Recensie Fleur, Gent 4,73 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
samen een douche zal niet lukken , douche te klein om met z'n tweetjes eronder te gaan. maar ze gaan steeds wel mee naar de badkamer en wassen zich aan de wasbak of in het bad. Alle dames daar zijn heel hygiënisch en Fleur is daar zelfs heel strikt in . Je krijgt bij haar altijd een super proper aanbod , maar ze verwacht dit dan ook van jou.
 
Och, wat kan ik zeggen? Fleur is altijd super, en ze had goede samenwerking met Kim. Om uit mijn Hookers recensie van vóór Covid te citeren:
Voor mij was het mijn eerste trio ooit, dus om dit met deze twee mooie dames te kunnen doen was wel speciaal. De dames genoten van elkaar maar lieten mij ook nooit lang alleen. Thank god dat ik twee handen, een tong en een lul heb. En twee ogen. Afwisselend links, rechts, onder boven, B2B2B, zoenen, likken, dubbel pijpen, borsten strelen (maar niet bijten!), vingeren, verschillende standjes neuken missio, cowgirl en doggy terwijl één dame de andere beft. Nu ja, alle hoeken van het ruime bed gezien. De enige twee minpuntjes waren het constant wisselen van condooms (wat ik kan begrijpen) en het nogal gul gebruik van glijmiddel waardoor voor mij het gevoel wat minder was. Uiteindelijk afgewerkt met 4-hands trekbeurt.
Jammer dat Kim intussen solo vliegt (en in een hogere prijsklasse), maar het was Fleur die mij oorspronkelijk deze trio had aangepraat, dus als je eens bij haar bent, vraag haar dan met welke huidige dame van het huis ze een trio zou aanraden.
 
Ik kan de bovenstaande (zeer) positieve en waarheidsgtrouwe reacties omtrent dit huis en Fleur (in persoon) enkel maar bevestigen.
Toch is zij mijn favoriete (van dit huis) NIET. Voor mij is dit Naomi die er maar zeer kort passeerde (eerste helft van 2021 ??). TOP (alhoewel dit steeds persoonlijk is).

Ik hoop zelf dat zij of iemand anders via een privé berichtje mij haar nummer kan doorspelen.

Ze was nieuw in het vak, had misschien wel de verkeerde (geidealiseerde) verwachtingen omtrent de job, en heeft het wellicht niet al te lang uitgehouden in deze job/huis. Ze was van regio Oostende, halfweg de dertig, en had een verleden in de schoenenverkoop. Nooit zo'n positieve ervaring gehad als met haar, en dat reeds bij een eerste (en jammer genoeg) eenmalige ontmoeting.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Duur van bezoek
45 minuten
Dag
Dinsdag
Totale kosten (in euro)
125
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Vriendelijke, nette, mooie en sympatieke dame. Kan tongzoenen als de beste. Goede ervaring.
Spijtig dat het huis (en tuin) er de laatste tijd nogal verwaarloosd bijliggen. Enkele jaren terug was alles nog in zeer goede staat, nu wordt er precies niet veel meer naar gekeken.
 
Jammer dat afspreken op een zaterdag niet kan. Tijdens de week geraak ik er nooit...
Wij begrijpen dat dat niet voor iedereen haalbaar is. Maar alle dames bij ons hebben kinderen die in het weekend 100% mama zijn. In onze buurt zijn zeker nog andere goede collega's die hun werk super doen ☺️
 
Hoe meer ik lees over het huis, hoe meer ik ga twijfelen of ik de ervaren Fleur 's ga nemen (met haar blijkbaar geweldig pijpmondje en dito -kunsten) of de iets meer kinky Yentel (met optie anaal...). Keuze-stress!!!
 
Misschien back on topic: FLEUR

Pre corona eens een afspraak gemaakt met haar. Verzorgde woning, rustige buurt, dus privacy geen probleem. Had Fleur op voorhand gevraagd om dat spannend zwart topje te dragen dat ze op een aantal van haar foto's aanhad. Zeer vriendelijke en gemoedelijke dame. Prachtige borsten, welliswaar ietsje bewerkt maar helemaal niets van te merken. Je kan er niet afblijven! Pijpen is in orde. Voor de mensen die houden van zoenen/tongzoenen. Bij Fleur zeker geen probleem, misschien zelfs wel een beetje teveel van het goede:) . Ze gaat ervoor, ze vindt zelf sex leuk om te doen, ook de reden waarom ze in de branche gestapt is (ok het geld zal ook wel helpen), maar je voelt dat ze ervan geniet. beffen kan ze zeker appreciëren maar heeft ze zeker niet altijd nodig om al in de stemming te komen. Als de klant een beetje in haar smaak valt, mmmm. Ze is zeker 4 a 5 sterren waard, alleen is het voor mij maar bij die ene keer gebleven. Puur omdat het niet dicht bij huis is en ik persoonlijk meer een fan ben van het slankere model.
 
Idd, wou ze ook boeken bij René, mr niet aan die prijs. Waarschijnlijk zit ze daar een paar uur op die kamer en iedereen betaalt de volle pot. Misschien moet ik idd ook eens Yentl proberen
 
't Is jammer, maar als ik iemand ooit als escorte thuis zou uitnodigen dan komt Fleur nu toch in de top-3.
Als ze wat flexibeler kan zijn met haar werkuren (10u-17u? Dat zijn helaas ook mijn werkuren).
En als ze tot bij mij wil komen (we kennen elkaar toch al een beetje)

In afwachting Amber eens bezoeken :cool:
 
G*tverdeg*tver... Wilde haar na mijn verlof net boeken. Nu wordt het inderdaad een pak duurder + komen er nog kamerkosten bij. Pfff Dan ga ik maar voor Yentl in de hoop dat die ook niet verdwijnt in de komende 2 weken.
180 EUR voor een uur, inclusief kamerprijs als ik het goed lees valt nog best mee dan. Is 20/30 EUR boven de gangbare prijzen voor 1 uur dvp in een privehuis
 
Terug
Bovenaan Onderaan