Algemeen Alkmaar algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Afgelopen namiddag dacht ik de jonge dame met blond haar (neklengte) in D2 eens te polsen en bij standaardprijzen met een bezoek te vereren. Maandag geloof ik voor het eerst gezien. Dat "vereren"- dacht ik tenminste maar daar bleek zij toch andere opvattingen over te hebben.
Haar gordijntje was net open gegaan, kennelijk na een klant, dus ik begaf me na een korte beleefdheidspauze naar haar raam, in de veronderstelling dat de deur tenminste op een kier zou gaan voor een sollicitatiegesprekje -met als kern mag ik uw klant zijn en wat kost me dat-. De dame schudde echter spontaan haar hoofd, minzaam glimlachend maar toch echt. Nog eens vragend gekeken, of het ook echt zo bedoeld was... Ja dat bevestigde met een nieuw nee -ik vermoed dat ze dat ook zei maar kon het niet horen. Nog eens vragend, verbaasd. Geen kans.
Ik moet zeggen dat dat de eerst keer is in mijn dik 25 jarige wandelcarriere (jaja, exclusief pauze van 10 jaar) dat me dat overkomt: geweigerd puur op het uiterlijk, nog niet eens aan de deur door een voor mij nog volstrekt nieuwe dame. Wel 15 jaar terug eens een keer een dame waar ik opeens niet meer welkom was -om nog steeds onopgehelderde reden wat ik niet goed gedaan had. En een dame waar ik heel lang klant was, die naar escort is overgegaan maar geen klanten van vroeger meer zegt te willen. Terwijl ze me heel goed wist te vinden voor raad, klusjes en wat opweg help cadeautjes toen ze aanvankelijk de uitstap uit het vak maakte.

Tja, ik keek er wel van op en toegegeven, moet ook heel even wat beteuterd gekeken hebben. Het meest voor de hand ligt immers dat ze me te oud vond, met mijn nu 60 jaar zal ik dat snel vaker gaan meemaken denk (en vrees) ik dan.
Of de bijbehorende kop stond haar niet aan. Potverdrie dacht ik, dat komt er nou van: had ik maar niet altijd zo overmoedig skeptisch, ja zelfs denigrerend moeten doen over de antirimpel cremes en anti-oogwal producten. Of had ik dan tenminste maar wat minder nachtgebroken met het lezen van en schrijven op dit forum en zijn voorganger -fruit en rauwkost eten doe ik al op het ongezonde af. Dan zou ik er nu nog als een patente 40-er uitzien en had deze dame me ongetwijfeld spontaan omhelsd en zoenend binnengetrokken.

Geweigerd op gezicht en/of leeftijd: het is op zich ook wel weer goed, louterend om eens een keertje -en in de toekomst dus vaker- te ervaren wat een beetje allochtone Nederlander al zijn hele leven in allerlei situaties moet ervaren, in heel wat belangrijker, pijnlijker settings dan ten overstaan van een raamdame.
Ik vroeg me nog even af of ik door de dame wellicht ook was aangezien voor een afkomst die haar niet beviel -sommigen zijn ook daarin kritisch, behalve als de zaken de rest van de dag erg hebben tegengezeten dan.
Maar weliswaar ben ik voor een kwart duits, kom ik uit het zuiden des lands en was mijn overgrootvader een Fransman. (De laatste als rechter in Nederland binnengereden. Althans volgens het bekaktere, meest spraakmakende deel van mijn familie. De meeste anderen denken dat de berichten eerder waar zijn dat hij al (land)lopend hier terecht is gekomen. Het een sluit het ander trouwens niet persé uit).
Waar het om gaat: eventuele heel lichte franse of duitse trekken in voor de rest ordinair Nederlands bloed lijken mij toch niet op voorhand buiten de selectiecriteria van een dame te zullen vallen.

Dan is er nog een mogelijkheid dat mijn campingsuit waarin ik gekleed was associaties opriep met door de dame niet zo begeerde afkomsten. Ik droeg een trainingsbroek met sandalen eronder en een fleecevestje eroverheen, allemaal Action of Lidl. Beetje sjebbie -of shabby. Een bontkraagje had ik dan weer niet om, veel te warm vandaag. (Daarom had ik ook mijn gebruikelijke smoking en/of loden jas even niet aangetrokken voor het wandelen).
Indien die kleding en veronderstelde afkomst haar triggerde, zou het ook nog kunnen dat ze me had zien zitten wachten op het stoepje aan het begin van de Dam (Dijkzijde, tegenover D1/2) waar niet zelden groepjes zich verzamelen waarvan ik niet uitsluit dat ze de dames nog wel eens uitdagen en sarren.

Allemaal theorieën waarvan allicht verondersteld kan worden dat ik ze bedenk om maar de harde werkelijkheid: te oud bevonden te ontvluchten.
Zekerheidshalve stel ik me voortaan maar in op het laatste, dan blijft het een meevaller als het wel weer eens lukt binnen te komen bij een frisse jonge dame.

Het zure is: ik kan ook nog niet inwendig gniffelend denken: die dame van D2 gaat toch maar mooi een hoop geld van mij mislopen. Want helaas, meer dan standaardtarief met een uitschieter tot 85 bij verjaardagen en vakantie zit er bij mij niet in. MIsschien straalt dat van mij af, zeker in deze outfit.
Weliswaar ben ik voor een leuke dame waar ik enigszins aan gehecht raak gaarne bereid dat schijntje een ontzaglijk aantal keren te betalen.
Maar ja, dan zit je wel even zo vaak met dat ouwe lijk tussen je benen dus logisch dat ze dat niet afwachtte.

Alle gekheid op een stokje: ik ben toch benieuwd hier te lezen wat ik allemaal gemist heb met deze dame. En hoe lang ze het in Alkmaar uitzingt met Hoge Standaarden.
Oh oh, wát een epistel over de weigering van een dame! Je moet hier niet te veel over nadenken en al helemáál niet mee zitten. Word je geweigerd? Nou, dat is dan maar zo en het is bovendien haar goed recht, welke reden ze hier dan ook voor heeft. Net zo veel recht als jij om een dvp wel of niet te bezoeken. Gewoon een deurtje verder gaan en op zoek naar een andere dame.
 
Laatst bewerkt:
Bedoel je De poolse Barbara van echt lang geleden uit het Hookers tijdperk. Grote naturel borsten en op zich stevig maar de juiste vrouwelijke vormen. Ik meende dat ze zich eerst Barbara noemde en daarna Claudia of andersom. Ze had wel qua figuur weg van die milf die op 2p.g2.k1 zit uit Tsjechië. bedoel je die?
 
Bedoel je De poolse Barbara van echt lang geleden uit het Hookers tijdperk. Grote naturel borsten en op zich stevig maar de juiste vrouwelijke vormen. Ik meende dat ze zich eerst Barbara noemde en daarna Claudia of andersom. Ze had wel qua figuur weg van die milf die op 2p.g2.k1 zit uit Tsjechië. bedoel je die?
claudia ja zeker die van vroeger ja ze is nu wel in de 50+ denk werk ze nog? ze is pools vroeger bekend bij hookers ja
 
Dat is 1 van de dvp`s waar ik nog de beste herinneringen aan heb. Dat was echt een stoot. Ik had haar gespot toen ze net in Alkmaar begon. Ik kon haar een uur lang pompen en hoe harder hoe geiler ze werd en op zijn Russisch werd ze helemaal gek. Als je dan bezig was en je pakte haar grote memmen beet en je kneedde ze nog ff dan was het helemaal prijs. Haar huisgenootje in Alkmaar, ook een Poolse maar dan met wat normaal figuur die ketste ik ook en dat was precies hetzelfde als Barbara hoe harder hoe geiler ze werden. Dat was nog in een periode dat het merendeel van de dames Pools en Hongaars waren in mijn opzicht wat betere dames dan nu de Roemeense en Bulgaarse. Ik weet wel dat Barbara toen ze in Nederland werkte ff ertussen uit is geweest om een kleine op de wereld te zetten en ze vertelde me ook dat ze met het verdiende geld in Polen een restaurant was gestart. Maar denk zelf niet dat deze dame meer terug komt, helaas die tijden komen niet meer. Wat ik wel grappig aan haar vond is de uitspraak in het Engels altijd hoe ze de "r" uitsprak altijd een beetje overdreven.
 
Nee Barbara werkt niet meer helaas. Heeft een restaurantje opgezet. In der begin tijd zat ze waar nu de 1ste passage zit ,3 groene deuren toendertijd. Ze was echt bizar geil vond het geweldig om je flink te rimmen. Net zoals die Bulgaarse in gesloten passage aan begin van de straat. Klein en grote tieten had ze. Jammer mooie tijden toendertijd
 
Klopt, toen was het nog gewoon een "pand" ipv een kleine passage. Zo vertelde ze me dat op de eerste dag dat ze in Alkmaar werkte haar huur appartement niet kon vinden en na wat rond gezworven te hebben terug op de Dam beland en op de kamer geslapen maar toen hoorde ze de bewaking binnen komen om te kijken of iedereen eruit was maar haar kamer hebben ze niet gecontroleerd. Dat was typisch Barbara.
 
Ja op de Kamer van Elena nr11 k2
Ze stond te pronken ik kon de verleiding niet weerstaan!
😻
(Over Patricia) Ja kan me voorstellen. Ik kwam echter net terug van Erika, wilde ik nog net iets liever heen. Zelfs via die kant van de dam naar erika om niet langs patricia te hoeven; trof ik haar alsnog op de terugtocht… Ik probeer een beetje te vermijden dat dames waar ik vaker kom weten bij wie ik nog meer kom. Zeker nu de zaken zo slap zijn dat elke klant weer telt voor veel dames.
(Ha het lukt dus ook om een citaat naar een ander draadje te verplaatsen). Anders komt er zoveel prietpraat in de topics van de dames….)
 
Laatst bewerkt:
Ja, best wel apart vragen naar een dame van heel lang geleden en dan begrijp ik dat je vraagt of ze nog werkt en dan even later vragen of je een andere dame ook nog kent van vroeger en dan de volgende dag weer een dame van niet zo lang geleden benoemen die gestopt is. Ben benieuwd welke dame dan de volgende is :unsure: misschien kunnen we hem voor zijn :ROFLMAO: iemand een naam van een dame van vroeger uit Alkmaar?
 
Op zich niet verboden, en kan mij wel voorstellen dat wandelaars sommige dames missen als ze goede herinneringen eraan hebben.

Vast staat ook dat er meer dames zijn die op de Dam hebben gewerkt dan dat er nu nog werken. De Dam (althans met dvp's) bestaat al sinds begin jaren 70. Dus er zullen er duizenden hebben gewerkt in die ca 50 jaar! Vast staat ook dat er op zijn minst miljoenen wippen zijn gemaakt in het straatje in die 50 jaar ;)(y):love:
 
Nikola heb ik ook goede herinneringen aan, kom haar bij mij in de buurt nog weleens tegen in de supermarkt.
Ze werkte in 2004 volgens mij en zat op 2PG2K3 later heeft ze nog een tijden amsterdam gewerkt.
 
Ja, best wel apart vragen naar een dame van heel lang geleden en dan begrijp ik dat je vraagt of ze nog werkt en dan even later vragen of je een andere dame ook nog kent van vroeger en dan de volgende dag weer een dame van niet zo lang geleden benoemen die gestopt is. Ben benieuwd welke dame dan de volgende is :unsure: misschien kunnen we hem voor zijn :ROFLMAO: iemand een naam van een dame van vroeger uit Alkmaar?
Dan noem ik maar een naam van lang geleden. Volgens mij heette ze Tanja. Stond aan de inmiddels gesloten passage aan de stad zijde. Kwam altijd op een rode ducati.
Nederlandse dame met topservice.
 
Nou, dan noem ik ook maar 1. Meestal in het weekend stond afwisselend op Achterdam 23,k2 of Achterdam 1,k3 Nederlandse Claudia. Haar eerste recensies waren in 2006 en tot 2015 op de dam gewerkt met lange tussenpozen. Bezocht haar zelf vanaf 2010. Hollandse dame tussen de Oost Europese dames met lang blond stijl haar. Dick31 was er ook helemaal gek van voordat ie (Hookers) moderator werd van Alkmaar.:LOL:
 
dat waren de dames waar ik vaak voor gekookt heb en kadootjes gaf vroeger
die 3 dames die ik genoemd heb
waren gewoon heel lief ben ik ook gewoon mee uit geweest voor gezelligheid daroom vroeg ik het of die dames nog aanwezig zijn
 
Dames uit het verleden die ik nog wel ff wil noemen aan het begin van mn wandelcariere een paar keer een vreselijk knappe dame bezocht op 11 k2 Kira was haar naam,Katja A15 ook vaak bezocht Hoijni op 17 k4,bulgaarse Christina 27k2 ..2p-t7. Gigi kleine bulgaarse,1 dam..kleine knappe Roemeense Andrea 3pg2k2 kwam ik ook wel eens..
 
Over Afrikaanse dames gesproken. Ik was laatst bij die negerin op g3k5, en die ging mij pijpen. Heb zelden iemand zo hard zien pijpen, mijn lul deed gewoon pijn zoveel druk als ze zette. Daar waar vrij veel dames (net) niet genoeg druk hebben bij het pijpen ;-0 deze vrat mijn tampeledokus zowat op.
 
Begreep van enkele dames op de Dam, dat de oudere dame van g3k6 recent is beroofd, dat zij van de Dam naar huis liep. Triest, want de omzetten zijn daar al niet zo dik, en uiterst laf van zo'n gast om dit bij haar te doen. Ze heeft amper tempo met lopen, nagenoeg weerloos.

Bij andere dames zit de schrik er wel een beetje in.
 
Terug
Bovenaan Onderaan