Tips, vragen?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wel verdorie Ome Aad, dan wonen jij en ik ook vlak bij elkaar blijkbaar, Lara stuurde mij ook een berichtje. Ga jij maar eerst dan wacht ik je recensie nog ff af.
Buurman ! wat een verassing , jij bent nou echt de laatste die ik hier verwacht had
Even over die kat van je nu ik je toch heb , lief beest hoor daar niet van maar hij schijt mijn hele tuin onder
Kan je hem niet een beetje binnen houden?
 
Dat zal het verschil zijn tussen 14999 leden en 15000 , dat je ineens interessant genoeg bent voor zulke adverteerders
Ik ben commercieel genoeg ingesteld om te begrijpen dat advertenties een leuke inkomstenbron kunnen zijn , maar op een soort consumenten forum waar steen en been geklaagd wordt over fake advertenties deze shit laten zien getuigt toch van een morbide gevoel voor humor
 
Reclame is tot daar aan toe, maar reclame die de normale werking van je site in de weg zit moet je niet willen.
Lijkt me verstandig als de @admin iets anders regelt met de betreffende adverteerder. D.w.z. minder opdringerige advertenties, of als dat niet kan, niet met deze adverteerder in zee gaan.
Dank voor de feedback, komt goed!
 
Ik verrek het om te gaan betalen om spam en ongewenste reclame weg te houden.

Ja dit heb ik ook, als ik al sponsor zou willen worden, dan toch zeker niet om 'irritante kut reclame' weg te filteren alsof dit een telefoon app is...die link van privehuizen etc is 1 ding, maar die blauwe pfff come on...heroverweeg het nog eens ;)
 
Het hosten van een website kost nu eenmaal geld. De moderators zijn weliswaar vrijwilligers, maar zo nu en dan stop je ze een bonnetje toe. Dat was op H een goede gewoonte en dat zal hier ook niet anders zijn. Software moet soms een update hebben, grote kans dat die betaald is.

Als bijna iedereen het verrekt om bij te dragen, dan krijg je dit.
 
Het hosten van een website kost nu eenmaal geld. De moderators zijn weliswaar vrijwilligers, maar zo nu en dan stop je ze een bonnetje toe. Dat was op H een goede gewoonte en dat zal hier ook niet anders zijn. Software moet soms een update hebben, grote kans dat die betaald is.

Als bijna iedereen het verrekt om bij te dragen, dan krijg je dit.

Je hebt al een bijzonder goede webhosting provider voor 5 euro per maand. Updaten kan je gewoon zelf doen. Sterker nog, er zijn providers die dat automatisch voor je doen.
 
ik weet niet wat voor soort "groot internetforum" jij al 15 jaar beheert:unsure:, maar het zal niet van hetzelfde kaliber zijn.
Sure .... 180.000 gebruikers, 12 moderators, onbeperkte data opslag, onbeperkt dataverkeer, auto-update, geen reclame´s en dat voor 175 euro voor een 3-jaars contract, dus iets van 5 euro per maand.
 
Laatst bewerkt:
Altijd goed om ietsjes minder denigrerend te zijn totdat je meer info hebt 😉
Eerst zien, dan geloven. Hoe mooi het ook zou zijn, Girlsreview.nl kost flink wat meer dan €6 per maand, en daar ben ik blij om, want dat levert ons o.a. veilige en steeds actuele software, snelheid en stabiliteit op én zo houden we alle gegevens in eigen beheer.

Maar zoals al eerder gezegd, wie supporter wilt worden moet dat helemaal zelf weten.
 
Een gemiddelde van alle recensies wordt vanaf nu weergegeven in het forumoverzicht en bovenaan het onderwerp.

Vergeet dus nooit de algemene beoordeling in te vullen bij een recensie, zo zullen we straks ook tellen hoeveel recensies je geplaatst hebt.

21F05C64-3682-4ED9-8C89-2309ADCC5D20.jpeg
 
Ik zag het vanaf vanmorgen inderdaad erbij staan.
Maar wat opvalt is dat bij een onderwerp met veel reacties en weinig recensies de rekensom niet lijkt te kloppen.
Ik zie bv https://www.girlsreview.nl/threads/violet-maastricht.6555/.
2 recensies ongeveer 3.25, terwijl in overzichtlijst Limburg maar 1 * staat (gebaseerd op 2 recensies staat er netjes bij.

terwijl bij deze https://www.girlsreview.nl/threads/kelly-wijnandsrade.17864/
het rekensommetje wel lijkt te kloppen. 1 recensie 4* en ook in lijst 4*.
 
Terug
Bovenaan Onderaan