Wat vinden jullie van tongzoenen?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik hoor hier best rare argumenten, eerlijk gezegd. TZ met een DVP sneu? DVP's die neerkijken op mannen die hun willen beffen?

In mijn ogen is het zo dat de DVP intimiteit aanbiedt. De klant betaalt daarvoor. En de ene DVP gaat daar verder in dan de andere. En ik denk dat het ook erg van de klant afhangt hoever de DVP daarin gaat.

En ik geloof niet dat veel DVP's PZC en CIM doen, zeker niet bij iedere klant. En daarna goed haar mond spoelen doet een hoop, hoor.

Waar ik zelf niet goed tegenkan, is cumplay en snowballing. Maar ik weet ook dat sommige kerels heel erg daarvan houden. Dat lijkt me dus echt vies geklieder. Maar TZ op zich maakt mij juist heel geil.
 
De meeste mensen komen als kind een keer in aanraking met Pfeiffer (vaak zonder het te merken) en zijn daarna immuun.

Ik was zo'n pechvogel die het als volwassene kreeg.
 
Wat mij betreft zwaar overgewaardeerd. Tot nu toe twee keer gedaan. En beide keren met een rookster. Smerig.
Een andere vrouw, met wie ik eigenlijk wel zou willen tongzoenen, bewaart dit voor een man waar ze verliefd op zal zijn. Dat blijft dus bij dromen van mijn kant.
 
Met tongzoenen van dvp's moet je oppassen want je weet niet wat de dame voor jou allemaal heeft gedaan. Je hebt dames die aan PZC en in de mond klaarkomen doen, al beweren sommige dvp's dat ze dat nooit doen maar voor de juiste prijs worden grenzen vaak overschreden. Ik heb dvp's meegemaakt die me pik zonder condoom helemaal diep in hun keel namen zonder dat ik daar om vroeg en naderhand hun mond met listerine spoelden.
 
Laatst bewerkt:
Wel of niet tongzoenen, beffen, rimmen, etc hangt uiteraard af van welke soort dvp's je bezoekt en de hygiënische omstandigheden. Mijn favoriete thuisontvangende dames die ik bezoek zijn stuk voor stuk zeer hygiënische en professionele dvp's waar ik mijn tong met een gerust hart in alle gaten durf te steken (en zij ook bij mij trouwens). Bij raamdames in zo'n peeskamertje waar je je lul bij een wasbak moet wassen en op een vies bevlekte handdoekje moet gaan liggen zou ik dat nooit doen; dat vind ik namelijk weer superranzig. No offense voor de raamliefhebbers; ieder zijn ding. ✌🏻
 
Als ik een nieuwe dame wil gaan bezoeken, kijk ik eerst hier op het Forum of ze aan tongzoenen doet. Staat het niet vermeld, dan vraag ik het aan de deur/raam. Merk ik dat ze beetje twijfelachtig antwoord geeft, dan loop ik door. Voor mij is tongzoenen een must.
Tongzoenen met eentje die achter de ruit staat really ?
Een prive dame kon ik nog ergens begrijpen maar raamvolk ga je toch niet tongzoenen.
 
Ik kan de meeste van jullie gedachtengangen volgen, maar zou zelf überhaupt nooit tongzoenen met een dvp, ook niet met een thuisontvangst dame uit het duurdere segment.

Vooral ook omdat zij zelf ook haar tong op de gekste plekjes steekt tegen bijbetaling. Denk wel dat zij hygiënischer zijn dan lopende band werk raam-dames, maar 5 of 12 op een dag maakt voor mij nog steeds weinig verschil.

Groot voordeel is dat ik er ook gewoon geen behoefte aan heb om te tongzoenen met een dvp.
 
Overigens heb ik weer een ander probleem: Knappe, jonge, frisse dames die mij bij een date proberen te tongzoenen waarna ik hun gerichte actie voor hun merkbaar probeer te ontlopen door mijn hoofd ietwat weg te draaien en hun wang of schouder te kussen.

Heb een aantal keer gehad dat een razendknap, waarschijnlijk pas kort werkend Oost-Europees dametje daar toch wat beledigd op reageerde.

Maar als ik het niet wil, wil ik het niet en ik betaal per slot van rekening.

Ik lach het altijd vriendelijk weg, maar het is bv de reden waarom ik de behoorlijk intense Angela (althans, volgens jullie recensies) nooit bezocht heb.
Wil bv ook niet dat ze erbij komt staan onder de douche, doe zelfs bewust de deur op slot als ik ga douchen, dat dopje listerine neem ik zelf wel.

En zij lijkt me het type dame die ik moeilijk zou kunnen afwenden. Wil bv ook niet dat ze aan mijn tepels zitten, dus als iemand in de recensies als een wilde furie klinkt haak ik juist af, terwijl een knappe, lieve 'zeester' wel nog mijn interesse kan hebben.

Het liefst heb je natuurlijk dat er van beide kanten wat aktie komt, maar ik heb liever een vrij timide dame (je moet ook weer niet de indruk hebben dat ze er absoluut geen zin in heeft, maar gewoon het type dat jouw acties een beetje volgt) dan een wat al te wilde.
 
  • Tongzoenen: heerlijk
  • Aan tepels likken: idem
  • Samen douchen: alsjeblieft niet, onhandig geklungel
Tot zover mijn opvattingen.
 
Ja maar jij bent weer niet van het neuken beste @H._ dan snap ik dat jij en ik andere behoeften hebben.

Wat niet weg neemt dat we het verder over veel eens kunnen zijn.


Een goed voorbeeld is ons aller Belle die hier tot een paar maanden geleden toch veelvuldig te vinden was.

Dat vond ik zelfs zo'n toffe dame dat ik privé een keer met haar heb (willen) afspreken.

Onbetaald, maar ook zonder sex dus. Omdat ik dacht dat ik prima biertjes/cocktailtjes met haar kon drinken, maar dat we qua sexualiteit misschien niet zo goed bij elkaar pasten omdat zij wel zoent en zich graag laat beffen etc. Althans, die indruk had ik.

Dus ik dacht:

Lijkt me een erg leuk type als persoon, maar is niet mijn type als dvp qua seksuele aktie. Misschien wel als partner overigens, maar niet als dvp.

Qua looks potentieel wel mijn type, maar ze leek me meer ideaal voor een onbetaalde afspraak waarbij je dan hooguit beiden tot iets besluit als je daar zin in hebt.

Betaalde contacten en vrijetijds-sex zijn, wat mij betreft althans, toch iets anders.

Maar goed, zij heeft het vaak druk en ik minstens net zo vaak, dus dat is moeilijk plannen.

Sowieso wilde ik niet tot haar roedel van fan-boys hier gaan behoren en spreek ik meestal af met Engelstalige dvp's die niet op het forum zitten omdat ik die werelden graag gescheiden houdt.

Maar ik vond haar soms wel dermate grappig dat ik dacht: Als ik eens in België ben doen we gewoon een klets en lach afspraak.
 
Een goed voorbeeld is ons aller Belle die hier tot een paar maanden geleden toch veelvuldig te vinden was.

Dat vond ik zelfs zo'n toffe dame dat ik privé een keer met haar heb (willen) afspreken.
[...]
Maar ik vond haar soms wel dermate grappig dat ik dacht: Als ik eens in België ben doen we gewoon een klets en lach afspraak.
Ja, die wens kan ik wel begrijpen, Belle komt over als een hele leuke meid. Een voorstel om "gratis" tijd met haar door te brengen zou ik niet durven te doen...

(ik kan uit je schrijfwijze niet helemaal opmaken of je dit inderdaad voorgesteld hebt of niet, of dat het bij een idee gebleven is.)
 
Wat heeft iedereen toch met dat zoenen en tongzoenen, mijn lievelingetje is hier ook al afgestraft op het forum omdat ze niet wil zoenen of tongzoenen, lees dan haar profiel deftig het staat er niet op , ze geniet enorm van voetfetisj , wij hebben ongelooflijke dates van 2a3 uur , ze kan ongelooflijk goed pijpen zonder condoom, haar footjobs zijn zalig en ze is altijd zonder faken al ongelooflijk zalig klaargekomen terwijl ik haar bef.
Wat kan mij het schelen dat ze niet wil zoenen of tongzoenen.
Als ik wil zoenen of tongzoenen zoek ik wel een vaste vriendin
 
Ja @Jantje69 , dat is jouw mening maar er zijn ook veel mannen die wel graag tongzoenen.
En ik weet niet wie jouw lievelingetje is en waarom ze "afgestraft" zou zijn, maar er zijn ook dames, die het in hun advertentie hebben staan, maar niet doen.
 
Als ze niet willen tongzoenen kunnen ze dat beter ook niet bij de opties zetten, dan hebben ze altijd nog de keuze om het wel te doen als ze willen.
Ik heb tot nu toe gelukkig regelmatig meiden getroffen die het wel deden. Ik vind het ook wel horen bij een echte gfe.. maar snap het ook heel goed als ze het niet willen.
 
Ja @Jantje69 , dat is jouw mening maar er zijn ook veel mannen die wel graag tongzoenen.
En ik weet niet wie jouw lievelingetje is en waarom ze "afgestraft" zou zijn, maar er zijn ook dames, die het in hun advertentie hebben staan, maar niet doen.
Dat weet ik en als het in hun profiel staat en ze doen het niet geef ik je volkomen gelijk.
maar als het niet in haar profiel staat kan je het nog altijd vragen tijdens de date , als ze nee zegt moet je haar daarna niet afstraffen door te zeggen dat ze niet wilde zoenen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan