Algemeen Antwerpen & omstreken priveontvangst

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ze ontvangt in Mechelen op een appartement, wel tijdig afspreken want ze heeft ook nog een andere job. Goede ontvangst, lieve en vrolijke vrouw, aangenaam gezelschap, leuke babbel. Ze is klein, mooi gezicht, grote bijgewerkte borsten. Is niet meer erg jong maar geen misse verschijning. Eerst samen douchen. Ik kwam voor massage gevolgd door intiem, ze doet eerst intiem op bed en daarna massage op een tafel. Intiem was zeker goed, tongzoenen, beffen, PZC en dan enkele standjes. Daarna nog wat gemasseerd maar er was niet veel tijd meer over... Zeker een aanrader, ik ga nog wel eens terug.
Heeft er iemand onlangs nog contact gehad met haar? zij is heel moeilijk te bereiken maar heeft een lieve stem aan de telefoon
 



Iemand ervaring met deze dames?
 



Iemand ervaring met deze dames?
Yes Sara is wel een leuke dame. Ontvangt in de buurt van SKW. Pzc tongzoenen allemaal dik in orde. Perfect voor een halfuurtje want is niet echt de gfe. Gewoon als je zin hebt in een goede beurt.
 
Hoi, ik zie al enkele weken geen advertenties meer voor de Poolse dames die in Deurne ontvangen. Altijd dezelfde advertentie, dames wisselden regelmatig. Is diene kerel gestopt met zijn business ?
 
Iemand ervaring met Laura?

Bestaat WHEM van
Heb daar ook in geschreven, voor mij niet goed is onbetrouwbaar in het maken van afspraken ben er zelfs niet geraakt voor ander lid dat er wel geraakt is was het een ramp. Maar wie weet hebben jullie meer succes
 
Terug
Bovenaan Onderaan