Vreemde prijzen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Bij dat soort advertenties denk ik altijd dat het grotendeels is ter promotie voor de OnlyFans abonnementen, maar om daar een dure advertentie op kinky voor te nemen lijkt me ook niet efficiënt.


Dat denk ik ook soms wel, en geen idee waarom ze dat doen maar blijkbaar niet om concreet af te spreken met klanten. Ik heb er ook wel al gezien die 2000 euro per uur vragen en die er zelfs niet echt bijzonder aantrekkelijk uitzien. Geen kat (of kater) die dat in dat geval zullen betalen. Geen idee wat daar achter zit.
 
Check deze ze vraagt maar 350 voor prive-ontvangst en 500 voor escort een koopje.😅 https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/amsterdam/5303920-dayane
Ik heb dit even uitgezocht en kan met vrij grote zekerheid melden dat dit een fake advertentie is. Of in ieder geval onbetrouwbaar.

Ik heb een aantal keren gevraagd wanneer ze tijd heeft om af te spreken en zelfs een paar keer een concrete tijd vermeld, maar waar het op neerkomt is dat ze eigenlijk standaard antwoord geen tijd te hebben en dan foto's stuurt van een "vriendin" die wel tijd heeft.

Of, zoals ze vandaag deed, verwijst ze naar haar site met allemaal foto's en filmpjes. Je moet daar nog wel even lid van worden a 20 euro per maand. En dan heb je nog niet alles want dan staan er nog heel veel foto's en video's waar je los voor moet betalen.

Anyway, ik zou zeggen geen aandacht meer aan geven. Als ik mezelf wil gaan aftrekken op filmpjes ga ik wel naar een gratis site. En als ik het echte werk wil doen zoek ik wel een betrouwbaar adres. Hier kan een streep doorheen
 
Net nog even gekeken bij Dayane, haar prijs is van 350 naar 1000 gegaan.

Blijkbaar toch een beetje geschrokken dat ik zo concreet was dat ze maar meteen een prijsverhoging heeft doorgevoerd.

Ga er dus maar gewoon vanuit dat deze advertentie fake is. Bij Kinky vinden ze het blijkbaar goed zolang er maar betaald wordt.

 
Ik denk dat Kinky door deze strategiewijziging wel op zich afroept dat er binnenkort een concurrent verschijnt die hun oude concept (beter) in de markt gaat zetten. Ze creëren op korte termijn misschien meer winst, maar op lange termijn komt er hoe dan ook een partij bij die het anders gaat doen dan zij nu.
 
Ik denk dat Kinky door deze strategiewijziging wel op zich afroept dat er binnenkort een concurrent verschijnt die hun oude concept (beter) in de markt gaat zetten. Ze creëren op korte termijn misschien meer winst, maar op lange termijn komt er hoe dan ook een partij bij die het anders gaat doen dan zij nu.
Ik hoop het maar ik ben bang van niet. Dit is nl al jaren zo en ik zie maar weinig concurrentie. Sexjobs is helemaal verschrikkelijk dus daar kijk ik niet eens meer.
 
Laats een grietje te grazen genomen alleen toen ik om doggy vroeg moest ik 20euro bij betalen (niet gedaan natuurlijk) hebben jullie dit wel eens meegemaakt? Dit was in de doubl.
Doggy zit normaal gewoon in het pakket bij de dames in de Doub,
Nou ben ik wel benieuwd om welke dame het gaat?
Zeker weer zo'n Roemeense die naast haar schoenen loopt.
 
Nou, niet alleen voor anaal betaal je de hoofdprijs, ik vind dat ze voor een uurtje € 250,00 al de hoofdprijs vraagt en dat voor een niet zo knappe meid,
Laatst nog een dame op kinky gezien die voor aftrekken 100 euro vraagt. En voor pijpen moest je ook extra 50 betalen bovenop de 200 euro prijs wel te verstaan. En dit zijn allemaal dames die illegaal werken en geen cent belasting betalen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan