Algemeen Marokko

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Avensis10

Wandelaar
Forumpionier
52
04/07/21
117
Beste Wandelaars,

Naar jaren naar Marokko te zijn geweest en de meeste hier op de site mijn verslagen hebben gelezen van mijn avonturen in Agadir.
Ik zeg eerlijk dat ik het allemaal wel gezien heb en ben verder op zoek gegaan in Nederland en dat was wel uitdaging.
Ik hou echt van Arabische vrouw en vind ze bloedmooi en daar naast ook heel lief en ik heb er hele goede ervaringen mee.

Nu heb ik afgelopen jaar een nieuwe auto gekocht en wat in mijn huis vernieuwd en dan zijn de centjes op en dit bracht mij op het volgende idee...
Ik had zoiets... ik kan niet naar Marokko, laat Marokko maar naar mij komen...…..en das gelukt boven mijn verwachtingen..

Ik ben verschillende date apps gebruikt onder ander Tinder en date site Buzzarab.com is ook een goede.
Mooi en duidelijk verhaal opgezet en ook goede foto van die in Marokko gemaakt is van mij.
Mijn mail box klapte uit elkaar van de vrouwen die opzoek zijn hier.... nooit verwacht!

Grote nieuwsgierigheid van de vrouwen hoe en wat ik met Marokko heb en ik heb echt leuke gesprekken gehad.
Nieuwe informatie gekregen en ook gelachen.
Ik zei tegen die mokkels.... ik zoek een nieuwe schoonfamilie zonder kerstboom in de hut.. en dan lul je eigen wel naar binnen.
Wat gebeurt er nu...….

Ik had afgesproken met een dame uit het oosten van het land en ik had nog geen duidelijke foto van haar gezien...
Ach toe maar dacht ik.... uurtje rijden en ik ben weer thuis.
Afgesproken op een plek en ik was al wat eerder en opeens vliegt bij mij de deur open van de auto en er stapt me toch een apparaat bij mij in...
Mini rokje aan en echt een prachtige dame zoals zo eentje zo uit de nachtclub.
Ik was compleet van slag....

Ergens wat gedronken en het was echt gezellig.
Er was een klik zeg maar.... ik kom later op terug.

Wat zijn nu mijn nieuwe bevindingen .
Er zijn heleboel dames getrouwd geweest met Marokkaanse vent en de meeste zijn gekomen voor 2005 voordat alles werd veranderd omtrent paspoort en visa.
Met andere woorden, ze hebben eigen bestaan hier en inkomen en ook nederlands paspoort en dat samen genomen ervaar ik als prettig.
Geen gelul met geld sturen en toestanden met visa en zo en ze spreken ook nederlands... ook wel fijn.

Conclusie,
Hier in Europa gebeurt het zelfde als in Marokko.
Die vrouwen willen niet gedomineerd worden door een vent en van jij dit en dat doen.
Ze zijn allemaal gescheiden op die site en daar moet je goed op letten!
Gescheiden betekend... afgeschreven door familie en dan heb je ook geen gelul met eerwraak enz,enz

Ik heb verschillende dates gehad en eerlijk gezegd zagen ze er allemaal goed uit.
Hele verhalen over ex en zo.... net zo als bij een nederlands mokkel.

Maar goed, mijn aandacht ging vooral naar de eerste dame en die heb ik verschillende keren ontmoet en echt tot heden gewoon echt een toppertje.
Inmiddels heeft ze ook een weekend bij thuis doorgebracht en het was super.
Maar ze heeft ook verschillende vrijgezelle vriendinnen en mokkels lullen met elkaar en ik heb er een paar gezien en nou, nou… ook echt prachtig en lief.
Een vriend van mij heb ik meegenomen en die had totaal geen ervaring met zulke dames.. ook nog nooit in Marokko geweest.. totaal geen idee.
Zijn bek viel open en was totaal onder de indruk van de gezelligheid en warmte van de dames.
Hij heeft inmiddels contact met eentje en ik verwacht meer tussen die twee... maar goed, dit is iets tussen hun.

Dus ja,.... wil je meer dan alleen seks met vakantie en heb je interesse in zulke dames... het kan wel.

Let op!

Het zijn geen ene Cindy uit vinkenveen of een andere Truus Geluk uit Niemands dorp
Je hebt wel ervaring nodig om deze dames te kunnen begrijpen en ik heb dit allemaal geleerd in Marokko en heb hier wel een
paar jaar over gedaan om het goed te kunnen te begrijpen.
En nog leer ik bij van haar.

Echt heel interessant en ze bieden je echt veel meer dan de doorsnee Nederlandse dame.

Tot slot wil ik jullie melden dat ze gek zijn op mannen met blauwe ogen en hoe wij met vrouwen omgaan.
Doe alles met respect en net zo als in Marokko... het zijn geen hoeren.

Wordt vervolgd!
 
De Dames boeit het heel hol wat je hier doet, steker nog... in hun wereld is het normaal dat je meerdere vrouwen bezit.
De wereld van vrouwen is veel makkelijker dan hier.
Het is dat het allemaal heel moeilijk is om een dame hier naar toe te halen of ook gezien wat het kost... anders had ik al lang een leuke uitgezocht. Het is zoveel meer dan die rommel wat hier zit. Ik begin er niet aan.. 2x per jaar die kant op en ik vind het prima. ze komen er wel uit hier met hun mislukte relaties en alle ellende... maar dat is mijn mening.
 
Ben een aantal jaar geleden in Marrakech geweest voor vakantie. In de clubs kijk je je ogen uit, wat een mokkels daar. Slank, strak, en geen kapsones.

Als je je tinder instelt op Marrakech en omgeving hoef je niet eens moeite te doen, de ene na de andere match. Afspreken is eenvoudig, enkel meenemen naar een private condo is zit er vaak niet in, gelukkig hebben de dames zelf ook wat adresjes.

veel is mogelijk en betalen is niet altijd de standaard. Heb met sommigen nog goed contact, sommigen van hun kwamen voor corona met regelmaat in Amsterdam. zowel hier als daar hele leuke dates gehad.
 
Wat leuk om te horen Avensis. Je blijheid spat van het scherm.
Ik heb zelf een open relatie. Is dat iets waar deze dames voor openstaan denk je? (Ik gok van niet)
Het zijn heerlijke vrouwen maar jaloers tot op het bot, neen, tenzij je het doet zonder hen medeweten. Het is altijd gedoe wanneer ik in 1 van mijn vaste tentjes in Marokko kom en met een andere meid ga dan 1 van de meiden die ik eerder gehad heb, zelfs de hoeren denken loyaliteit te kunnen eisen.
 
Nou, jongens. Hier het secretaressenwerk :D :ROFLMAO:

Dit is van Pattayamarrak en op het eind ook eentje van Bootylover:

WeChat Image_20210705215552.jpgWeChat Image_20210705215552.jpgWeChat Image_20210705215637.jpgWeChat Image_20210705215637.jpgWeChat Image_20210705215646.jpgWeChat Image_20210705215654.jpgWeChat Image_20210705215702.jpgWeChat Image_20210705215710.jpgWeChat Image_20210705215721.jpgWeChat Image_20210705215729.jpgWeChat Image_20210705215654.jpgWeChat Image_20210705215702.jpgWeChat Image_20210705215710.jpgWeChat Image_20210705215721.jpgWeChat Image_20210705215729.jpgWeChat Image_20210705215738.jpgWeChat Image_20210705215748.jpgWeChat Image_20210705215738.jpgWeChat Image_20210705215729.jpgWeChat Image_20210705215721.jpgWeChat Image_20210705215710.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Sorry als er dubbelingen inzitten of als het niet op volgorde is. Maar net als met dames: het gaat om de inhoud:ROFLMAO::D

Als ik tijd kan vinden en het is nog mogelijk wil ik de posten van de andere Marokko-deskundige (Avenis) ook nog doorspitten.
 
Het zijn heerlijke vrouwen maar jaloers tot op het bot, neen, tenzij je het doet zonder hen medeweten. Het is altijd gedoe wanneer ik in 1 van mijn vaste tentjes in Marokko kom en met een andere meid ga dan 1 van de meiden die ik eerder gehad heb, zelfs de hoeren denken loyaliteit te kunnen eisen.
Echt waar, Pattayamarrak? Ongelofelijk! :ROFLMAO::D Nou dacht ik eerst dat Meknès een klein provinciestadje was, met maar een paar hammams, maar het blijkt een enorme stad te zijn (dik half miljoen inwoners!) en groter dan dat hele Agadir! Ik mag hopen dat de hammams door de hele stad zijn en niet alleen maar op een bepaalde plek. Nou, als je dan maar genoeg wisselt van hammam of verzamelplaats van de dames, dan merkt niemand iets, toch?
 
Echt waar, Pattayamarrak? Ongelofelijk! :ROFLMAO::D Nou dacht ik eerst dat Meknès een klein provinciestadje was, met maar een paar hammams, maar het blijkt een enorme stad te zijn (dik half miljoen inwoners!) en groter dan dat hele Agadir! Ik mag hopen dat de hammams door de hele stad zijn en niet alleen maar op een bepaalde plek. Nou, als je dan maar genoeg wisselt van hammam of verzamelplaats van de dames, dan merkt niemand iets, toch?
Haha klopt helemaal, meknes is 1 van de 4 konings-steden. Doet kwa toerisme wel iets onder voor een agadir maar dat maakt het ook een heel stuk aantrekkelijker, financieel super voordelig.

Ja dat zou je kunnen doen maar als een plek me bevalt dan kom ik er graag vaker terug, hotel zaki of Malta in meknes staan bekend om de prostitués die er komen van 22:00 tot vroeg op de ochtend dus dan is het altijd wel leuk om de hele nacht te kijken naar al die prinsesjes. Of je kunt ze oppikken bij sluitingstijd, werkt ook heel goed. Hoef je niet eens naar binnen.
 
Ja, je had het in je posts ook al geschreven: "Hotel Malta moet je meegemaakt hebben" en later las ik dat dat voor hotel Zaki ook zo is. Nou, ik hoop dat er niet weer een lock-down komt. Dan kan ik het ook meemaken rond kerst. :love: :love:
 
Jongens, ik heb helaas plotseling een permanente ban gekregen op Hookers. Dus ik kan niet meer alle posten van Avensis doornemen. Nou, gelukkig is hij hier bij ons.
 
Ik stel mij vragen over 'beste vakantieland voor...'.
Ik dacht steeds dat Thailand daarvoor het beste land is, zeker als je de 60 voorbij bent? Maar dan is ieder land een succes voor de guitige jonge adonissen.
Ik zou het wel even willen uittesten aldaar, maar dat gedoe met die islamitische wetten en problemen die je kunt krijgen... Is een risico voor eigen vrijheid en gezondheid (in elkaar geslagen worden of erger).
Thailand is zeker zeer veilig.
 
Ik zou het wel even willen uittesten aldaar, maar dat gedoe met die islamitische wetten en problemen die je kunt krijgen... Is een risico voor eigen vrijheid en gezondheid (in elkaar geslagen worden of erger).
Thailand is zeker zeer veilig.
In 2017 in Marokko geweest, zelf ben ik vooral een Azie liefhebber, qua prijzen, cultuur, eten enz. Maar Marokko en de Marokkanen in Marokko zijn toch een hele andere slag van de Westerse Marokkanen. In Marrakech met name is veel prostitutie en zijn ook veel transsexuelen.

