Welke fantasieen hebben jullie nog die je nog wil waarmaken

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Eentje die ik nog eens wil overdoen is een 24u sexmarathon en zo vaak mogelijk klaarkomen.
Ooit gedaan met een ex. Teller voor mij stond op 11 orgasmes in 24u.
Dat record wil ik graag scherper stellen ☺
Teller voor haar stond op 13 orgasmes, waaronder 1x squirten (waarvan ze zelf niet wist dat ze dat kon).
Ja, met mijn ex schoonzus lukte dat ook wel 8 keer op vier uur, wil ik nog wel eens overdoen. Al denk ik dat we er geen twee nieuwe scheidingen willen aan overhouden....
 
Een dvp boeken/bezoeken op halloween en de dame in complete halloween outfit, inclusief schmink (belangrijk). Ook tijdens de daad.
Een sexy heksje, betoverend vampiertje, verpleegster of wat dan ook... Mag de dame zelf kiezen, zolang het maar in het thema past.
En als ze mijn zaad maar willen 😊
Mag dan ook geklede sex zijn (ik wil eventueel wel volledig naakt gaan). Extra leuk als ik ook zaad mag morsen op de outfit.
 
Mijn absolute dirty fantasie is een soort reverse bukkake, namelijk mezelf laten onderplassen en spuwen door enkele dames. Ofwel samen ofwel elk om beurt(onder toeziend oog van een meesteres bvb). Voor veel een beetje te vuil waarschijnlijk, maar ik wil het absoluut meemaken :)
 
Een lekkere footjob van de ene dame en gelijktijdig gepijpt worden door de andere dame, hoe dat eindigt mogen jullie er zelf bij fantaseren😉.
Ga niet zolang meer wachten om deze te laten uitkomen.
Lijkt me nog een hele onderneming om die handelingen op een voor iedereen bevredigende manier op elkaar af te stemmen.... of je moet
2 piemels hebben natuurlijk :).
 
Laatst bewerkt:
Dat klinkt super geil Joke

Dat was het! En nu wil hij het enkel nog doen als er een goed bedrag tegenover staat. Het zal vast een stuk beter aanvoelen dan een voorbinddildo 🥰 En ondertussen zit deze vrouw dan te friemelen aan kleine Willie..

Oké.. ik ga nu even een koude douche nemen. 🥵
 
Laatst bewerkt:
Lijkt me een hele onderneming om die handelingen op een voor iedereen bevredigende manier elkaar af te stemmen. Ofwel blijft het voetaandeel beperkt tot inactief de pik omhoog houden (tenzij je buitengewoon groot geschapen bent) ofwel is je onderliggende fantasie om 2 piemels te hebben :).
Toch niet hoor en best mogelijk, google eens double footjob/blowjob.
Je zal vlug filmpjes vinden en zien dat het perfect en zonder veel moeite kan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan