Het had m’n dochter kunnen wezen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Maar er zijn ook ouders, die het allemaal best vinden, zolang ze maar mee kunnen profiteren van de verdienste van dochterlief
Die heb je ook nog.
En dan is er nog de categorie (wellicht heel lastig te geloven door jullie) die op de hoogte zijn van het werk van hun dochter in de prostitutie, en het accepteren en er voor haar zijn. Ze noemen dat ook wel onvoorwaardelijke liefde. Of eigenlijk gewoon correct ouderschap.
 
In sommige gevallen speelt dat een rol, opvoeding is heel belangrijk een goede vader zou namelijk het nooit goed vinden dat ze dochter een prostituee is. Daarom zie je ook veel prostituees die uit gebroken gezinnen komen en die geen vaderfiguur hebben gehad.
Dat is echt "psychologie van de koude grond". Ik denk niet dat er daar ook maar enig bewijs voor is.

Ik zou het als vader verschrikkelijk vinden mocht een dochter plots gelovig worden, het klooster intreden en de rest van haar leven vergooien aan het vereren van een onbestaande "sky daddy". Dat zou pas een totale mislukking van opvoeding zijn.
 
Het is wel een boeiend psychologisch experiment trouwens:

Wandelaars met dochters die niet willen dat hun dochter in zo'n beroep beland.

Hypocriet, maar ik snap het wel.

Wilde eerst nog een tikje verder gaan met die grappende post hierboven, maar dacht: die 2 mannen kunnen serieus boos worden als ik bv schrijf dat hun dochters vooral goed konden rimmen, maar strict genomen is iedere dame iemands dochter.

Het is toch wel met twee maten meten van ons allemaal.
 
Dat ze het accepteren betekent niet dat ze het ook leuk vinden, dat betwijfel ik
Dat doet er niet toe. Er is wel meer wat ouders niet leuk vinden van de keuzes van hun kroost. Als je daar niet mee kan dealen moet je in de eerste plaats geen kinderen nemen in mijn ogen. Je kind is niet je bezit. En op een bepaalde manier opvoeden is geen garantie dat je kind de persoon wordt die jij voor ogen hebt. Iedereen ontwikkelt z'n eigen interesses, meningen, voorkeuren. Dat is het mooie.
 
of op Redlights. Letterlijk een keer de dochter van een kennis van men vader gevonden. Ze gaf alleen massages, Heb het maar niet gedaan. Ook al was het 25 jaar geleden dat ik haar nog eens had gezien.
Ik heb familie van vrienden gevonden. De dvp is de vrouw van een goede vriend zijn neef neef die ik ken. Ik ben nooit geweest omdat ik het raar zou vinden.
 
Dat doet er niet toe. Er is wel meer wat ouders niet leuk vinden van de keuzes van hun kroost. Als je daar niet mee kan dealen moet je in de eerste plaats geen kinderen nemen in mijn ogen. Je kind is niet je bezit. En op een bepaalde manier opvoeden is geen garantie dat je kind de persoon wordt die jij voor ogen hebt. Iedereen ontwikkelt z'n eigen interesses, meningen, voorkeuren. Dat is het mooie.
Daar heb je gelijk in. Je kan je kind proberen dwingen een bepaald leven te lijden. Bv ze moet dit studeren en die job doen. Maar uiteindelijk verpest je enkel je band met haar.

Is het dan niet beter om haar zelf te laten haar keuze te maken en raad te geven. En er te zijn voor haar. Moest ik een dochter hebben en ze is een dvp. Zou ik idd niet 100% gelukkig zijn.

Maar ik zou met haar praten over waarom ze een dvp geworden is. Is het uit geld problemen dan is het mijn taak als vader om haar financieel te helpen. Word ze gedwongen dan zou lk alles doen om haar er uit te helpen. Maar doet ze het uit plezier en vrije wil dan heb ik er geen probleem mee. Maar ze weet wel dat ik er voor haar ben als er iets is.
 
Zie dit topic nu pas.

Had de hele nacht een trio met de dochters van @jos Smos99 en @Aanbidder.

Samen zijn ze zelfs nog net iets jonger dan ik ben.

Voelde me eerst een tikje schuldig er over: Maar zij doen het zelf ook weer met de dochters van anderen, dus ik dacht dat ze het voor deze ene keer wel ok zouden vinden. 😉
Mijn dochter is 4. De dochters die ik bezoek tussen de 18 en de 25. 🥲🥲
 

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
38.591
Berichten
751.072
Leden
34.541
Nieuwste lid
cakhianetwork
Terug
Bovenaan Onderaan