In de nieuwe wijk van Marrakech zitten er rond het nieuwe winkelcentrum (Av. Mohammed V / Rue Sourya) in de avond veel dames die willen bijverdienen. Ik zelf had een appartement niet ver daar van vandaan, en heb er een geprobeerd mee te nemen. De Security guard liet ons toen niet binnen, waarna zei zelf een ander adresje had op niet al te grote afstand.

Daar hele leuke tijden beleefd, en zelfs is ze nog een paar x naar Amsterdam gekomen. Vooraf swipen op Tinder doet wonderen.

Btw, nachtclubs als; Theatro Marrakech , Club 555 Marrakech zitten af geladen met lekkere chicks... De geilste van het heel Afrika. Een beetje een mix tussen Arabisch en Braziliaans. veel slank, dikke billen, krullen, donkere kijkers en heerlijke boobs en allemaal in Highheels en korte rokjes.. heerlijk!
 
Misschien is dit een vraag voor onze meest doorgewinterde Marokkokenners @Avensis10 en @Pattayamarrak Ik ben in elke geval heel benieuwd. De meeste Marokkaanse meiden en jongedames die je hier ziet, zijn volgens mij Berbers uit het Atlasgebergte en de Rif. Ik vind ze vaak bloedmooi en die hoofddoek maakt het zelfs een beetje spannend. Zijn de DVP's en bijverdienende studentes in Marokko nou van Berberse komaf of zijn het vooral Arabische dames?
 
Na de tweede Wereldoorlog en de bevrijding van de Fransen en Spanjaarden zijn er onwijs veel Berberse families naar de grotere stede getrokken in verband met verloren gewassen, slechte seizoenen. Los daarvan is het grotere deel van de bevolking berbers, dus ja, kans is groot dat ze berbers zullen zijn (vaak ook zonder dat ze het zelf weten) maar wat ik eigenlijk vooral wil zeggen is dat in Marokko er geen verschil zit tussen Berberse of Arabische families (wanneer het gaat om de grotere steden, ga je echt naar de rif dan ligt dat toch echt anders). Marokko is westers, op een hoop vlakken westerser dan het westen.
 
Jongens, (en dan vooral onze twee experts @Avensis10 en @Pattayamarrak.) Ik kom aan in Fez en wil de volgende dag op de trein stappen. Nou hoor ik van Marokkaanse kennissen dat Fez een hele criminele stad is en gevaarlijk voor buitenlanders. En ze zeggen ook dat het heel gevaarlijk is om in de trein te stappen als buitenlander. Ik word beroofd en geript en gedaan. Zelfs in de trein. Ik kan me dat bijna niet voorstellen. Daarom mijn vraag aan jullie:

  • Is Fez echt zo'n gevaarlijke stad voor buitenlanders?
  • Is het echt zo gevaarlijk voor mij om in Marokko in een trein te stappen?
Alvast bedankt!

Groetjes,

PL
 
Jongens, (en dan vooral onze twee experts @Avensis10 en @Pattayamarrak.) Ik kom aan in Fez en wil de volgende dag op de trein stappen. Nou hoor ik van Marokkaanse kennissen dat Fez een hele criminele stad is en gevaarlijk voor buitenlanders. En ze zeggen ook dat het heel gevaarlijk is om in de trein te stappen als buitenlander. Ik word beroofd en geript en gedaan. Zelfs in de trein. Ik kan me dat bijna niet voorstellen. Daarom mijn vraag aan jullie:

  • Is Fez echt zo'n gevaarlijke stad voor buitenlanders?
  • Is het echt zo gevaarlijk voor mij om in Marokko in een trein te stappen?
Alvast bedankt!

Groetjes,

PL
Hi! Geniet van je reis en laat je vooral niet gek maken.

Fez en meknes zijn standaard wandelsteden voor mij zoals een doubletstraat in Nederland voor velen van ons is, ook daar kom je (soms) gespuis tegen. Ik moet zeggen dat ik weinig ervaring heb met de treinen aldaar maar zeker overdag is er oprecht weinig tot geen criminaliteit (zeker niet tov toeristen, daar staan hele lange straffen voor haha). Fez is een moderne Marokkaanse studentenstad, nooit iets vervelends meegemaakt. Tip! Badoo, liefst badoo premium in Nederland al activeren en hier een beetje swipen en contacten leggen met vrouwen, kost je een tientje maar je gaat absoluut geen spijt krijgen. En bezoek de bekende fastfood ketens al is het voor een milkshake.
 
Leuke reacties en leuk verhaal van topicstarter. Ik ben zeer bekend met Marokko, ben er heel vaak geweest. Ik had een vriendinnetje, uiteindelijk liep het op niets uit want ze bleek een ''golddigger to EU'' te zijn. Da's nou jammer. Houd dus je ogen open gents. Het land stikt er van de mooie vrouwen, maar (met een hele grote dikke komma) kijk uit. Word niet meteen verliefd en loop niet hard van stapel. Test haar gewoon uit, met bijvoorbeeld dat je graag in Marokko zou willen wonen en werken. Haar reactie erop zou er op moeten wijzen of het een leuke, serieuze meid is of een golddigger die een paspoort zoekt naar EU.
Je hebt ook met heel veel aspecten te maken; familie wilt graag dat je moslim wordt, of laten bekeren. Dit is een onvermijdelijke subject als je met je vriendin over praat. Een ding: doe niet iets wat je niet wilt en sta stevig in je schoenen en niet alleen ja knikken om harmonie in de relatie te behouden. Je komt er zelf wel achter of ze jou echt leuk vind en wellicht van je houdt. Keep your eyes open and 1 thing at the time. Ik ken de cultuur, versta de taal een beetje en ben zeer bekend met Casablanca, Mohammedia en Marrakech (iets minder)

Wat betreft steden voor plezier. Marrakech is een leuke stad, maar voor maximaal 4 dagen. Dan heb je het wel gezien.
Je hebt 2 soorten dames; 1 die het doen voor geld, anderen die gewoon lol willen. Die dames die lol willen, zoek je op in cafe's (Mohammed Av. VI), en Jemna F'na. Het beste is dat je een hotel neemt vlakbij Jemna F'na, want daar leeft het enorm. Zelfs in het hotel met andere gasten kan je chance hebben. Neem geen duur hotel, maar een normaal betaalbaar hotel, want anderen geven ook geen zakken geld uit voor hotelovernachting.
Dan heb je de clubs: 555 is erg commercieel. Entree betalen en binnen heb je toch meestal dvp. (dames van plezier).
Monte Christo; tegen taxichauffeur zeg je (bezj-gielnie), je loopt langs een paar tentjes aan je linkerkant en je gaat rechtdoor naar Monte Christo. Neem nooit taxi als de tent weer uit gaat. Loop een stuk verder aan de lange laan en neem dan pas een taxi. Je word er genaaid waar je er bijstaat (ook als is het goedkoop, maar gaat om het principe). Entree Monte Christo is even veel als een coupon drankje. Vroeger was Monte Christo gratis. Vroeger was Monte Christo ook veel leuker. Ook daar zeer veel dvp. De prijzen die ze hanteren zijn belachelijk. 1500-2000 dirham. Voor diegene die de koers niet weten 100 dirham is ongeveer iets minder dan 10 eur (9,60 eur of zo). Hoe het spelletje dan gaat; je betaald d'r drankje (niet doen), dan vraagt ze met je mee kan gaan. Prima, maar niet in zelfde taxi (en betaal haar taxi ook niet, mag ze zelf doen). Le Surete Police (grote combi met rode en groene strepen patrouilleert redelijk vaak in de omgeving). Als je daar met een wijf in auto zit (huurauto) ben je echt de sjaak.
De sfeer in Monte Christo is ok; je hebt begane grond waar ander soort muziek wordt gespeeld, 1e verdieping ... 95 procent dvp en je hebt nog een bovenverdieping waar ook 95 dvp zijn.
Paradise (vlakbij Gare Marrakech) is ook wel gezellig, grote tent.

Casablanca aan de boulevard heeft leuke tentjes; Calypso, 28 (vingt-huit) en nog een paar aan de boulevard waar ik zelf de naam niet van weet.
Calypso is de populairste. Entree betalen en je krijgt een coupon dat voor 1 drankje is. Wat je ook maar besteld, fris, cocktail of bier alles is hier 100 dirham.
Tent ziet er erg leuk uit. Als je wilt zitten, moet je fles neerleggen. En als je slim bent, haal je inderdaad zo een fles en dan ben je de king daar. Je zal wel denken dat is duur, maar het is niet want als je weggaat lever je die fles gewoon weer in en ze bewaren deze voor je voor de volgende keer dat je komt. Dat is dus een optie. Maar de hele tijd staan, dansen is ook geen straf hoor. Er zijn leuke dames daar, veel ook dvp, die ook wel de hoofdprijs vragen omdat ze gewoon zien dat je een buitenlander bent. Met onderhandelen moet je niet meer dan 800 dirham betalen aan een meid; take it or leave it. Achthonderd dirham is best veel daar. Mocht je een leuke dvp mee willen nemen; trap er niet in dat je haar jas moet betalen; mag ze zelf doen (dat is een onderonsje tussen Calypso en de meid zelf). Je bent NERGENS verplicht aan, onhoud dat goed.

Tenslotten Mohammedia; die heeft 2 tenten wat ik weet Avanti (vlakbij stand) en Sphinx.
Sphinx is erg de moeite waard. Veel beter dan de tenten in Marrakech en goedkoper ook. Ze zijn daar echt chill.
Je kan er eten, drinken en lekker dansen met meiden (meeste zijn dvp). Goede muziek. Naar Sphinx moet je vanaf 1.00u gaan.
Hotel Sabah heb je ook, is ook wel leuk, kleine bar ... kunnen veel dames zijn, maar ik heb het idee dat Sphinx daar de troon heerst.
En dan komt mijn gouden tip: als je met een dvp van bil wil gaan, neem haar niet s avonds mee. Dan vragen ze de hoofdprijs en ben je echt minimaal 1500 dirham armer. Pak haar telefoonnummer en spreek overdag met haar. Als zij een eigen appartement heeft dan is het ideaal. Een meid in hotel meenemen kan niet in Marokko. Er zijn een paar hotels waar t kan maar daar betaal je de receptie met 100 dirham en geef je ze knipoog.
Je spreekt dan overdag met haar af en zegt max 500 dirham. Met geluk zegt ze ja. Heb t zelf meegemaakt en blijkbaar heb je hier dus nacht- en dagtarieven.
 
Ik ben de twee topics over Marokko aan het lezen en dat klinkt goed! Marokkaanse vrouwen vind ik vaak ook erg aantrekkelijk.

Echter als ik me niet vergis is seks buiten het huwelijk strafbaar in Marokko? Uit alle verhalen begrijp ik dat het in de praktijk meevalt. Maar toch, vinden de ervaringsexperts het niet onprettig om alles geheim te moeten doen? Het idee om in een buitenlandse gevangenis terecht te komen schrikt me toch wel af..

Er wordt gezegd dat vrouwen vaak gescheiden zijn. Wat is de leeftijd dan als ik vragen mag? Zijn het dertigers ofzo?

Ook is het voor mij niet zo praktisch om daarnaartoe op vakantie te gaan. In NL zijn ook Arabische DVP. Wellicht duurder dan daar, maar een reis kost ook geld, en tijd. Wat is dan het voordeel om daar naartoe te gaan, los van dat je op vakantie bent? Ja natuurlijk meer Arabische dames, dat is waar.

Ik vind het interessant maar weet alles bij elkaar niet of het iets voor mij is toch. Wellicht dat jullie antwoord (hopelijk) wat verheldert.
 
Terug
Bovenaan Onderaan