Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Beetje prijzig voor 20 min, maar zal het eens uitproberen en dan beslissen of ik het wel waard vind om het te herhalen.

Voor de liefhebbers: Bij Sol is CIM wel mogelijk tegen 20e extra. Beffen sowieso geen probleem. Ik doe wel standaard pzc(+20e), dus geen idee of het ook mag als je alleen standaard p+n(40e) doet. Nooit het gevoel gehad dat ze klokkijker is en/of je snel af wilt werken. Het is dat ze qua uiterlijk niet helemaal mijn ding is. Verder tevreden met haar service.
 
Laatst bewerkt:
Wie heeft er zin om vandaag met 1 man extra Lorena in de Doublet stenen passage eens van een dubbele portie zaad te voorzien? Wel 100% hetero gericht naar Lorena toe.
 
Wel bekend met Claudia uit de Doub? Dat lijkt mij de pijpkoningin uit de straat ;)
CIM deed/doet ze eveneens.
Beffen ook mogelijk trouwens.
Claudia van k26? Heeft ze weer beffen in haar pakket? Haar vroeger vaak gelikt tot ze op gegeven moment niet meer wilde, voor haar eigen gezondheid zei ze. Zelfs als ik mijn vinger met speeksel nat maakte om haar klit te strelen werd ze hysterisch. Toen acuut gestopt met haar te bezoeken.
 
Ja, die Claudia. Mijn bezoekjes zijn wel weer van even geleden, zal ergens afgelopen jaar geweest zijn. Had bij haar niet het idee dat ze er heel erg van genoot, maar dat kan natuurlijk ook aan mijn skills gelegen hebben.
 
Ik heb Hongaarse Roxan uit de Doubletstraat al een tijdje niet gezien. Ik zag haar een enkele keer aan het begin van de heropening bij 75p k1 maar daarna niet meer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan