Algemeen Vlaams Brabant en Brussel Algemeen 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ben er nog niet geweest, maar wat zijn jullie ervaringen met het adres in de Blijde inkomstraat in Leuven. Vind de plek niet echt discreet.
Ben hier 2 maal geweest, 1x goede ervaring 1x minder goed (fake profiel).
Ik parkeerde vlakbij in de straat en stuurde dan SMS dat ze aan de deur konden staan en deze openen waardoor ik gewoon kon binnenwandelen zonder daar te lang te moeten wachten op de stoep. Zeker als je overdag zal gaan ben je niet alleen in deze straat.
 
Ik neem mijn woorden terug. Dit zou wel eens echt kunnen zijn. Op haar insta staat een story van enkele uren geleden waarin ze int stad rondwandelt je herkent de gebouwen.
Ja, nu je het zegt. Heb haar ook eens opgezocht op insta (na jouw tip) en in haar laatste story is ook een bord te zien achter haar met daarop in krijt o.a. "spaghetti, veggie, croque monsieur, potteke legum... "
Dus lijkt me op z'n minst in een Belgische brasserie of zo.

Kan dus toch nog interessant worden 😊

Nu wel in Brussel (althans volgens haar QR/RL advertenties).
 
Laatst bewerkt:
Iemand ervaring met deze Tessa? Zou ontvangen in Zellik (ipv Asse)

 
Mods waarom is mijn recensie over Tessa verwijdert?
 

Geen vraag, geen recensie, enkel een waarschuwing. Ik had afgesproken met Eva, maar aan de deur sprak ze geen woord engels of frans meer. Was ook de vrouw niet van op de foto's. Ik heb dus rechtsomkeer gemaakt.
 

Geen vraag, geen recensie, enkel een waarschuwing. Ik had afgesproken met Eva, maar aan de deur sprak ze geen woord engels of frans meer. Was ook de vrouw niet van op de foto's. Ik heb dus rechtsomkeer gemaakt.
Brusselsestraat?
 
Ik heb met die Vlaamse een aantal jaren geleden enkele dates gedaan rond Leuven, en dat viel behoorlijk goed mee. Zij ontving toen onder de naam Michelle maar achteraf had ze enkele andere namen. Toffe meid in de omgang en goeie seks. Stond ook redelijk heet (zo speelde ze het toch) en zat al direct aan mijn fluit te wriemelen als we op de kamer kwamen, nog voor de kleren uit gingen. Een piercing vanonder, en daar mocht ik serieus tegenaan gaan. Ze had het graag iets heviger.
Ik had haar via het intussen verdwenen Provla forum waar zij actief op schreef toen.
Later leerde ik haar per toeval persoonlijk kennen, als vriendin van een vriendin van mij. Dat was even schrikken, maar ook in dat kader is zij als persoon aangenaam in de omgang. Zij was toen een echte studente, maar ik denk dat zij momenteel minstens al gedeeltelijk werkt (en dan doel ik niet op prostitutie). Ze deed serieuze universitaire studies in Leuven. Ik ben haar eens na de les aan de aula gaan afhalen, en dan zijn we samen in Leuven iets gaan eten en nadien gaan seksen.
Ik zou er nog altijd willen mee afspreken, maar een vriendin van een vriendin, dat houdt me wat tegen. Dom waarschijnlijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan