Vreemde prijzen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Als je haar bezoekt kost het nog meer dan die belachelijke 1000 euro per uur. Je moet ook nog brood mee nemen als je er omheen wil lopen.
Die heupen.... :oops:
Normaal vind ik neppe billen niet perse lelijk zeker als ze mooi zijn gedaan maar bij haar zien ze er zo nep uit dat ze weer lelijk zijn. Ik snap echt niet dat mannen 1000 euro betalen om met zo'n dame het bed te mogen delen.
 
Laatst bewerkt:
Normaal vind ik neppe billen niet perse lelijk zeker als ze mooi zijn gedaan, maar bij haar zien ze er zo nep uit dat ze weer lelijk zijn. Ik snap echt niet dat mannen 1000 euro betalen om met zo'n dame het bed te mogen delen.
Ze claimt dat ze echt zijn wat de vraag oproept of er hottentotbloed door haar aderen stroomt :).
 
Laatst bewerkt:
Nou je het zegt Yuma, die korting geeft ze niet meer. Ze heeft het waarschijnlijk niet meer nodig, Hoe dan ook, op deze manier krijg deze dame te veel aandacht en gratis reclame. In onderstaand top komt ze ook al langs

 
Deze dame denkt dat ze nog in Dubai is met haar 500 euro voor een uurtje seks.


Offtopic. Die vrouwen die iets te veel make-up of ingrepen hebben gedaan gaan net iets te veel op Nikki Tutorials lijken. 🧐

Daarnaast is 500 euro pu gewoon belachelijk. Die mag wat mij betreft meteen weer terug naar Dubai.
 
Deze dame denkt dat ze nog in Dubai is met haar 500 euro voor een uurtje seks.

Ik zou haar maar al te graag volledig platneuken, maar voor dat bedrag en geen reviews ga je de gok natuurlijk niet wagen.
 

Jaja mannen €400 voor een cardate en dan ook nog eens pmc. Het moet niet gekker worden.
en nog maar voor een halfuurtje
En dan moet je ook nog jonger dan 40 zijn. Maar daar wordt je wel helemaal voor leeg gezogen 👅 tenminste als je besneden bent.
 
Terug
Bovenaan Onderaan