Wie zou je nog eens willen ontmoeten?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ongeveer 1M65 lang donker rood haar dubbel D's toen ik haar juist begon te bezoeken heeft ze laten verkleinen tot B's wegens rugproblemen in het begin een paar tattoo's op het einde stond heel haar rug en armen vol, echte antwerpse. Je zou zeggen dat ik haar nog altijd mis.
 
Yvonne uit Tessenderlo (gestopt wegens te oud geworden), Rina uit Antwerpen (gestopt), Rosie uit Berchem (Nicaraguaanse die ooit eens in Heist-op-den-Berg weer opdook, maar daarna van de radar verdwenen), Wendy en Chantal uit Gent (van de radar verdwenen), Tia uit Wilrijk (jammer genoeg overleden), Mieneke uit Borgerhout (SSBBW die gestopt is) en Angelina uit Ekeren (rondborstige Cubaanse die in de Atheneum-buurt van Antwerpen ontving)
 
Ja, jeetje. Melrose ontving in Zoetermeer.
Door dit item van wie ik nog eens zou willen ontmoeten moet ik denken aan Melrose.
Nu spreek ik over jaren geleden, dit kan zomaar 16/17 jaar gelden zijn.
Ben toen vaker bij haar geweest.
Zij ging mee onder de douche, en begon met zoenen, tongzoenen, aftrekken, heerlijk met haar billen glijden langs en over mij penis. Zij ging op haar knieën en pijpte.
Toen dacht ik dit kan ik ook. Ik knielde, en begon haar te beffen. Uiteindelijk had ik meer water uit de douche in mijn mond. Hier hadden we dan samen veel plezier in.
Het beffen maakte ik wel weer goed op bed.
Ook het twee maal klaarkomen in een uur, een keer in de mond en een keer intiem na verschillende standjes.

Maar goed, zijn is als jaren uit beeld.
 
Demi (Hofstraat, Eindhoven)
Wendy (Hofstraat, Eindhoven)
Carmen (Mecklenburgstraat, Eindhoven)
Angel/Nancy (Mecklenburgstraat, Eindhoven)

Vier prachtige meiden die helaas uit het wereldje verdwenen zijn. Denk nog vaak aan ze terug en zou maar wat graag weer een sessie met ze willen beleven.
 
@Johny Wandelaar Ah ja, school crushes, dan zou ik graag de paar meiden weer willen zien die destijds interesse in me hadden, maar ik er als een ware sociaal incapabele Michiel (Vlamingen begrijpen die naam wel) geen enkel idee van had dat ze me leuk vonden. Ik pik nog altijd nul hints op vrees ik.
Ook dat herkenbaar….
Al die aardige meisjes die bij mij op mijn studentenkot op bezoek kwamen om te vragen hoe je die lastige rifjes van Jan Akkerman van Focus moest spelen of het de fluit partituur van Thijs van Leer. Dat ze mischien ook interesse hadden in mijn fluit kwam pas later toen mijn bandleden mij zo'n beetje er boven op moesten tillen…..
Bovendien was die muziek in mijn jeugd al retro. Had ik, wereldvreemd als ik was toen ook niet door.
 
Ooit eens een dame ontmoet die bij Frank Zappa in de band zat. Zag er niet uit en muziek maken kon ze ook niet. Door Zappa geselecteerd vanwege haar andere kwaliteiten. Met mijn fluit kon ze wel overweg.
Daar had ik dat kuurtje van de dokter wat weken later er wel voor over. Die song van Zappa die over zoiets ging was overigens van ver ver voor mijn tyd.
Ik zou haar jongere alterego graag weer eens ontmoeten om het oude repertoire nog eens door te nemen.
 
Laatst bewerkt:
Ooit eens een dame ontmoet die bij Frank Zappa in de band zat. Zag er niet uit en muziek maken ze ook niet. Door Zappa geselecteerd vanwege haar andere kwaliteiten. Met mijn fluit kon ze wel overweg.
Daar had ik dat kuurtje van de dokter wat weken later er wel voor over. Die song van Zappa die over zoiets ging was overigens van ver ver voor mijn tyd.
Ik zou haar jongere alterego graag weer eens ontmoeten om het oude repertoire nog eens door te nemen.
Moeten we Frank Zappa voor de zekerheid nog inlichten?
 
Ik denk nog regelmatig aan deze Dhewi, wat een ongelooflijk leuke en knappe dame was dat. En altijd zo gezellig gehad. Vrij plotseling is ze van de radar verdwenen. Maar ik zou haar zo graag nog eens ontmoeten!

Hier heb ik nog een oude advertentie met haar foto's. Telefoonnummer lijkt niet meer in gebruik..

Kan iemand hier meer over vertellen?
Ai, ik heb er jaren over gedaan om Dhewi uiteindelijk NOOIT te ontmoeten. Het kwam er niet van als zij kon, gewoon nooit gelukt.
En nu is het zo te zien te laat.
En heb ik iets bijzonders gemist.
Maar dat idee had ik toen al… balen
Jeez Dhewi mis ik nog steeds. Ze was eerste escort die ik liet komen. Met haar eerste keer vergeet ik nooit meer. Ze had een killerbody in haar jongere jaren. Tijdens haar ontvangst kwam ik zowat dagelijks bij haar in het midden van het land. Hotel ontvangsten ben ik ook zo vaak geweest. Is altijd feest met haar. Alleen jammer dat ze bij mij nooit pzc heeft gedaan. Die tongpiercing heb ik nooit naakt mogen voelen. Beffen en rimmen was goddelijk, die lekkere kont van haar vergeet ik nooit meer. Het is ruim 10 jaar geleden dat ik haar voor t eerst heb ontmoet. Ik denk dat ze nu een normale baan en leven heeft.
 
De schooljuf uit de doubletstraat Inneke. Zat altijd met haar bril op een krantje te lezen achter het raam en leek een suffe dame. Echter als je eenmaal bij haar binnen was veranderde zij in een sexbeest. Heerlijk in standje 69 haar roodharige poes likken terwijl zij je lekker pijpte om vervolgens in cowgirl leeg gemolken worden. Krijg allen van deze gedachte al weer een stijve.
 
Ik zou SletBabette graag terug in de tijd nemen en eens ervaren. Destijds actief in de regio Antwerpen / Zeeuws Vlaanderen. Supergeile foto's en verslagen van gelezen maar vanwege de afstand is het er eigenlijk nooit van gekomen. Eeuwig zonde.
 
Terug
Bovenaan Onderaan