog wat gebabbeld en een douche genomen en afscheid genomen.
Spijtig dat ze enkel tijdens kantooruren kan ontvangen anders zou ik iedere week gaan denk ik.
Een toffe vrouw maar vooral zo een top geile ervaring was dat !!!
Een dikke kus Sharon en zij is beslist mijn toppertje.
 
Deze week met Sharon afgesproken via sms. Ik had ze geboekt nadat ik verschillende positieve recensies had gelezen en deze zijn niet gelogen.
Toegekomen op de kamer een eerste kennismaking, vlotte babbel, Sharon had een sexy kleedje aan en al vlug stonden we elkaar te zoenen en te strelen. Ik voelde snel dat deze date wel eens geweldig kon zijn…
Geleidelijk aan gingen de kleren uit en stonden we snel aan de wastafel nog wat te praten over koetjes en kalfjes terwijl ze mijn jongeheer zorgvuldig waste en zichzelf ook opfriste.
Daarna op bed nog wat teasen , tongzoenen en ze zei dat ze er zin in had omdat ik haar gek maakte op de manier dat ik haar betaste, kuste en keek naar haar.
Daarna zakte mijn hoofd naar de onderste regionen via haar borstjes en buik lifte ik haar benen omhoog zodat the place to be gemakkelijker bereikbaar was.
Ik likte haar klitje eerst zeer soft van in haar liesstreek naar haar kutje , links, rechts en daarna van boven naar onder.
Ik voelde aan haar bewegingen met haar heupen en haar ademhaling dat het niet lang zou duren en net toen ik dacht we gaan iets intenser likken was er een eerste orgasme bij haar.
Een tweede en derde squirt volgde al snel waarna ze me begon te pijpen. Heerlijk afwisselend traag , vlugger …. Terwijl vingerde ik haar nat kutje waarbij ze nog een aantal keer het sap liet vloeien.
Ik legde me op mijn rug en zij kwam op me zitten en begon me te berijden waarbij ze een aantal keer lekker geil squirtte en ik voelde mijn ballen helemaal nat worden. Ik kon me niet langer inhouden en ik ontplofte , ineens mijn hele lading geloosd…. Amai zei ze het is de moeite … tja als ze je zo opgeilt haha.
Ik wil je met je neuken zei ze toen alles opgeruimd was en ze begon terug aan een blowjob , ze nam een condoom terwijl ik me afrukte en toen begon zij ook aan een vingersessie waarbij ze terug meermaals squirtte over mijn benen , lul en buik , het was kleddernat , de spatten vlogen in het rond man man wat is dat toch geil.
Vlug het condoom erover en ze bereed me als een duivelin. Ik voelde alweer haar sappen langs mijn ballen lopen in mijn bilnaad zo een geile lekkere vrouw.
Toen ik een tweede orgasme kreeg waren we allebei buiten adem.
Nog wat gebabbeld en een douche genomen en afscheid genomen.
Spijtig dat ze enkel tijdens kantooruren kan ontvangen anders zou ik iedere week gaan denk ik.
Een toffe vrouw maar vooral zo een top geile ervaring was dat !!!
Een dikke kus Sharon en zij is beslist mijn toppertje.
Las al je belevenissen Lollebolle. Erg gedetailleerd en heel interessant. Waarvoor dank.
Die Sharon interesseert mij nu ook heel erg.
Gaat het over deze Sharon: sexy milfje 47 jaar 150€ voor een uur. Lang zwart haar en een B-cup?
 
Las al je belevenissen Lollebolle. Erg gedetailleerd en heel interessant. Waarvoor dank.
Die Sharon interesseert mij nu ook heel erg.
Gaat het over deze Sharon: sexy milfje 47 jaar 150€ voor een uur. Lang zwart haar en een B-cup?


 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan