Slanke Dames met Natuurlijke Grote Borsten

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik zie te weinig van haar om er langs te willen @Teringtubbie :)

Qua mooie dames in het SKW en Den Haag: Genoeg gezien en beleeft, maar van de 6 tips qua slanke dames net natuurlijk rondborstig figuur die ik kreeg van onze Belgische vrinden was er niet een die er echt voor me uitsprong.

1 dame had echt joekels, maar die vond ik verder niet zo boeiend (Vanessa, Schippersstraat 32-1), 1 had redelijk grote borsten maar was een beetje een rare (Anna-Maria, Schippersstraat 13-3), 2 dames waren er niet (vakantie, dag vrij) (Sarah/Roxanne, Schippersstraat 12-2 of 14-2 en Maissa Verversrui 24), waarvan de laatste me echt super leek qua omschrijving maar niet altijd even goed schijnt te zijn qua service, 1 dame was ws. net weg (werkte maar tot 16.30 uur, Victoria, Schippersstraat 39-1) en eentje bleek toch echt max. een cup C te hebben (Laura/Eva, Verversrui 13-1).

Wel enorm veel andere mooie dames gespot (Heidi, Ramona, Isa), maar niet een die echt in deze categorie past.

Vervolgens een dag later nog een mooie thuisontvangst-dame bezocht, maar ook die had een B/C-cup.

Dus prima weekje, maar niets noemenswaardigs te melden voor hier.
 
Als je in een non-seksgebied zit, dan mag je hopen dat degenen die het verhinderen dat je zulke zaken te zien krijgt, zelf niet aan hun gerief komen of zich kunnen voortplanten....
 
Poolse Sonja werkt al enkele jaren in Apeldoorn bij Fleur Privé en heeft het lichaam waar veel van de lezers van deze thread naar zoeken ;-)

https://www.kweekweg10.com/dame/sonja/
Volgens mij heeft dit Poolse meisje eerst in Eindhoven gewerkt bij Body to Body onder de naam Chanel (zoiets). Toen heb ik haar bezocht, en ik wist dat ze daarna richting die regio vertrok om daar te gaan werken. Als ze dat is, dan is het zeker een aanrader ja. Prachtig meisje wat verlegen over kan komen maar in bed echt wel weer wat ze doet. En schitterende zachte volle borsten.
 
Iemand al ervaring met Bella?

We haperen echt even met mijn favoriete doelgroep. Onvoorstelbaar bijna. Van zomer 2019 tot voorjaar 2021 stapte er iedere paar weken wel een mooie slanke dame met natuurlijke D, DD of meer ons landje binnen, maar als ik nu mijn filter installeer bij Kinky hou ik 2 pagina's over en zijn er maar 2 dames in heel Nederland die me aanspreken die ik alletwee al meer dan 5x bezocht heb.....en Femke....die ik nog nooit bezocht heb omdat het er om tig redenen en vooral door haar locatie gewoon nooit van kwam.

Alle voors en tegens gewogen mbt Sisi, Kristina, Sally etc indertijd, maar het kan toch niet zo zijn dan de hele Benelux alleen nog bezocht wordt door A-B-C cup dames?!?

Toegegeven ik heb niet zo'n behoefte aan Sili varianten of mollige dames met dikke memmen, maar gezien het % in het straatbeeld zijn ze nu in de dvp-wereld wel heel erg slecht vertegenwoordigd.

Kelly, die Vale me tipte staat nog op mijn wenslijstje, maar die is er nu niet, maarrrrrr....is er in Heel Nederland (of evt Belgie) niet 1 nieuwe knappe slanke jonge dame met grote natuurlijke borsten te vinden momenteel?????
 
Als DvP zijn ze bijna niet vindbaar, maar de afgelopen maanden op straat heb ik toch aardig wat meiden gezien die gezegend waren met een flinke boezem.
Het is dat het me niet uitkomt om me te binden, daarnaast is het wel zo gunstig als een dame niet alleen of vooral goed voorzien is, maar met name prettig in de omgang...
 
Ja tuurlijk, een relatie op basis van een paar goede jetsers houdt niet lang stand als het verder een nare dame is....hoewel ik wel eens heel veel heb toegestaan van een meisje waar ik mee aan het daten was.....omdat ik haar geweldige borsten niet kwijt wilde haha....

In het straatbeeld zie ik er zo 5 per dag die helemaal kloppen.....maar die zijn niet 'beschikbaar' voor de korte behoefte zeg maar....
 
Kelly is per komende maandag weer beschikbaar, die stapt dit weekend het vliegtuig in ;)
Helaas weet ik nog niet of ze Amsterdam aandoet, of naar Lelystad gaat. Voor de rest is het aanbod vrij mager idd.

Naomi Pielcanela is ook weer in ons land, maar die valt niet in jouw doelgroep. Een iets vollere dame, maar tieten zo groot, vol en prachtig, dat je haar eigenlijk een keer bezocht moet hebben als borstenliefhebber :D
 
Ik snap je punt hoor, maar Naomi vind ik echt louter de borsten mooi van. Dan heb ik het gevoel dat ik te veel op een circus-act afstap zeg maar. Ik zocht net op Kinky maar kon haar advertentie niet vinden.....linkje? Dan kan ik het nog eens onderzoekend bekijken. ;)

Zelfde heb ik overigens met Femke. Daar zou ik op zich blind voor gegaan zijn, maar door alle bare verhalen op die andere site die naar hier zijn doorgesijpeld zou ik bijna naar Apeldoorn of Nijmegen gaan louter om haar boezem te bewonderen. Puur daar aan zitten, praten en misschien een boobjob, maar ver van een blowjob of neuken blijven.
Heb dat overwogen, maar heb toch het gevoel dat ik dan wellicht als een freak over kom.
Waar ik ook super-nieuwsgierig naar ben: Ga ik Femke als ietwat gejaagde persoon met apart eigen opmerkingen juist grappig en lief vinden of denk ik vrijwel direct: Die drinkt wat te veel? En vind ik haar een leuk snoetje hebben....of niet?
Ze is wel eens als girl next door beschreven, maar daar kun je ook veel kanten mee uit.

Hoop dat Kelly in Amsterdam zit....en ben benieuwd, we gaan het merken.

Daarnaast een goede recensie over Bella gelezen, maar ze zegt zelf cup C, het oogt als D en de recensent zegt niet helemaal zeker te weten of ze echt of sili zijn....sili is harder, echt is zachter, de vorm zegt vaak al veel, maar als hij twijfelt ben ik licht huiverig. Maar verder de moeite van het uitchecken waard.

Verdere tips zeer welkom!
 
Ah, dus ze kan de eerste weken gewoon op haar eigen klanten-bestand voort en daarna plaatst ze een advertentie om wat nieuwe klanten binnen te krijgen.
Boeiend hoe dat werkt.
Blijkbaar lukt zoiets als je een clientele hebt die je voor 1 gerichte specialty bezoeken.
 
Dank @Alex_D had haar al op de radar.

Leeftijd en lijf zeker doelgroep, cup-size randje want C ipv D of meer, maar toch interessant, knap op de meeste foto's, behalve op foto 17. Ze heeft nu wat meer foto's die er appetijtelijk uitzien.....en ze zit sinds kort in Den Haag zegt de link.
 
Terug
Bovenaan Onderaan