Wandelprogramma deze week

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wie heeft er wat geld voor me? Vorige week vrij geweest en iets te veel gewandeld. Heb nu blaren op mijn voeten en een lege portemonnee.
Awwww. Ik heb wel wat hulp nodig met de schoonmaak bij ons thuis. Je hoeft niet te staan hoor, op je handen en knieën zal het wel lukken.

Enne..je mag je jarretels en kousen aantrekken.
 
Wat is dat met 'afwachten' en 'duimen'? Heb ik iets gemist?

Voor mij een paar weekjes niets. Ik ben onlangs twee weken achter elkaar geweest, wat heel ongebruikelijk is voor mij, maar ik kón Mila gewoon niet missen. Maar gevolg is wel dat ik het nu even niet in de begroting heb. Maar op dit moment ook geen behoefte aan, dus het is goed.
 
Morgen (donderdag) zie ik van mijn vaste dames weer voor een date. Deze keer in privé wellness. Nu heb ik niks met de sauna, maar een zwembad en de Jacuzzi zijn altijd goed. Als ik de foto's mag geloven staat er ook een mooi bed in dat gebruikt kan gaan worden.
 
Een kleine dip helaas. Niet te veel tijd en voor cardate is t wel erg licht.Ik heb nog wel een buitendate met 1 van mijn vaste, een kapstertje uit Tilburg. Moeten we een eind de bossen in lopen.
Vanavond nog wel in Schipperskwartier geweest. Bij een nieuwe ,Clara
 
Terug
Bovenaan Onderaan